0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (4,601 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah 

Bu gece niye uyanıksiniz anlatın bakalım 

Benim bebe uyumuyor nedense yataydi da bı noodle yapaydim kendime accımmmm :D

Sizde durumlar ney 

13 Cevaplar

+1 oy
(1,124 puan) tarafından
Ve aleyküm selam bacım kocişle çay içiyoruz bı geldi bı daha giti işi vardı o esnda kızı uytum şükür kü bugün 22 30 gibi uydu benimki bizde gec yemek yedik kocam uydu bu sefer zor kaldiridım çaya benimde uyku bastı erken kalktım bugün mutfağı toplicam eşim bu sefer bırak dedi ses ediyon kız kalkar yoksa mutfak toplanmaadiği gün laf eder kızı için dur diyor:))((
(4,601 puan) tarafından
Ahahah sende bugün yapmayı ver kocişini dinle
(1,124 puan) tarafından
Öyle düşünüyorum:))). Bakalım ne zmn düşünsem toplamicam bugün desem durduk yere heves geliyor bakıyorum toplamişim ama bu evde yalıtım çok hemen ses gidyor bende yavaş iş yapmıyom belim agiryo neyse yatim erken kalkın enznda
(4,601 puan) tarafından
Apartmanda yaşamak çok mu zor
(1,124 puan) tarafından
Yani zor ama bu bina çok sesiz bir bina yada benmi üst katayim kimseden habberim yok diğer kaldığım ev daha çok çocuk gürültü alışmıştım karbalik ortma burda bı değişik ama yan komşunun kapı ses mutfak sesi banyo sesi net geliyor banyoya mutfağın takirtisı mutfga alta fırın var gece ses yatak odasında
(1,124 puan) tarafından
Cnm senin kız kaç aylıktı
-Reklam-
+1 oy
(4,032 puan) tarafından

Aleyküm selam. 8 den 9 a kadar uyumuştum, şimdi sanah edeceğim öyle görünüyor :D

(4,601 puan) tarafından
Ahahahah benim koca da öyle 22 de yatmış hala uyuyor mecbur kalkacak namaz kılacak sende yap bı kahve iç gııı
+1 oy
tarafından
Aleykum selam canim esim geceye gitti ses yalmayim komsulara diye supurge acmadim her yeri topladim girgirladim parkeleri sildim toz aldim banyo wc yikadim bi makina camasir yikadim onlari peteklerde kuruttum ser topla cevir derken bu saat oldu regl oldum zaten gerginim cocuk hergun yeni bisey cikariyo kafam ona takildi yufka cikarmistim borek yapcaktim buzluk icin vaktim olmadi egile egile basimin agrisi artti zibarsam da dinlensem 
(4,601 puan) tarafından
Ayy kıyamam sana yaa maşallah her işi hal ettin git uyu canısı senden daha önemli değil ya işler
tarafından
Ah bitanem ev isleri hallodu da manevi isler nasil olcak bilmiyorum icim bi dolu anlatamam
(4,601 puan) tarafından
Orada haklısın hangimizin tam ki
+1 oy
(1,705 puan) tarafından
Kiz gecen sene noodle dan zehirlendim ya ben 1hafta cektim canim cekiyo  ama korkuyom.

Uyku tutmuyor kafa susmuyo ki uyuyalim
(4,601 puan) tarafından
Onu da ekle içine
(1,124 puan) tarafından
Nododle yemeyen ben tadını bilmem:)))
(1,705 puan) tarafından
Bosver valla bilme . Cin tuzu mis gibi bagimliligin oluyo
(1,124 puan) tarafından
İykide yemiyom yaniı:)eşim ablam bu yüzden bana derler sen çok cinsin çünkü her ürünü tatmam her yeni çıkan şeyi yemem değişik huyum var eşim diyor inşallah kizmiz sana cekmez yemek seçmem yerim ama dedgim gibi bilmedgim şey değişik ürünler yabancı şeyler yiyemiyom çok yiyilcek birşeyde eşime tatirir yerim bu konuda ablamla eşim aynı huyda herşeyi yerler benle ufak kardesimde hemen tiksinirz herşeyi yemeyiz bildiğimizden şaşmayanalardaniz biz ahhahajjj:)))(
(4,601 puan) tarafından
Valla ben tam tersi yeni şeyler farklı tatlar denemeyi çok severim buda başıma bela oluyor sjsjsjsj
+1 oy
tarafından
düzenlendi

çok yorgunum kendimi yatağa atmak istiyorum ama kalkamıyorum ;)

(5,010 puan) tarafından
Ahahah gözlerin buluc gotu gibi olmuş yatagit gari☺️☺️
tarafından
Oda ne kizzzz buluc
(5,010 puan) tarafından
Civciv civciv biz konya da bülüç deriz
tarafından
Çok yorgunummmm bayılıyorum resmen
(5,010 puan) tarafından
Valla aynı durumdayım sabah 7 idi kalktım koca cumartesi pazar tatil zıkkım sabahın köründe kalkar pok var
+1 oy
(2,230 puan) tarafından

Eşimi bekledim o geldi karnım açtı onu da doyurdum:D çocuklar da uyuduğuna göre sıra bende :sleeping:

(4,601 puan) tarafından
Hadi bakalım Allah rahatlık versin inşallah canısı ❤️
+1 oy
(29,199 puan) tarafından

Gece kuşu olarak buradayim:D

(4,601 puan) tarafından
Ahahah tevafuga bak hele hoşgeldin kardeşim ❤️
+1 oy
(13,781 puan) tarafından
Uyudumu bebiş? 

Oğlanda kızda aynı anda kalktı geri uyumalarını bekliyorum 

Kiz gece kalkmazsa erken uyuya kaldı 
(4,601 puan) tarafından
Çok şükür uyudu halası ver bana sen namaza git dedi verdim Allah razı olsun ben namaz kılana kadar uyuttu şimdi keyif zamanı
(4,601 puan) tarafından
İnşallah senin bebislerde uyur canısı
(13,781 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım iyi geceler ❤️
(4,601 puan) tarafından
Rica ederim canısı ve hayırlı sabahlar ❤️ sjsjsj
+1 oy
(4,497 puan) tarafından

Uyumak istiyorum ama bebe daha yeni Uyudu :'(

(4,601 puan) tarafından
Yaaa kıyamam sana inşallah uyanmaz da sende uyuya bilirsin canım inan seni çok iyi anlıyorum hazır uyumuş sende uyu gülüm
(4,497 puan) tarafından
O hasta ben hasta ne yapcam bilmiyorum
(4,601 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun gülüm ya
+1 oy
(1,545 puan) tarafından
Misafir vardı kalktılar 1 aylık minik kuşum var çok huzursuzdu aşırı yoruldum . Oğlumun uyumasını bekliyorum uykusuzluktan olcem
(4,601 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bacım işlerin bittiyse gidip hemen yat uyu umarım bebisinde uyur
(1,545 puan) tarafından
Teşekkür ederim ya kızım yeni dogdu o uyudu ama oğlum uyumuyo uyku düzeni mahvoldu çocuğun . Daha toparlanamadim  düzen oturtamadik haliyle bebiş küçük aşırı yorgunum lohusalık falan bitik durumdayım bide misafir gelince üstüne
(4,601 puan) tarafından
Ayy rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim yaa seni çok iyi anlıyorum
+1 oy
(1,233 puan) tarafından
Hiç iyi değilim yemek yemek istemiyorum uyuyamıyorum ağlamaktan mahvoldum
(4,601 puan) tarafından
Hayırdır inşallah gülüm neyin var
(1,233 puan) tarafından
Bizim uzak bir akraba bizimle kumşu dün gece evleri yandı 3 çocuk babası bir adam gencecik yandinda öldü ona çok üzüldü eşi hamileydi çocukları kurtardı adam öldü
(4,601 puan) tarafından
Ahh bee Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
+1 oy
(1,618 puan) tarafından
Delirmek ile delirmemek arasında gidip geliyorum bacım 
(4,601 puan) tarafından
Niye ki bacım
(1,618 puan) tarafından
Kızımın uyku düzeni mahvoldu uyumuyor süreklii ağlıyor
0 oy
(4,601 puan) tarafından
Huhu Neredesiniz gııı