0 oy
36 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar hamilelegim 2 ayında doktor kedilerden uzak dur dedi normal de ilk kızıma hamileykende başka kedi vardı kaynanamlarda taşınınca o kedi kaldı aimdi kaynım sokaktan almış iyidi yapmış ona bişey demiyorum tabi ama bir odada durup duruyor cis egitimide yok yavruymua odaya çişini yapiyor ayagitla kedi geziyor kaynım da çalışan biri kaynanamda keza öyle odasına kimsenin girmesinede izin vermez. Gurbetteyiz gidince kalıyoruz 1 hafta kızımla kaynanamlarda. Gitmesem benim için olurda kızım ağlıyor gidelim die canı sıkılıyor 3 buçuk yaşında . Dedik 4 5 günlüğüne gönderin vs gitseem  bana risk olur mu 

2 Cevaplar

0 oy
(4,002 puan) tarafından
Aşısı yoksa çok tehlikeli maalesef 
(87 puan) tarafından
O zmn en azından asilarini yaptırmalarını isteyim teşekkür ederim
(4,002 puan) tarafından
Bende de aynı sorun vardı doktorum aşısı olmayan kedilerden uzak dur demişti. Bende evdeki tüm kedilerin aşılarını yaptırdım bu yüzden
(87 puan) tarafından
Yaptırdıktan sonra sorun olmuyorsa benim için sıkıntı değil o kolay yaptirurz ne aşısı önemli öncelikle veterinere desek bilir sanirim
(4,002 puan) tarafından
Sırası var onun canım önce iç dış parazit filan bir sürü var çoğunu yaptırmanız lazım sırasıyla
-Reklam-
0 oy
(12,497 puan) tarafından
toksaplazma çok tehlikeli bir şey. üstelik sokak kedisi, aşısı vw bakımları yapılmalı. o zamana kadar uzak dur 
(87 puan) tarafından
Artık öyle yapacağım ztn tediegindim. teşekkür ederim  riske girmeyim hic

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 136 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 171 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sakin 13 (36 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 947 göst.
31 Ekim 2024 Aile kategorisinde Emineaydinn (4 puan) tarafından soruldu