0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Valla kızlar çok gergin günler geçiriyoruz 85 milyar borcumuz var ama dağınık yani 10 yere toplamda diyorumki kocama kredi çek hepsini kapat düzenli ödeyelim diyo kredi çeksem 100 milyar çeksem 140 olarak ödemek istemiyorum ana böylede hicbir sey alamyoruz ya sürekli borc ödemek ve coxuklu biriyim parasızım yani zoruma gidiyor cocuk sürekli birseyler istyor parasi olmaynca kendisi de negatif oluyo aşırı derecede sinirlerim çok fazla bozuk gerçekten 

8 Cevaplar

+1 oy
(7,719 puan) tarafından
Sen çalışamaz mısın bir süre 
(41 puan) tarafından
Cocuktan dolayı bakcak kimse olmayınca çalışamıyorum su anda
(7,719 puan) tarafından
Çok zor ya Allah yardımcınız olsun
-Reklam-
0 oy
(748 puan) tarafından
Bende seninle aynı durumdayım dokunsalar ağlayacak haldeyim inşallah bu günler de geçer 
(41 puan) tarafından
İnşallah canım valla
0 oy
(12,538 puan) tarafından
Hepsınınmı suresı uzun. Aslında 85 çok birşey değil ama evet 140 iki katı nerdeyse. 
(41 puan) tarafından
Evet canım en azından tek bir yere öder ama işte böyle olunca zorlanyoruz ve herşeyden geri kalyoruz
(12,538 puan) tarafından
Tek yere odeyınce aylık odemesı daha azmı olacak
(41 puan) tarafından
Evet canım
(12,538 puan) tarafından
Allah yardım etsın canım valla. Eger 1 borcun bitmesıne az kaldıysa En azından az daha dişini Sıkarsın üstüne para ödemektense ama eğer çok varsa bilemedim
0 oy
(83 puan) tarafından
Seni rahatlatir mi bilmem ama bizimde 1 trilyon kadar var hemde boş yere yapılan borç birde benim açımdan bak ve eşimin şahsi yaptığı borç eve harcadığı 1 lira yok
(41 puan) tarafından
Allah yardım etsin hemde çok
0 oy
(2,356 puan) tarafından
2024 yılı benim için kabusdu bir gece de bütün altinlarim gitti emek emek biriktirdiğim eşim borç edindi çıkmaza girdi sağdan soldan borç topladık üstüne bu sefer şahıs borçları başladı onları kapatmaya çalıştıkça evde huzur kalmadı sadece boğazımız doysun yetr diodum biraz biraz kapattık ama çok yıprandık ikimizde
(41 puan) tarafından
Ya insan çok yıpranıyor
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Ben bu konuda eski kafali mi dersiniz bilmiyorum ama sevmiyorum banka işlerini kredi çekmesini de istemem bizim de borç çok ucu ucuna yetiyoruz ama hiç demem kredi çek diye 
0 oy
(66 puan) tarafından
Bir kaç için homeoffice iş yapmaya çalışsan canım hiç olmuyorsa da sıkma canını artık olumlu düşün olumlu olsun
(41 puan) tarafından
Home ofiss mesela ne yapabilirim
0 oy
(95 puan) tarafından
300 gram borcu olan biz... ‍

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 125 göst.
0 oy
16 cevap 1,058 göst.
24 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (326 puan) tarafından soruldu
0 oy