0 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,815 puan) tarafından
Çok fena grip olmuşum 9 aylık bebeğim var emziriyorum. Boğaz ağrısına iyi gelir dediğiniz bir yöntem var mı ?

2 Cevaplar

+1 oy
(218 puan) tarafından
Bir tatlı kaşığı bal, bir diş sarımsak ve yarım limon karıştır ye. Sabaha bir şeyin kalmaz. Sarımsağı çok ince doğra ya da havan da döv iyice. Ayak altına vicks surebilirsin. Evde varsa antibiyotik kullanabilirsin. Çocuk üç ayı geçtikten sonra kullanılabilir. Ilık suya biraz tuz at burnuna çekip iki üç saniye bekle sinuslerini temizlensin. Ilık ıhlamur nane limon falan iç. 
(4,815 puan) tarafından
Antibiyotik kullanıyorum zaten 1 aydır hastayım da iyice kötü oldum düzelmek yerine  bitki çayı da içiyorum burada biri daha demişti farklı bi çay onu filan da yaptım da boğazlar fena olunca zorluyor
(218 puan) tarafından
Antibiyotik hangi marka kullanıyorsun? Geçen iki gün benim de boğazım çok ağrıdı konusamiyordum yanıyordu ağrıyordu. 5 aylık oğlum var hastaneye gidemedim. Evde de klamoks vardı eczacıyı aradım kullanabilirsin dedi. Sabah akşam içtim sadece iki kere. Şu an ağrı acı falan yok grip olmadan atlattım. İlacın iyi gelmemis olabilir 1 ay normal değil çünkü
(4,815 puan) tarafından
İlaçtan değil canım farklı bi grip türü varmış 1-2 ay süründüyor bu sene çocuklar eşim hepimiz aynıyız. doktora gittiğimizde iyisiniz diyor ama bizde bitmeyen bi boğaz ağrısı, burun akıntısı var
-Reklam-
+1 oy
(769 puan) tarafından
Pastil al canım bence
(4,815 puan) tarafından
Emziren anneler için önerilmiyor canım o alacaktım da
(769 puan) tarafından
Doktora veya eczaneye bi sor sen yine canım bende emzirirken doktorum pastil önermişti ondan çok geçmiş olsun bu arada
(4,815 puan) tarafından
Hangi marka kullandın hatırlıyor musun
(769 puan) tarafından
Strepsils mentollü canım. Hatta geçen hafta kızım hastaydı özele götürdüm aciline. 2 ye bölüp kızıma bile verebileceğimi söyledi doktor
(4,815 puan) tarafından
Tamam canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 77 göst.
8 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nz (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
15 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu