0 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,708 puan) tarafından

Öncelikle hepinize hayırlı geceler kızlar benim sol kolumda uyuşma karıncalanma çeneye vuran ağrı sonra soğuk terleme birde göğsüme doğru yayılan bir ağrı ama böyle şiddetli değil geçen gün oldu o zaman elim kolum tutmadı öylece oturdum kalakaldım hangi bölüme randevu almak lazım aslına bakarsanız aramaya da korktum randevu merkezini hastanelerden çok korkuyorum artık nedense gitmek istemiyorum ama böyle bir şey başına gelen yada yakınlarından biriside olabilir beni bilgilendirirseniz çok sevinirim 

10 Cevaplar

0 oy
(2,813 puan) tarafından
Ben bilmiyorum ama e nabiz miydi mhrs miydi tam hatırlayamadım ama oraya girip şikayetlerini test şeklinde yapabileceğin bir yer çıkıyor randevu almaya çalışınca doğru bölüme yönlendiriyor 
(2,708 puan) tarafından
Bi bakayım o şumuydu neyim var mı neydi o dimi
(2,813 puan) tarafından
Aynen öyle hatırlıyorum
-Reklam-
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Nöroloji bölümüne balım 

Bugün kulakların bol bol cınladimi 

(4,296 puan) tarafından
Valla saydırmadim kiz bol bol dua ettim ariyacaktim seni çarşıdan geç geldim sabah ariyacaktim
(2,708 puan) tarafından
Deli karı seni kız valla kolum fena ağrıyor be ara sıra bu tuhafım ben
(4,296 puan) tarafından
Saliya Randavu bul gel ben hastanede olucam
(2,708 puan) tarafından
Randevu hiç yok ayın 12 sine var ancak
(4,296 puan) tarafından
Şans randevu aldığın gunu haber et bana da
0 oy
(1,046 puan) tarafından
kalbine dogru vurduysa kardiyolojiyede gidebilirsin
(2,708 puan) tarafından
Göğsüme iniyor ağrısı ama kalp krizi bile geçirsem anlamam herhalde diye düşünüyorum şu anda çeneme vuruyor birde mideme ağrı saplanıyor alakasızdır belki ama bilemedim baktım şimdi nöroloji demişler
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Kalple alakalı olabilir kardiyojiyede git. Beyin ve sinir cerrahinada git. Bendede buna benzer belirtiler vardı ortopediye gittim sol kolumda ağrı çoktu ellerim uyusuyodu oda beyin ve sinire yolladı. Ama senin kalbinede vuruyomus anlattıkların biraz kalp krizi belirtilerine benziyo Rahime Allah korusun önce Bi kardiyolojiye git efor fln ister EKG çeker ona göre yönlendirir seni zaten
(2,708 puan) tarafından
Acaba nasıl oluyor o öyle ağrısı neye benziyor olabilir acile mi gitsem napsam kız ben bi ara valla hiç umursamadım açıkcası ne bilim
(1,802 puan) tarafından
Cnm bnde umursamadım önce sonradan iyice arttı 1 yılı geçti. Kolumda sinir sıkışması çıktı boynumda düzleşme başlamış ellerim uyuşuyor diye emg çekildi daha gösteremedim sonucu. Göğsüm ağrıyo diye radyoloji ye yönlendirdiler 2 tane iyi huylu kitle çıktı. Tabi bide stres sol tarafım kopuyor sanki
(1,802 puan) tarafından
Yada dahiliyeye git o yönlendirir acil npcakki
(2,708 puan) tarafından
Nöroloji ye randevu buldum  ayın 12 sine o bakıyormuş
(1,802 puan) tarafından
Nöroloji beyinle alakalı ama cnm. Neyse git baklm ama alakasız bence o gönderir o zamn gitmen gereken bölüme
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Terleme dışında aynı şikayetler bende de vardı kardiyoloji doktoruna gittim kalp kapakçığımdan rahatsızmışım öyle dedi doktor. Kol ağrısı boyun ağrısı için de boyun düzleşmesi olabilir kola ağrı yapıyordur dedi fizik tedavi doktoruna yönlendirdi. Gittim emar çektim sonucu bekliyorum.
(2,708 puan) tarafından
Hangisine almam lazım şimdi kardiyoloji mi nöroloji mi sanada çok geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz yaa bıktım hastaneden
(2,840 puan) tarafından
Bence kardiyolojiye mutlaka git kalp ihmale gelmez çünkü. İnşallah bir şey çıkmazsa zaten kardiyoloji doktoru şikayetlerne göre hangi bölüme gitmen gerekir seni yönlendirir
0 oy
(4,981 puan) tarafından
Raho sen ordan çık Bakırköy’e git :D
0 oy
(101 puan) tarafından
Önce nöroloji o yönlendirir aynılarını birebir yaşadım o sondaki sandıkların uyumadan korktuğun için oluyor panik atak gibi diyelim birsey çıkmayacak içini ferah tut 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Fizige al canım o gerek duyarsa yonlendiriyor
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Geçmiş olsun nöroloji csnım 

Bende o yüZden gittim bir halt yapamadılar 

Sinir sıkışması varmış
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Canım sanki fıtık yada düzleşme gibi duruyor miden de mi bulanıyor eğer öyle ise kardiyoloji yada nöroloji ye git

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 121 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
22 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavissss93 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
6 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevdoş (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 805 göst.

408,336 soru

12,267,614 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...