0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (1,020 puan) tarafından

Ya arkadaşlar acaba ben çok ıstedıgım için gebelik psıkolojısıne mı gırdım 

Aşırı ıdraara çıkıyorum ( üşütme de olabılır) 

Karın ve kasık ağrım var 

Belım ağrıyor 

Halsızım 

Adetım duzensız takvım uygulamasını indırıp aralıklarını düzensiz ısaretleyıp bana muhtemel yumurtlama gunünü gosterdı. Essahta o gün beyaz akıntım çok oldu . Ayıptır söylemesi gebeliğin yüksek gosterdıgı cızelge de ılıskı  de oldu yine o takvıme göre . 

bugün adet olmam gerek ama yok. Adete 6 gün kala test yaptım negatif çıktı 

Ama böyle karnımın üstüne yatınca sankı içınde ağırlık var gıbı hıssedıyorum bacağımı karnıma cekınce de

Ben galıba kafayı bozdum

5 Cevaplar

0 oy
(3,989 puan) tarafından

Bunun neden yapıyor beyin bilmiyorum ama bebek isteyen istemeyen herkeste var bu :D isteyenler heyecandan, istemeyenler yusuf yusuf olarak her ay yaşıyor bunu

(1,020 puan) tarafından
Ya valla sorma kaç gündür için ıcımı yıyor
-Reklam-
0 oy
(398 puan) tarafından
Rahimde miyom olabilir ultrasonla baktırın 
(1,020 puan) tarafından
Mıyom mu bilmem de asko ben pcos hastasıyım onla da ılıskılendırılir mı bılmıyrm
(398 puan) tarafından
Olabilir. Ben de adet olduğum halde gebelik belirtisi yaşıyordum miyomdanmış. Baş dönmesi mide bulantısı az adet kanı miktarı. Ağzımın içi çamur gibiydi kaö kere test yaptım en son ladın doğuma gittim miyomdanmış.
0 oy
(2,358 puan) tarafından

Yalniz değilimisim:D

(1,020 puan) tarafından
Gel aglayak bacı yaa
(2,358 puan) tarafından
Aglayalm cnm olur:)
(1,020 puan) tarafından
Rabbim bize hayırlısından en yakın zamanda eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
(2,358 puan) tarafından
Amin inşallah cnm isteyen herkese nasip etsin saglikli bebek inşallah:)
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Yalancı gebelik diye bir şey var bildiğim psikojikmen kendini gebe gibi hissediyormussun.
(1,020 puan) tarafından
Galiba bende ondan var yada essahtan gebeyım kendımı kandırıyorum ay Insallah oyledır
(2,515 puan) tarafından
Alla gönlüne gore versin inşallah
(1,020 puan) tarafından
Allah hakkımda hayırlısı ise versin balkız
0 oy
(130 puan) tarafından
Bende yalancı gelebelik ki diye hep ikilemde kalmıştım adetime 5 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı sonra adet gecikmem başladı 3. Gün test yaptım negatif 5. Test yaptım negatif 7. Gün test yaptım silik çizgi çıktı akşamına düşük yaptım ikizlere hamileymisim neden düştüğünü de bilmiyorum bugün düşüğün 3. Günü şoyle diyim sana en ufak belirtin varsa hiç bekleme git kan ver ben gidip betaya baktrmadigima pişmanım imkanimda yoktu gerçi gitmek için hastaneye testlerle falanda uğraşma boşuna ben gibi bı dünya para verirsin belirsizlik içinde inşallah hamilesindir rabbim kimsenin kucağını boş birakmsn
(1,020 puan) tarafından
Amın bacım çok amın
(1,020 puan) tarafından
Sana da çok geçmiş olsun belırsızlık aşırı zor
(130 puan) tarafından
Sağolasın canım ben gidemedim sen git için rahat eder

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 31 göst.