0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından

Kızlar bende 22 ayar bu bileklik den var ama sürekli kopuyor halkalardan çıkıyor kaç kere düşürdüm bunu değiştirmek istiyorum yerine başka. Bir şey almak istiyorum ama çok kâr yapiyolar satmak da istemiyorum ne yapabilirim bi akıl verirmisinjz 

image

9 Cevaplar

0 oy
(338 puan) tarafından
Altin kaplama mi ?
(83 puan) tarafından
Yok canım altın işte 22 ayar 2.10 gr
-Reklam-
0 oy
(5,105 puan) tarafından
14 ayarsa kaybı çok olur. İşçiliği de fazla derler .
(5,105 puan) tarafından
22 ayar yazmışsınız onda da kayıp illa olur taş işlemesi de yok aynı gramajda bir şey alamazsın ama yakın bir şey alırsın
(83 puan) tarafından
17 ye aldik galiba hatırlamıyorum 2 10 Gr değiştirirken çok alırlar mı acaba üstünden
(5,105 puan) tarafından
Benim 12.5 gram bilezikte 4 bin kadar kayıp olur demişti kuyumcu seninkide ona yakın olur 8 gramdan biraz fazla bir şey alırsın
0 oy
tarafından
Eğer sürekli düşme tehlikesi varsa dever kaybida olsa değiştirilmeli canım takamadiktan sonra ne işe yarar ki 
(83 puan) tarafından
Gerçekten öyle canim takmıyorum ki düşüyor diye
tarafından
Benimde vardı öyle gıcık bişey bende satmıştım canım geçen sene hep düşüyodu dışarda bir yerde düşüp kaybolucağına satıp düşmeyecek bişey almak mantıklı olan
0 oy
(1,847 puan) tarafından
22 ayar olan bileklikler günlük kullanıma uygun olmuyo zaten cnm. İllaki bozdurunca biraz zarar edersin ama yine günlük kullanmak için bişey alacaksan 14 veya 18 ayar bişey al. Onlar biraz daha kalın oluyo. Bak biz eltimle aynı bileklikten aldık o 22 ayar  aldı bende 14 aldım onunki parcalandi koptu götürdü bozdurdu bnmki hala duruyo. Ama yok yatırımlık alıcaksan 22 ayar al ama kullanma her zamn. 22 ayar daha sert oluyo 14 olanlar daha yumuşak 
(83 puan) tarafından
İşte canım ben değiştirmek istiyorum yani bunu verip yerine başka bir şey almak istiyorum değiştirirken zarar edermiyim acaba bilmiyorum ki
(1,847 puan) tarafından
Düşük ayarlı bişey alırsan belki başa baş gelebilir parası veya ustede verebilir parasını cnm. Git sen en iyisi bi fiyat al bakalm kuyumcuda ne diyo
0 oy
(7,517 puan) tarafından
İllaki değer kaybı olur kaç gram sendeki ona yakın bilezik gibi alırsan daha mantıklı hem tekrar işçilik ödemezsin 
0 oy
(1,446 puan) tarafından
Bende çeyrekli olandan almıştım. Zinciri 22 ayardi. Geçen sene 8.500 tl almıştım. 7-8 ay sonra 7.000 tl sattım. 
0 oy
(4,598 puan) tarafından
Boyle seylerden cok iscilik kesiliyo. Zarar edersin. Ama takamiyorum diyosa  mecbur degistireceksen bunu da goze alacaksin.
(83 puan) tarafından
Evet canım dediğin gibi zarar ederim
0 oy
tarafından
Evet alırken işçilik ödüyorsunuz satarken gram fiyatından alıyorlar sizden. Değer kaybeder ama yakın zamanda bozdurmayacaksanız altın sürekli artan bişey zararı kendi telafi eder zamanla. 2 gram çok az 20 gr bile yumuşuyor kullanılmıyor zamanla. 
(83 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(136,920 puan) tarafından
bende bunun seti var gunluk kullabilmaz bence

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 178 göst.
+2 oy
1 cevap 114 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde ...H&E... (164 puan) tarafından soruldu
0 oy