+1 oy
264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (46 puan) tarafından
Eşime istemede aldığım kahve fincanı tepsisini almıştım 3 yıl oldu evleneli çocuğumuz var artık kullanmaya başladım kullanmıyodum neyse kaynanamlar geldi kahve istedi kaynanamla eşim o fincanlarda yaptım bir şeye dadandın mı dadanıyosun dedi ne var bunda dedim az öncede bir avm açılmıştı oturduğumuz şehirde bir kere gittik gezemedik eşime gezemedik dedim bana sesini yükselterek bir şeye taktın mı takıyosun ne var orda gittik işte dedi sustum sadece en ufak şeyde azarlamalar çok sıkıldım kavga ettim olmadı susuyom olmuyor size yemin ederim öyle isteklerim de yok ne parasal var ne de her hafta şuraya gidelim demem bilmiyorum kızlar bana akıl verirmisiniz 

9 Cevaplar

0 oy
(974 puan) tarafından
Senin karşında ilk okul arkadaşin yok diyip sustur 
(46 puan) tarafından
Bazen çok ağır konuşmak istiyorum ama işte kızım var evde tartışmayı görmesini istemiyorum
(974 puan) tarafından
Öyle de çocuklar için susuldukça böyle oluyo kızını diğer odaya götür  ona müzik aç sen geç kocanın yanına güzelce konuş baktın olmuyor onun gibi konuş
(46 puan) tarafından
Haklısın canım doğru diyosun
-Reklam-
0 oy
(606 puan) tarafından
İşte istemediğin için böyle isteseydin kıymetli olurdun
(46 puan) tarafından
Valla öyle çok doğru dedin aman para gitmesin aman canı sıkılıyor gitsin arkadaşlarıyla balığa kaç hafta gitti beni yalnız bıraktı dedim ki çalışıyor gitsin çok hata yapmışım
0 oy
(1,285 puan) tarafından

Bolelerine istememzlik etmiceksin istesen daha daha kıymetli olursun valla . Bı ara eşim işten bunalıma girmişti resmen  çocuk gibi azarliyodu beni herşeye hafta sonu evdeydi keyfi yerinde falan bende başladım herşeye soylenmeye çay çit biseyleri vura vura iş yapmaya bana noluyo dedi başladım azara :D yoruldum ben uyucam oğlana bak biraz dedim gittim uyudum kalktım süt dökmüş kedi yemek falan yaptırmış hazilamis sofrayı neyin var dedi herzmanki halim dedim değil dedi bende sen hayırdır yemek falan gerek yok ben yemem bana sordun mu dedm bidaha bağırdım sonra baktım ki çok üzüldü anlattım o gün bugün yapmiyo  deme sende belki işe yarar

(46 puan) tarafından
Denicem canım yoksa susmak bir işe yaramıyor çok iyi yapmışın bende denicem bunu
(1,285 puan) tarafından
Dene normal yolla konuşunca bazen ise yaramiyk inşallah düzelir tavrı çok kötü bişey .
(46 puan) tarafından
İnsallah canım insallah
0 oy
(1,335 puan) tarafından
Öyle yapmayacaksın işte anasından emdiği sütü burnundan getireceksin anca akıllanır anasının yanında erkek olmak kolay tabi erkek olduğunu kanıtlayacak pislik hiç darlanma kuzum ona sana davrandığının bin beterini davran azarla aşağıla anca düzelir erkek milleti değil mi iyi davrandıkça bir tarafları kalkıyor kendisini evreni kurtardı sanıyor 
(46 puan) tarafından
Uyardımda yapma bana diye ama ya bilerek yapıyor yada benim duygularım onun için önemli değil
(1,335 puan) tarafından
Valla bacım sende onu önemseme
0 oy
(609 puan) tarafından
Anasının yanında kendisinj kanıtlama çabası Canım , işte bak ben evde sözümü geçiriyorum , bir iki kere uygun bir hal diliyle höyt diyeceksin bak o zaman nasıl değişiyor, malesef bu dilden anlıyorlar.
0 oy
(56 puan) tarafından
Bence artık susmamalısınız. Net cümlelerle uyarmalısınız. Saygıyı eziklik olarak algılayan insan çok maalesef.. o yüzden onlar böyle kibar dilden anlamaz. Anladıkları dilden konuşmak lazım.
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Düzelmez çocuğun yoksa ayrıl gitsin çocuğun varsada taviz verme edirme kendini
0 oy
(46 puan) tarafından
Allah razı olsun hepinizden 
0 oy
(17,916 puan) tarafından
Bence de haklısın hiç özenmeme gerek yoktu aslında der kahveleri önüne koyardım :) Allah akıl fikir versin 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 560 göst.
0 oy
4 cevap 98 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,356 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,356 puan) tarafından soruldu