0 oy
218 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (71 puan) tarafından
2. Doğumumda bez ve kıyafetler az gelmişti kaçar tane koydum hatırlamıyorum. Şimdi ikizler için hazırlayacağım, fazla fazla koyup yük etmek istemiyorum ama neyi ne kadar koymalıyım emin olamadım. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

3 Cevaplar

0 oy
(11,367 puan) tarafından

Ay anamm tek çocuğa dünyayı götürmüştüm iki çocuğa kaç bavul götürürüm bilmiyorum :) sağlıcakla gelsinler canım ne olur ne olmaz bezlerden bol koy yedek kıyafet falan 

(11,367 puan) tarafından
Haklısın canım miniklerin ismi kesinleşti mi
(71 puan) tarafından
Erkek aslan o kesin. Kıza da asyaya karar vermiştik ama dün burda bi isim gördüm Asmin çok hoşuma gitti ya, nasıl sizce ? Valla kara kara düşünürken sordunuz :)
(11,367 puan) tarafından
Asya daha güzel bence canım ikisi arasında :) bana kalırsa Asya da koymam bir dönem çok koyuldu. Arya, alya, afra, ayda falan düşünmez misin:) sadece fikir  benimki içine ne siniyorsa onu koy ne hissediyorsan :) kızının adı lina aslında mira da olabilir, Ela da olabilir.
(71 puan) tarafından
Mira da çok hoşuma gitti çok naif duruyor. Ama diğer kızımın adı da güneş o yalnız kaldı gibi. Annelik iç güdüsüne bakar mısın neyi düşündürüyor insana hahahah :)
(11,367 puan) tarafından
Ayy deli :) niye yanlız kalsın. Hormonlar herşeyi düşündürüyor insana :D
-Reklam-
0 oy
(5,496 puan) tarafından
Ay canim ben tek bebek icin herseyden 3 takim koymustum ,2 takim kullanmistik.İkizlerim olsa heralde 6 takim koyardim. 2 kalin 2 de ince battaniye ,1 paket bez olabilir. 
(71 puan) tarafından
1 paket bezde 40 tane var 2 gün kalacağım yeterli olur herhalde
(5,496 puan) tarafından
Ben 10 tane koymustum 1 gece kaldik hepsini kullanmadim.
(71 puan) tarafından
2. Doğumda gazım çıksın diye ne var ne yok yedim kızım ishal olmuştu bez yetmemişti :) ben 1 paketi komple koyayım en iyisi. Kıyafet de 4er ya da 5er tane fazla mı olur
0 oy
(69 puan) tarafından
Ben de minimal tutmustum çantamı, çok acil bi durum olursa da ev fizanda değil ya getirirler diye de düşünmüştüm. :) Ben ikizlerime 2 şer tane hastane çıkışı koydum. Ne olur olmaz diye hani 2 tane de fazladan kiyafet muslin ve battaniye koymustum valize ki birer kere değiştirdik sadece üstlerini gerisi temiz eve geldi. Sağlıkla gelsinler inşallah ve de Allah yardımcınız olsun (: 
(71 puan) tarafından
Benimde hali hazırda 2 kızım daha var 3 ve 1 yaşındalar yani 2 hafta sonra evde 3 yaş altı 4 çocuk korkmuyorum desem yalan olur bakalım bizi neler bekliyor :) Rabbim yuvanıza huzur sağlık versin inşallah
(69 puan) tarafından
Oo maşallah sağlıkla büyütün hepsini inşallah siz de çok teşekkürler :)
(2,947 puan) tarafından
Bende 2 şer takım bir ince bir kalın birde battaniye 2 şer koymustum ama kuveze girince geri getirdim kullanamadik. Benim ikizlefde 15 aylık.
(71 puan) tarafından
Kaçıncı haftada doğum yaptınız neden kuveze girdiler acaba benim de büyük kızım girmişti
(2,947 puan) tarafından
34.haftada doğum yaptım biri 2 buçuk biri 1700 doğdu tedbir amaçlı çoğunlukla bı hastaliklari yoktu birer hafta yeterdi ama kilodan bilmem ney kızım 20 gün durdu oğlumda 10 gün durdu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 67 göst.
0 oy
6 cevap 391 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 222 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 171 göst.
11 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kylgizem (71 puan) tarafından soruldu