0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (20 puan) tarafından
iki çocuğum var ikinci doğduktan sonra bambaşka birine dönüştüm oğlum kardeşini çok kıskanıyor küçüğe ilgi gösteremiyorum günlerim çok zor geçiyor sanki stres yüküne döndüm daha birçok şey var detaya girmek istemiyorum çocuklarımı çok seviyorum ve onları güzel yetiştirmeye özen gösteren biriydim ama son zamanlarda onlara kızıyorum bağırıyorum hatta bazen o kadar çok zorluyorlar ki beni vuruyorum canlarını çok yakmasam da ama sonra çok pişman olup gölünü alıyorum pisikolojikmen iyi hissetmiyorum çocuklarıma daha iyi ve sakin bit anne olmak istiyorum pisikologa gitmek istiyorum daha önce hiç gitmedim nasıl bir yer neler konuşulur endişeliyim çaresiz bir anneyim lütfen yargılamadan beni anlamaya çılışın bir akıl verin bazen yersiz içime attıklarından mi nedir en ufak şeyde ağlama krizleri geçiriyorum zor bir dönem 

6 Cevaplar

0 oy
(97 puan) tarafından
Burada çoğu anne yaşıyor bu sorunu ben de dahil.benm daha ikinci doğmadı bakalım kafayı yermiyim .
(20 puan) tarafından
pisikologa gitsem faydası olur mu acaba
(97 puan) tarafından
Olur canm sakinleştirici ilaç verir düşük dozda.ufak şeylere takmaz öfkelenmezsin.hamile kalmadan önce kullandım ben de epey faydası oldu.
-Reklam-
0 oy
(112 puan) tarafından
Canim benim bunu düşündüğüne göre sen iyi ve ilgili bir annesin merak etme herkes aynı herkes
0 oy
(960 puan) tarafından
Mükemmel olmaya çalıştıkça yoruluyosun sana değil eşinde suç buluyorum acilen git bı psikogla görüş çocuklarına vurmaya devam edersen bu onlarda tramva kalır çok üzücü bir durum aglayasin geldimi al kucağına sarıl bı dua aç dinle iyi gelecek sanada onlarada
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Bunu düşünüp bir çözüm araman bile ne kadar iyi ve merhametli bir anne olduğunu açığa çıkarıyor evet psikolog veya psikiyatrist yardımcı olabilir ilaç kullanmak istemiyorsan psikologla görüş emin ol konuşarak halletmek her zaman daha iyi hissettirir ❤️ 
0 oy
(5,522 puan) tarafından
Bunu farkında olup yardım istemen bile senin nasıl bi anne olduğunu gösteriyor kendine haksızlık etme
0 oy
(343 puan) tarafından
Sen iyi bir annesin. Hayat şartları zor .

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 180 göst.
+1 oy
0 cevap 38 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Rtyww (1,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.

411,662 soru