+1 oy
604 göst.
Diğer kategorisinde (936 puan) tarafından
Bir tane sonradan giren bir kiz vardı buna mesaj attı işte beni aldılar diye mi seni çıkardılar çok üzüldüm kardeşim vs naptın diye neyse eşim cevap verdi falan kötü niyet aramadım samimi bir mesaj geldi diye. Bugün yine mesaj atmış. Bir başka eleman aldılar işe benimle alakası yokmuş çok üzüldüm falan naptın iş buldun mu vs diye. Eşine selamlar falan yazmış. Bir kere yazdın zaten sonuç olarak kadınsın daha yazmasını gereksiz buldum ve mesajı da kadını da direk sildim eşimden. Oda silindiğini anlar resim falan gidince. Bokunu çıkarmaya gerek yok diye düşündüm pazar pazar ne alaka. Siz olsanız?

12 Cevaplar

+5 oy
(7,563 puan) tarafından
Tel bende şimdilik ben esiyim kendinize dert edecek bir sorun yok iyi günler yaz bir dahakine daha da yazmaz diye düşünüyorum 
(936 puan) tarafından
Birdaha yazarsa onu da yazıcam artık ne bu acıtasyon numarayı silmeseydim yazardım dediğini :D
(457 puan) tarafından
Engeli kaldır yaz kız senin eşinin rahatsız olup engelledigini düşünür sen yaz ki yüz bulup tekrar yamasn sen ayar vermeden silmişsn kızdaki bu yüzsüzlukle  arar da
(936 puan) tarafından
Engellemeden sildim canım ama keşke yazsaydım
-Reklam-
+1 oy
(9,608 puan) tarafından
Eşime güveniyosam mesajlarına asla cevap vermem ama eşimi uyarırım bu mesajlar beni rahatsız etti diye. Gerçi eşim yazısmalarını okudugum içinde kızar cunku kendısı benim hic bir şekilde bakmaz mesajlarıma 
(936 puan) tarafından
Eşim şu aralar evde olduğu için telefon çalmıştı ondan önce de tesadüf gördüm aslında. İlk zaten kötü niyet aramadım da ikinci bir daha yazışı gereksiz buldum yani.
+1 oy
(17,102 puan) tarafından
Okuldaki bir hocaya tamamen işle alakalı bir şey söyleyeceğim haftasonu diye atmadım yarın okulda söylerim. İnsanlardaki bu düşüncesizlik mi deyim rahatlık mı deyim çok fazla değil mi ? 
(936 puan) tarafından
Bana da rahatlık gibi geldi. Ve artık kötü niyet aramaya başladım yani.
+1 oy
(1,630 puan) tarafından
İyi yapmışsın görüldü yapıp silince eşin görüp sildi numarasını sanar bir daha da yazmaz herhalde 
(936 puan) tarafından
Bence yüzsüz birine benziyor niye cevap vermedin bile diye yazacak potansiyelde birisi gibi geldi pazar günü yemeyip içmemiş yazmış
(1,630 puan) tarafından
O zaman da cevabı sen verirsin yukardaki arkadaşın dediği gibi yazarsın engellersin
0 oy
(4,355 puan) tarafından
Ben olsam çok kötü ağzının payını verirdim vllh kendimi senin yerine koyuyorum ve sizi ilgilendirmez falan diye en başta tepkimi gösteririm sonuçta eşinizin evli olduğunu biliyor
(4,355 puan) tarafından
Hadsiz yüzsüz bence
(4,355 puan) tarafından
Varsayın siz evli bekar fark etmez öyle evli bır adama işten çıkarıldı diye böyle msjlar yazar mısınız
(936 puan) tarafından
Yani kendimi suçlu hissediyorsam benim yüzünden çıksrıldığınj düşünüyorsam bir kere yazarım belki de daha yazmazdım eşi yanlış düşünür vs diye gereksiz yani
(4,355 puan) tarafından
Bence de
(2,797 puan) tarafından
Bence araya girmemesi daha iyi
Kiz kendini bi *** zanneder
Görüldü atıp engellemesi daha iyi kocasi yaptı zanneder
0 oy
(947 puan) tarafından
Haklısınız 1 kere yazmışsın sonuçta bir daha ne yazmaya gerek var ki. İyi yspmışsın. Ama anladığım kadarıyla ile bu kadın yine yazar gibime geldi. Bu sefer görürsen sen cevap ver belki o zaman yazmaz
(936 puan) tarafından
Keşke yazsa bu sefer cevap veririm :D manyak ya
(947 puan) tarafından
İnşAllah yazmaz ama sen yine de uyanık ol
0 oy
(534 puan) tarafından
Haklısın işten çıkmış daha ne mıy mıy şeker kız mesajları. Bugün zaten bi akrabamın boşandığını öğrendim pis herif aldatmış kadını. İş yerinde bi kadınla. Akrabam da o kadar güzel bi kız ki üstelik çok büyük rahatsızlık geçirmişti. Vala sınırı çiz hiç hoşlanmam ben öyle
0 oy
(197 puan) tarafından
Bence artık kadınların %90'i kuduruk ve bozuk eskiden erkekler problemliydi şimdi kadınlar geçti sen de hicbi şey demeden silmişsin ben olsam saydirir öyle silerdim ona neymiş elin adamın işinden işsizliginden
0 oy
(2,797 puan) tarafından
Direk her yerden engelle gitsin bosver 

Eşimin bi kadın müşterisi var mesela eşim bisey paylassin hemen bakar 

Geçen gün o paylasmis normalde eşim bakmaz yanlışlıkla ben baktim eşimin telinden 

Hemen ardına sürekli biseyler paylaşıp duruyor 

Bende çaktırmadan durumları sona aldım 

Eşimin paylaştığı zaman da o kadının gormesini engelledim oldu da bitti yani 
0 oy
(425 puan) tarafından
Yani fazla nem kapmışsınız bence. Kardeşim diyor, eşine selam söyle diyor3. Daha ne desin
0 oy
önce (22 puan) tarafından
Kız yine iyi durmussun Ben olsam Sanane benim eşimden Bir daha yazma vs der engellerdim :))) 
0 oy
önce (123 puan) tarafından
Bence iyi yapmışsın ama eşine söyleseydin ne alaka sil engelle diye yani gerek yok bir kere bile yazmasına bile 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 575 göst.
14 Ekim 2024 Aile kategorisinde Fatmanur&kadir27 (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 255 göst.
19 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Emellllsdkkk (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 582 göst.
1 Temmuz 2024 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 290 göst.