0 oy
217 göst.
önce Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından
4 petek 10 gün 38 de diğer 20 gün 43 te.2700 TL geldi fatura .normal mi sizce kızlar.evim de isinmiyor hiç üstelik.ev çok büyük 

9 Cevaplar

0 oy
önce (11,227 puan) tarafından
normal çünkü temmuzda zam gelmişti 
önce (89 puan) tarafından
Bilmiyorum artık cnm
-Reklam-
0 oy
önce (14,342 puan) tarafından
Bizim ev öyle büyük değil 2+1 çok soğuklar da 43 ısıtmıyordu kar yağdığı da 50 ye çıkardık 

Bizim de ayın 4 ünde gelecek bakalım burada görünce merak ediyorum 
Bizde şuan 50 de yakioruzz.eltikden geldim 35 te yakiorlar evleri hamam gibi hep terledik.sansima üç ev değiştirdik üç ev de isinmiyor.o kadar yüksek olmasına rağmen.hep üst dairelerim alt dailerim boş oluyor ya
0 oy
önce (9,876 puan) tarafından
Çok gelmiş ama Evin büyükse ve ısınmıyorsa ondan çok gelmiştir benim 5 Petek 35 40 arası yaniyo 991 lira geldi geçen ay bu ay ki daha gelmedi ama benim ev sıcak 
Ev büyük isinmiyorsa derece kendini yükseltiyor mu ki.suan 50 de ama petekler yine de öyle aman aman sıcak degil
0 oy
önce (235 puan) tarafından
Biraz çok gelmiş bizim 3 oda 50de açık genelde 1200 geldi
Evet çok geldi.njye bilmiyorum
önce (235 puan) tarafından
Yeni mi aldınız üstünüze aboneligi
0 oy
önce (15,336 puan) tarafından
Çok fazla değil mi ya. Ben geçen ay sadece sabah akşam  2 şer saat 20 gün yaktım + sıcak su ve mutfak gazı dahil 750 geldi bizim fatura. 
Bana da çok geldi.ev büyük ama petek odada bir tane.ve çok dusukte te yakmiyorum yine de çok geldi
önce (15,336 puan) tarafından
Benim evde büyük. Hatta oturma odasına ve koridora ekstra büyük petek taktırdık. 2 çocuğum var diye evi hep sıcak tutuyoruz.
Bizde hiç kapatmiyoruz tüm gün 50 de yanıyor havalar burda çok soğuk çünkü
0 oy
önce (795 puan) tarafından
Kombiyi bi temizletin bence biraz fazla gelmiş biz 45-55 arası yakıyoruz soğuklara göre 1000 lira geldi bütün ay yüksek çalışsa bile 2700 gelmez mesela kombide önemli baya ama bence bi bakımını petek temizliğini falan yaptırın çok etkiliyor 
Çok geldi bencede ya.petek bakımı falan yapılmadi.direknactik yeni taşındık zaten .bide benim altta boş üstte boş. ev sahipleri Almanya da ev buz gibi donuyoruz.o kadar yüksek faturaya rağmen.elektrikli soba calsiiyor tüm gün .bebeğim var kucuk
önce (795 puan) tarafından
O da çok etkiler tabi bende en üst kattayım bana 1000 geliyorsa alt katıma 800 geliyordur ama bu dereceye ısınamamak ve bu faturayı ödemek biraz kombi kaynaklı gibi geldi bana bence bi bakımını yaptırın peteklerde bi temizlensin fark ettirir eminim
0 oy
önce (2,655 puan) tarafından
Bence çok fazla gelmis
0 oy
önce (6,223 puan) tarafından

Evin dışında kaplama varmi . Altta üstte ev varmi varsa onlarda dogalgaz yakiyormu? Suyu çok kullaniyormusunuz? Kullanmadığınız odanın kapısını çekin petegini kapayın biz öyle yapıyoruz 

Altim market üstüm boş.kulalnmadihim oda kapalı kapısına da çarşaf atmışım hava akımı olmasın diye.dis kapının altindan hava girmeisn diye çarşaf sıkıştırdım.suyu çok kullanmıyorum.sicak şu bulasiklarin kirini alırken yıkıyorum.bina yeni bina .yalıtım falan var.ama ev ısınmıyor asla .dönüyoruz yeminle ya
0 oy
önce (401 puan) tarafından
Yaaa hu rakam şaka mı 38 kendını ısıtmaz kı hıcbır sekılde  tabıkı ısınmaz   43 de zorla ılık olur  ayyy anam ben şuan 75 de yakmışım bızım kız 65 75 gece de 80 de yanar yemın ederım bak  bıze 2100 geldı  bende bızımkısıne çok dıyordum   sizin kı ne kadar çok gelmiş. Kombı markası ne yoğuşmalı mı ve hangı ildesın çok sasırdm. Da
Ya benimki neden bu kadar fazla geliyor.elbistandayim canm Maraş.buralar aşırı soğuk zaten de bir benim evim ısınmıyor.38 de yakıyor herkes evleri hamam gibi

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 387 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beratcinar (2,989 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,201 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 537 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde fikris35 (503 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 445 göst.