+1 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından
iki çocuğum var ikinci doğduktan sonra bambaşka birine dönüştüm oğlum kardeşini çok kodlanıyor küçüğe ilgi gösteremiyorum günlerim çok zor geçiyor sanki stres yüküne döndüm daha birçok şey var detaya girmek istemiyorum çocuklarımı çok seviyorum ve onları güzel yetiştirmeye özen gösteren biriydim ama son zamanlarda onlara kızıyorum bağırıyorum hatta bazen o kadar çok zorluyorlar ki beni vuruyorum canlarını çok yakmasam da ama sonra çok pişman olup gölünü alıyorum pisikolojikmen iyi hissetmiyorum çocuklarıma daha iyi ve sakin bit anne olmak istiyorum pisikologa gitmek istiyorum daha önce hiç gitmedim nasıl bir yer neler konuşulur endişeliyim çaresiz bir anneyim lütfen yargılamadan beni anlamaya çılışın bir akıl verin bazen yersiz içime attıklarından mi nedir en ufak şeyde ağlama krizleri geçiriyorum zor bir dönem 

7 Cevaplar

+4 oy
(16,446 puan) tarafından
Buraya yazanın daha çok psikolojisi bozuluyor malesef.

Hepsi on numara anne çünkü.

Allah yardımcın olsun sabır çek bolbol annelik çok zor 
(1,783 puan) tarafından
Hepsi sonsuz sabırlı annelerdi......ya
(3,927 puan) tarafından
+++++ çok doğru
(789 puan) tarafından
Burada kendini en iyi anne olarak gösteren insanların çocukları  için daha çok endişe ediyorum. Şayet asıl onların psikolojisi kesinlikle iyi değil …
(16,446 puan) tarafından
Hiç kimse dört dörtlük bı anne değildir kimse kendisini kandırmasın
(1,783 puan) tarafından
Neden linç ediyorlar peki..
-Reklam-
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Hangi sehirdesin bilmiyorum ama Konya da devletin bedava sağlık hizmetleri var 

İçinde psikolog var 

Bulunduğun şehiri araştır 

Git herşeyi konusabilirsin o kadar iyi geliyorki anlatamam 

Ben boşandııgım zaman gitmiştim baya iyi geliyor

Sen iyi olana kadar her hafta duruma göre her ay çağırıyor randevu veriyor 
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Yazacak en son yer burası malesef çok acımasız yorumlara gelicek canim. Anneyiz ama bizde insanız robot değiliz ki çocuk büyütmek aşırı zor o yüzden anlıyorum seni hepimiz çocuk büyütüyoruz çocuğuma bagirmiyorum diyen yalan söylüyordur. Destek alman çok  iyi olur canim, nerede yaşıyorsun ? Yaşadığın ilçenin belediyesinde psikolog varsa gidebilirsin veya hastaneden randevu al ilaç konusunda bir fikrim yok canım 
0 oy
(789 puan) tarafından
Öncelikle bu şekilde kendinin farkına varman harika bir şey iyi bir başlangıç yaptığını düşün kendin için. Kesinlikle yargılanmaktan korkma çünkü asıl normal duygular içerisinde olup insan olma durumları yaşıyorsun anormal olan sen değilsin bunu sakın unutma . Psikolog korkulacak bir yer değil oturacaksın karşısına sana diyecek ki buraya seni getiren ne ? Sonra sen anlattıkça sana sorular soracak sorular sordukça öyle bir açılacaksın ki asıl sorunundan çıkan sonuç seni bile şaşırtabilir. Psikolog sana ne yapman gerektiğini nasıl davranman gerektiğini olay kontrol akışı sağlayacak belki ödevler verir bilmiyorum ödev dediğimde öyle korkma hani senin bilinç altını içini daha iyi anlayıp doğru direktifler sunabilmek için . Rahatlayacaksın emin ol hiç tanımadığın bir insan seni yargılamadan dinleyecek ve sana çözüm çözer sunacak korkma git  Her şey çok güzel oluyor rahatladığını bile farkedeceksin belki başka bir pencereden bakacaksın Psikologlar ilaç yazmıyor özel yazarsa bilemeyeceğim psikiyatrik bir durum görürse seni psikiyatriye yönlendirir onlar ilaç yazar 
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Duayı da ederken doğru etmek lazım kizlar sabır değil kolaylık isteyelim Allah tan
0 oy
(34 puan) tarafından
Canım ağlarken bu mesajı gördüm 3 çocuk annesiyim çok iyi bir anneyim çocuklarımı çok seviyorum elimden gelse ömrüm ü 3 e böler onlara veririm 7 yaş 5 yaş ve 5 aylık bir bebeğim var eşim gurbette çalışıyor onlara 4 ay tek başıma bakıyorum maalesef ve bugün beni krize soktular iki çocuğuma çok kızdım bağırdım uyudular sonra bebeği uyuttum şimdi etraf çok sessiz ve vicdan azabı çekiyorum ağlayarak bunu yazdım anne olmak çok zor kendimi suçlu yorum şimdi bian kendimi senin yerine koydum sen kötü bir anne degilsin insan bazen kendini tutamıyor

0 oy
(606 puan) tarafından
Yalnız değilsin Canım benimde iki küçük çocuğum var ikiside büyük kızım var. İki gündür İzmir e yağmur yağıyor parka da götüremedim evde sıkıldılar durmuyorlar , kafam çok yoruldu.Allah hepimize kolaylık versin , sağlık versin. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 107 göst.
0 oy
0 cevap 29 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Rtyww (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 117 göst.

408,338 soru