0 oy
91 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (18 puan) tarafından
Kızlar yeni doğum yaptım daha 15 gün oldu ve  sizlere sorum şu olacak korunma hapı ne zaman kullanmaya başlamalıyım bide emzirmeye engel olurmu sütümü kesermi korunma hapi

7 Cevaplar

0 oy
(3,923 puan) tarafından
40 ınız çıkması lazım ilişki olması için. Hap kullanılır mı bilmiyorum ama eşiniz korunabilir daha sağlıklı 
(18 puan) tarafından
Eşim korunmaz korunma hapı icecegimi söylediğim için tartıştık biraz yeni doğum yaptığım halde çocuk hala istiyor bende getirmek istemiyorum oğluma günah 2 olursa ilgilenemem  pek o yüzden gizli gizli kullanmak istiyorum ama fazla pek bilgim yok doğum dan kaç gün sonra kullanmaya başlanır felan
(635 puan) tarafından
Eşinin acelesi ne kendisimi gece kalkıp bebeği emzirecek altını değiştirecek bence hiç hap falan da kullanmama gerek yok direkt yaklaştırma kendine senin bedenin senin kararın
-Reklam-
0 oy
(9,895 puan) tarafından
Emzirirken kullanılan bjtane doğum kontrol hapı var zaten diğerlerini kullanamazsın. Ismi Cerazette
(18 puan) tarafından
Peki ne zaman kullanilmaya başlıyor daha kırkım cikmadi
0 oy
tarafından
Daha geçen güb sağlıkocağındskş ebelere sordum 6 aydan sonra kullanabilirsin hepsini dedi eczaneye gittim crezzette verdi emziren anneler sadece bunu kullanabilir dedi bebeğim 1 yaşında ama benim ondan önce emzirirken kullanılmıyor diye biliyordum sağlıkocağını arayıp sorabilirsin ya da 1 ay kontrolü için gittiğinde bi danış bence 
0 oy
(272 puan) tarafından
Emzirirken sadece cerazette kullanabiilirsin. 40 kontrolünde doktor söylemişti.
0 oy
(606 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla 6 aylık olana kadar hap kullanamazsin ben o yüzden üç aylık iğne vurdurdum eczaneden alıp aile hekimin deki hemsireye vurdur hemen kirkin çıkmadan ücreti 120 civarı en azından üç ay korur iki üç kere burdur canım sonra hap al hem sütü kesmez hemde çoğaltıyor bende öyle oldu 
(18 puan) tarafından
3 aylık iğne sütü kesiyor diye duydum eltim 3 aylık iğne vuruyor o da 6 ay önce doğum yapmıştı o kırkı çıktıktan sonra yaptı sütü kesildi yani o öyle soyledi
(606 puan) tarafından
Yok canım kaç kere vuruldum hiç öyle bişey yok aksine benim sütümü cogaltti
0 oy
(254 puan) tarafından
40 in çıkmasına 1 hafta kala başla demişlerdi bana burdan sormuştun bende 6 aylik olana kadar iğne yapilmiyo cezarrete hapın ismi kadın doğum doktoru önerdi emziren anneler içinmiş 
0 oy
(416 puan) tarafından
Canım cerazette var hap emzirirken sadece bu kullanılıyor. 40in çıktıktan sonra al her gün 1 tane iç zaten içinde 30 tane var bittikçe yenisini al devam et. Valla eşine de Allah akıl fikir versin ne diyeyim daha yeni doğum yapmışsın büyüsün yavrucak biraz sen bı kendini toparla 
(18 puan) tarafından
Şimdiden 2 çocuğu düşünüyor bende istemiyorum oğlum daha yeni doğdu bu sefer 2 çocukta olursa hangisine sevgimi sefkatimi vereceğim bari arada belirli bı sene olsa anlayış gösterir en azindan
(416 puan) tarafından
Aynen öyle canım ikisi de sana muhtaç olucak ilkini bı bol bol sevin en güzel anlarına doya doya şahit olun sanki ilkini ne kadar görüp seviyor eşin ne kadar yardımı oluyor ilk bebeğine de sana da yazık vücudun bile doğumdan sonra kendisini toparlaması 2 yıl sürüyormuş
(18 puan) tarafından
Vallahi hiç yardimci olmuyor işten gelir bı iki kucaklar sever bırakır mutfakta yemek hazirliyom çocuk ağlıyor orada bana sesleniyor gel çocukla ilgilen ona bak dio bu gece uykusuzum ne ben uyuyabildim nede oğlum sancıları var ağlayıp duruyor daha yeni uyuya bildi oğlum tutturmuş 2 Side gelsin birlikte buyusunler bunda baya zorlaniyom 2 si bı anda olursa kafayı yerim ben buyutemem

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
5 cevap 63 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aylin7 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
3 cevap 73 göst.

405,634 soru

12,154,137 cevap