0 oy
57 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (773 puan) tarafından
Evde koku olmaması için balığı aluminiyum folioda pişiriyorum ama kızarmıyor birde 200derece pişiriyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(11,704 puan) tarafından
Üstünü kapatıyorsun pişmez tabi. 

bir de niye alüminyum folyo? bu tarz şeyleri gıdayla temas ettirmemen lazım, zehirliyorsun kendini
-Reklam-
0 oy
(7,020 puan) tarafından

Folyoyu ilk defa duydum anam ☺ kız balık kızara kızara cık cık sesi gelecek kokusu çıkacak ki insan yiyecek :D

Ben arada fırına ya da ayfere atınca sadece altına yağlı kağıt tek koyarım folyoyu bilmiyorum 

0 oy
(18,948 puan) tarafından
Folyo pisirmiyo bence gereksiz bı materyal. Ben de tavuğun üstüne kapattım birkaç kez. Hiçbirinde pismedi. Bı de zararliymis.artik hiç kullanmıyorum 
0 oy
(2,928 puan) tarafından
Balıkla birlikte ağır metalde yiyorsun folyo yüzünden imkanın varsa balkonda filan pişir. Benim fırında özellik var dışarıya koku salmıyor.
0 oy
(302 puan) tarafından
Alüminyum folyo çok fazla zararlı kullanılmamalı eğer illa kullanman gerekiyorsa üzerine ıslatılmış yağlı kağıt serebilirsin onu da nasıl yapabilirsin mesela 200 derece 20 dakika yağlı kağıtla 10 dakika 20 dakikada normal haliyle ama yani balık yapınca kokmama ihtimali bence yok balık bu kokar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 159 göst.
17 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
2 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annesininkizi (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 375 göst.
7 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Gizemr (1,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 75 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde Piz_za (122 puan) tarafından soruldu

406,031 soru

12,171,915 cevap

36,639 kullanıcı

...