0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (329 puan) tarafından
Kızlar cuma günü doktora gittim erken alabilirz dedi Salı günü bidaha gel dedi ona göre karar verelim dedi ben ne zaman vücut temizliği yapayım tüylerim çabuk çıkıyor 

4 Cevaplar

+1 oy
(993 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kac haftalık post yukarı cıksın 
(329 puan) tarafından
36+2 haftalgö
-Reklam-
0 oy
(568 puan) tarafından
Banyo önceleri mutlaka yap zaten her an herşey olabilir temiz gez. Ben doğumdan önce hergün bi su dökünirdüm hem bebiş in iyi, hem anneyi ferahlatıyor hemde temiz oluyorsun aklın kalmıyor. Her gün olmasada 2 güne bir banyo +temizlik.... Doktora gitmeden önceleei özellikle temiz git. 
(329 puan) tarafından
Sezeryan olacağım
(568 puan) tarafından
Doktor kontrolleri öncesi yinede tavsiye ediyorum. Ben normal doğum bekledim. 34 haftalıkken doktor çok baskı yapıyor erken gelebilir demişti. O kadar yürüyüşe egzersize ve bazı yöntemlere rağmen 40+2 de acil sezeryanla doğum yaptım. Belli olmuyor erken gelirse önleminizi alın. Ben kontrole gitmiştim oysaki
(329 puan) tarafından
Gün verirse doktor çok uzun süre veriyor mu sezeryan a
(568 puan) tarafından
Bilmem. Ben sezeryan seçim yapmadım. Ama doktorunuz durumunuza göre seçim yapacaktır zaten.
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Baktım nişan geldi hemen banyoya girip temizliğimi yaptım, abdestlendim doğuma gittim :D normal doğum bekleyince ne zaman geleceğini bilmediğim için
(329 puan) tarafından
Ben sezeryan olacağım
(4,167 puan) tarafından
Ağda yaptırıyorsan 1-2 gün önceden yaptır tıraş ediyorsan gitmeden edebilirsin
(329 puan) tarafından
Bana gün verirse doktor çok uzun sürede gün veriyor mı sızce
(4,167 puan) tarafından
İlkse 39 a kadar bekleyebiliyorlar 2. İse 38 de alıyorlar
(329 puan) tarafından
2. Cnm hersey normal gıderse 39 da alırız dedi ama bebek 3 hafta önden gidiyorms Salı gel bakalım karara dedi bende diyorum ptesi agdaya mı gitsem
(4,167 puan) tarafından
Beklemeyebilir önden gidiyorsa istiyorsan yaptır. Bekletirse de ufak tefek çıkanı sen alırsın aynayla fşlan
(329 puan) tarafından
İşte diyorum bekletirse de ozaman kadar uzarsa
(4,167 puan) tarafından
Şuan çok yoksa aldırma bi doktorun muayene etsin gün versin.  38 i doldurda diyebilir 2 gün sonra alırımda diyebilir
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Ben cuma günü ağda yaptırdım tüm vücut salı günü sezeryana girdim .
(329 puan) tarafından
Bana gün verirse doktor çok uzun sürede veriyor mu günü sizce
(2,057 puan) tarafından
Ben özel de yaptım . Doktorum önümüzde ki hafta içi gün seç hangi gün istiyorsan o gün yapalım dedi.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 308 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yenianne_tugce (1,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
6 cevap 61 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (731 puan) tarafından soruldu

408,628 soru