+1 oy
690 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (863 puan) tarafından
İki gündür kusuz hiçbir zaman. Gönül almayi bilmez nerdeyse  aÇık aciksoylememe rağmen gönlümü almaz aldığını zanneder bende oğlumu optim markete çıkar gibi çıktım peşimde sürünsün istiyorim gurbette ilcedeyiz gidecek hiçbir kimsem yok dostum yok çok üzgünüm 

18 Cevaplar

+2 oy
(12,583 puan) tarafından
kocana kızınca çocuğu da bırakıyorsun
(229 puan) tarafından
Aa evet gizlemis
(129,283 puan) tarafından
aay gizledi nick bakmadim yaa siz bakdinizmiydi
(229 puan) tarafından
Nickine bakmadım kız bilmiyorum
(2,184 puan) tarafından
Birsey mi oldu o posta
(12,583 puan) tarafından
hatırlamıyorum
-Reklam-
+2 oy
(974 puan) tarafından
Çocuğu öptüğün gibi tekrar eve git tekrar öp sarıp sarmala odaya geç al çocuğunu da yanına kaç yaşına gelmiş insansın gönlünü almıyo diye evi terkediyosun peki o çocuğun gönlünü kim alacak kim hoş edecek ceza verim derken çocuktan çıkarmayın senden mahrum etmek demek en büyük hata
(863 puan) tarafından
Evet ama kimsesiz olmak böyle markete gidip porcoz alıp dönüyorum kalbim çok kırık konuşmak asla çözüm olmuyor
(974 puan) tarafından
Sen gitsen çocuk da kimsesiz kalır sen baba zarar vermez diyosun da ana gibi ne tutar yerini konuşma gerekirse hiç konuşma ama evladını mahrum bırakma
(863 puan) tarafından
Canım çok doğru söylüyorsunuz evladımı tanımadan düşünüyorsunuz sonuçta hepimiz anneyiz ben eve geldim eşim arkamdan çıkmış aradı evde olduğumu söyledim burası çok küçük bir yer markete gidip porcoz alıp dönmek zorunda kaldım yaptığım mantıklı değil ama Terkettim diye yazmak istemedim kısacası çok kırgın ve mutsuzum üzgünüm yalnızım paylaşmak istedim herkes eve dön dedi esimm için uzatmak istiyordum ama aklın yolu bir
(974 puan) tarafından
Çok şükür canım Allâh huzur versin
(863 puan) tarafından
Sağol canim
+1 oy
(4,380 puan) tarafından
Kafa dinlemeye çıkmışsın işte. Biraz kafanı topla belki o da biraz düşünürse anlar kırdığını.
(863 puan) tarafından
Nefes almaya çok ihtiyacım var ama burda bu saate çıkmak bile hata
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Eee nereye gidicen ozamann geceyi nerde geçireceksin
(863 puan) tarafından
Marketteyim gidecek yerim yok mecbur eve gideceğim
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Hadi eşini anladım ki bence sürünecek umursayacak bir tip değil çocuğun ne suçu var 
(863 puan) tarafından
Haklısın kedi gibi döneceğim zaten aklı baisna gelsin ne yaşıyorum anlasın istiyorum geri kedi gibi döneceğim marketteyim blof yapiyorum
(6,941 puan) tarafından
Keşke anlasa hatasını diyeceğim ama sanmıyorum ki canım Allah yardımcın olsun
(3,241 puan) tarafından
Umursayacagini sanmıyorum ama
0 oy
cocugu nasi birakip ciktin 
(863 puan) tarafından
Marketteyim zaten gidecek kimsem yok
don hemen evime cocuk kucukmu bisi olur yazik
(863 puan) tarafından
Evdeyim eşim sözde tatlı alıp gelecekmiş çocuk onda
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Kızdın çıktın ama o çocuğu niye öyle bıraktın yazık günah değil mi saçmalama. Ayrılmak istiyorsan topla eşyalarını çocuğunu da al ailenin yanına git. Böyle yapman hoş olmamış 
(863 puan) tarafından
Öyle lanet yerdeyim ki istesem de şuan dönemem otobüs yok
(863 puan) tarafından
İnan imkanim olsa oğlumu birakmazdim
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Bence çok saçma bir şey yapmışsın bacım. Don evine. Çocuğun orda kalmış bak. 
(863 puan) tarafından
Haklısın mevbir el mahkum
0 oy
(400 puan) tarafından
Kocanın hatasını anlamısını ıstıyorsan evın ıcınde olacaksın gözünün önünde olacaksım bedel ödeteceksın... 

Öyle uzaklaşmak erkeğin işine gelir aklını basına al evıne gıt çocuğunu op kocanı gormezden gel evde cocugunla vakıt gecır onun gonlunı almasını beklersen çok beklersın erkek bunu istediğini bildiği için zâten bu sekıdle davranıyor ona muhtaç gibi yasama ve bunu eşine de yansıtma o pesınden kossun senın 
(400 puan) tarafından
Canım inan bana her evlılıkte böyle sorunlar var kımsenın kı dört dörtlük değil.   Bende ızınsız cıkmam ama şükrettiğim şeyler de var..
Insanın evı gıbısı yok nereye gıdersem gıt sıgamazsın bır zaman sonra ama senın evın sana aıt bır yer kımse bişey dıyemez  sana rahatsın.. Evlılıgınde ne yapacaksan evınde yap asla dışarı yansıtma yüzüne vah vah edip arkandan oh oh ceken var unutma bunu.  Esın e de soz gecirmek ıstıyırsan asla ona bağlıymış gibi davranma ... Bızı dısarı götürmüyorsun  sen söylesin böylesin diyip olayı kısıleesetırırsen esın asla  dısarı çıkarmaz empati kurmaz.   Mesela cıkmak istiyorsan kıs geldi hava soğudu tam sogumadan çocuğu dısarı cıkarsak mı bıraz ya da bı parka götürelim ıyı gelır dıye ıkı secenek dün her zaman.. Izın almıs gibi değil de planı oluşturmuşsun gibi yap her zaman ise yarıyor
(863 puan) tarafından
Canim doğru söylüyorsun ama sığınmak demişsin içim çiz etti ben oğlum olmadan hcibir yer sigamam ben terkettim demek istemedim oglumdan ayri olmak eşimle anlasamamaktan bin kat beter bir ızdırap olur eşim bize şiddet uygulayan biri değil ama anlasamiyoruz
(400 puan) tarafından
Eşinde şiddet yoksa dıger herşey hallolur emın ol bıde eşinin gozunden kendıne bakmayı nene acaba ben nerde hata yapıyırum da burada böyle umursamaz takmaz bana karsı diye düşün...
Evde pozitif ol gülmeyi ıhmal etme evde sarkılar şöyle bak bunlar gerçekten çok etkili eşin eve gelmek ıcın saat sayacaktır.. Yaşamadığım hiçbir şeyi yazmam ben hepsı denendı onaylandı :)
Benım esım kadar baskıcı kımse yoktu bir gün oturdum ve yemin ettım bende kadınsam  eşim istediğim gibi bırı olacak dedım ve kendım degıstım önce.. Esım eve gelmek ıcın saat sayıyor şimdi. Evde ıltıfat etmeyen adam dısarda mılletın içinde söylüyor artık hamd olsun emek verdım sonuc aldım  pes etme yuvanı huzurlu bir yuva haline getirmek senın elınde unutma
(863 puan) tarafından
Ömrümüzün en güzel yillarini bir adamı değiştirmek için uğraşıyoruz ikimiz de birbirimizi seviyoruz ama sorunlar çığ gibi büyüyor gözümde
(400 puan) tarafından
Bır erkeği değiştirmek çok zor ama kendın gibi yapmak daha kolay.. Evlılık kolay değil sevıyırsan çocuğuna bakıyorsa sızı bir şeyden mahrum etmıyorsa Döğer şeyler halledılır
0 oy
(2,390 puan) tarafından

Evi terk ettim diyorsun sonra eve geri gideceğim diyorsun evi terk ettiğinden kocanın haberi var mı acaba :D

(863 puan) tarafından
Haberi var da otomatik terketti yazıldı esasen çıktım yazacaktım
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Eee mecbur geri gideceksin evi terk ettim diyorsun yani kendince terketmişsin ne diyelim Allah akıl fikir versin o çocuğun suçu günahı yok  çocuk ne gerek var böyle şeylere 
(863 puan) tarafından
Otomatik saçmaladi ben de kendimce düzelttim öyle kaldı
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Tam olarak ne planladın peki yani nerde kalacaksın ne zamana kadar kalacaksın eve nasıl döneceksin arayıp çağırmazsa peşinden gelmezse ne olacak ?
(863 puan) tarafından
İnan öyle bir yerdeyim ki plan kuracak bir durumum yok eve sigamadim ve eşimi üzmek istedim hepsi bu ama günün sonunda yarım saat sürdü ve ya sürmedi iki ayrı market dolandım ve eve geldim
(17,884 puan) tarafından
O zaman evi terk ettim deme bu ev terk etmek değil nefes almaya çıkmak ben hiç problem yaşamadığım kocama bile yapıyorum çocuk sende hadi by by diye
(863 puan) tarafından
Hayır ortada bir problem var ayrıca ben terk ettim yazmayacaktim yürüyordum kendince otomatik duzellti ben de bazı yerini sildim son kelimeyle paylaşım yaptım
(17,884 puan) tarafından
Ev terk etmek böyle bir şey değil koca da bundan ders çıkartacak yapıda değil galiba
0 oy
tarafından
Belki bu sözüm seni kirar ama 

..senin cocuguna çok üzüldüm..psikolojisini niye bozuyorsun ki cocugun?onun ne günahı var .

Esine ders vermek istiyorsan cocugu da al cik 
(863 puan) tarafından
Haklısın ama ben markete çıkar gibi (ki sadce iki market dolanıp geldim) yaptım ama aynı zamanda onu eşimi üzmek istedim aklın başına gelsin istedim
0 oy
(779 puan) tarafından
Bende bı keresinde senin gibi yaptım ama markete diye değil bı daha gelmicem dedim cocuguda kucağıma aldım onuda goturecektim. Eşim zorla aldı çocuğu elimden tek git dedi. Bende iyi bakarsın o zamn çocuğuna deyip çıktım markete dolanıp eve gittim eşimde çocuğu bırakıp gitmicegimi bildiği için rahattı. Çocuğum için geldim fln dedim sonra bariştik zaten. Ama bence senin yaptığın benimkinde de saçma olmuş. Eşine zaten markete demişsin sonra eve döneceksin eşin ne bilsin ona küsüp gittigini
(863 puan) tarafından
Hayır eşime markete demedim oğlumu markete çıkar gibi öptüm dedim işte bak sen de beni anlıyorsundur gurbette yalnızım mahrumbbir bolkgedeyim eşim asker olduğu için 50 gün gelmediği oluyor psikolojik olarak yıprandım ama evde olduğunda da beni mutsuz ediyor kırıp onarmiyor annem kimsem benimke dertkesecek insanlar değil iyiligimi ister beni yargilarlar yumuşak konusmazla bugüne kadar neler yaşadım da dertkesecek kimsem olmadı iyi değilim
0 oy
(3,241 puan) tarafından
Gidecek kimsen yoksa bu soğukta nereye gittin canikom
0 oy
(540 puan) tarafından
Markette gidip ordan geri evi dönmek evi terk etmek olmuyor şuan zerre umrunda değilsin zaten gidecek yeri yok ayriyeten çocuğu da burda diye paşa paşa döneceğini biliyor. Onun rahatlığı ile aynı davranır 
(863 puan) tarafından
Teşekkürler canım barıştık
0 oy
(577 puan) tarafından
Çocuk musunuz ya
0 oy
(857 puan) tarafından
Çocukca seylerinizle çocuğa yasattiginiz güvensizlik ortamı eve dönünce bitip gitmeyecek 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 404 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (926 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 651 göst.
10 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gmz.asl.bglm (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,756 göst.
26 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 821 göst.