0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar eşimin bekarken Kredi kartı varmış bunu da gorumcenin kocası eniştesi kullanıyor yani kapatmamis ona vermiş oda bir yatırıyor bir yatirmiyor sorun şu bunu Bizim aileden birinden duydum eşim bana Kredi kartım yok diyor ama orda burda diyormuş ki ben napicam eve haciz gelirse kağıt gelirse diyormuş eniştesi ödüyemiyormus benden Kendi ailesi tarafından ne olursa olsun bu zamana kadar hep sakladı eve haciz gelirse ben napicam bebeğim de var çok küçük daha ve benim moralim de bozuk eşim niye böylesin diyip duruyor yorgunum diyorum Kendi söyleyecek mi bekliyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(2,049 puan) tarafından
Kapattirsin eşin. Tabi borcu bitmeden kapatamıyor. Ödeyen de yok. 
(84 puan) tarafından
Bana söylemiyor saklıyor işte zoruma giden de bu ben o aileden değilmişim gibi
(2,049 puan) tarafından
Sen bırakıp gidersin diye korkusuna söyleyemiyor. Ama eve haciz kağıdı gelirse görür o gününü. Bir de niye kredi kartı veriyor ki ona buna. E devlet şifresini biliyorsan bir ordan bakmayı dene belki görürsün . Sonra bir suratına ortalığı karıştır herkes bir ayakların borç kiminse de o ödesin kart kapatılsın odan sonra herkes işine gücüne baksın.
(84 puan) tarafından
Nasıl bakabilir im e devlet den
(2,049 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum . Belki bakıliyordur diye dedim. Sen bir araştır istersen
(84 puan) tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
(448 puan) tarafından
Öyle bir durumda eve haciz gelmez eşinin maaşına ve banka hesaplarına el koyarlar. Haciz işlemi başlayınca da eve kağıt gelir
(84 puan) tarafından
Allah'ım kafayı yiycem benden de sakliyor
(448 puan) tarafından
Söylemeye çekiniyordur siz sorun böyle bir şey var mı diye

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
7 cevap 344 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde seda21k (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
24 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 426 göst.

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...