0 oy
78 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,361 puan) tarafından

Kizlar Hayrli aksamlar ablama gttm ve kizi var 3 bucuk yaşında bnm kızımda  öyle 

Ve her gttgmizde birbirilerine vuruyorlar 

Onlemeye çalıyoruz ablam la ama yinede vurmaya kavga etmeye devm ediyolar bunu nasl önleme ye çalışırız acaba:(

4 Cevaplar

0 oy
(4,063 puan) tarafından
Şiddet neden olur çocuklarda hiç bilmiyorum. Benim kızımın asla böyle bir huyu yok hiç dayak da yemedi. Komşunun buri hoşgeldine geldi oğlu kızımdan 4 ay küçük 4 defa yanağına vurmuş, yanağı kızarmıştı resmen ( sırf bu yüzden bir daha aynı ortama girmek istemiyorum) annesi de her seferinde gidip oğluna tokat attı. Dayak atarak, ondan bunu yapmamasını istedi onların sorunu buydu bence. Sizde de böyle mi?
(2,361 puan) tarafından
Hayr cnm kesinlikle ne bn ne ablam böyle bir sey yapamayız bnm kizm vurmuyor du oncden ama o vurdukça oda alıştı sanırım
(577 puan) tarafından
Vurma davranışıtam olarak bundan oluyor işte. Çocuklar aynadır. Dayak yiyen, tartaklanan aynı davranışı gösterir. İki İki dört
(577 puan) tarafından
Ablan şiddet göstermiyorsa bile baskıcı davranıp strese sokuyordur
-Reklam-
0 oy
(2,361 puan) tarafından
Başka fikri olan yok mu 
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Kendilerini öyle savunuyorlar olabilir mi acaba bizde hiç vurma yok ama kızım da özellikle eşime ve k.pederime vurma eğiliminde gücü öyle yetiyor ben anlatıyorum ama hala aynı 
(2,361 puan) tarafından
Haklisin cnm değişmiyor hic ya konussak 'da
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Evde oğlum aman şiddete meyilli olmasın diye yüksek sesle bile konuşmayiz telefon bilmez günde sadece yarım saat TRT çocuk açarım desem ki ekran dan öğrendi 3 yaşında 2 yaşından bu yana vurma huyu var Instagramdan YouTubedan izlemedigim video kalmadı sinirlenince istemediği birşey olunca vuruyor onun haricinde çok akıllı uysal bir çocuk ne yapacağım inan bende şaşırdım 
(2,361 puan) tarafından
Cok zor gerçekten cnm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 122 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1111 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
0 oy
9 cevap 208 göst.
0 oy
5 cevap 231 göst.