+3 oy
494 göst.
Aile kategorisinde (4,204 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi bebeler uyandımi neler yapıyorsunuz :angel: MUHTEŞEM BİR HAFTA GEÇİRMENİZ DİLEĞİ İLE BOL BEREKETLİ BOL HUZURLU KÜSLERİN BARIŞTIĞI HASTALARIN ŞİFA BULDUĞU ÖĞRENCİLERİN BAŞARILI OLDUĞU BİL HAFTA OLSUN DAİM OLSUN ♥️AMİN♥️

Çok şükür işlerim bitti yemeklerimi yaptım oğlum uyuyor koca işe gitti kahvaltı yapamıyorum canim çorbada istemedi bi demlik çay yaptım gidip gelip içiyorum bir an önce öğlen olsunda Goncam yemeğe gelsin diye dakika sayıyorum 

Bugün bol dikişli gün olacak eşimin iş kıyafetlerini elden gecicem 

Minik savaşçımin yan korumalıklarinda sökülen yerler var onları dikip kurdele dikicem  akşam 6 dan sonra hastaye gidicem karnımdan lavman yapılacak ordan bi avm yaparız gezer geliriz 

Aygazim batık görmeyin lütfen yemekler pişince silicem :devil:

image

25 Cevaplar

+2 oy
(14,526 puan) tarafından

Tebrik ederim :)

Kızım okula eşim işe gitti oğlumla kahvaltı yaptık evi topladım süpürdüm oyun oynuyoruz çay içiyorum :D

image

(4,204 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
-Reklam-
+2 oy
(3,096 puan) tarafından

İşler bitti bebeler kahvaltı yaptı toprak bey arabaları ile oynuyo bende burda takiliyom pilavım var yanına bı kurufasulye salata yaparım ...afiyet olsun cnm ❤️ maşallah 

image

(4,204 puan) tarafından
Rabbim bahtını güzel eylesin inşallah cnm benim toprak bey uyuyor
(3,096 puan) tarafından
Amin inşallah ❤️
+1 oy
(3,528 puan) tarafından
Valla maşallah sana ben kızı bıraktım geldim uzandım iş miş umrumda değil ne yemek yapim belli değil yorgunum 12 buçukta kızı alcam doyurup tekrar okula bırakcam:))) 
(4,204 puan) tarafından
En güzeli cnm
+1 oy
(4,842 puan) tarafından
Maşallah kız Büşra valla hayranım enerjine tekrardan maşallah barikallah diyorum bnde kalktım hemen perdeleri makinaya yolladim bı camlari alıp kahvaltımı yaparım iş bitmeden kahvaltı yapamıyorum 
(4,204 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun pazar günü de ben halledicem tul perde cam
+1 oy
(2,564 puan) tarafından
Daha kahvaltı sofrasındayız valla kaynanamla çay içiyoruz. Birazdan kalkarım ev işlerini yaparim sonra aksam yemeği yapacam hemen. Kayinbabam erken yiyor yemegi
(4,204 puan) tarafından
Sohpetiniz bol olsun cnm
+1 oy
(7,753 puan) tarafından
Bu ne hız bacım valla helal olsun kalmadı artık böyle kadın:) inşallah kıymetin biliniyordur.
(4,204 puan) tarafından
Rabbime şükürler olsun cnm bilir ben razıyım Allahta razi olsun önceliği her zaman biziz
+1 oy
(3,820 puan) tarafından
Oo maşaAllah canım benımde işlerim bıttı çoktan 

Sarma sarıçam oruçluyum bende Uzanıyorum şimdilik 
(4,204 puan) tarafından
Allah kabul etsin inşallah cnm

Geçen baya sardım attim buzluğa aklıma gelmedi gelseydi bulgur yerine sarma atardım aygaza
(3,820 puan) tarafından
Amin canım onuda yarın yada diğer gün yaparsın hazır yemek candır ☺☺
+1 oy
(9,261 puan) tarafından
Enerjiye bak maşallah Büşra valla helal olsun gerçekten 

Bende kocam aradı onla konuştuk biraz smdi kalkıp oğlana kahvaltı yaptircam
(4,204 puan) tarafından
Sifa olsun paşaya cnm

Çok teşekkür ederim
+1 oy
(2,854 puan) tarafından
Günaydın canım amin inşallah senin için de çok güzel bir hafta olur❣️

Bebeyi doyurdum da ben daha yemedim birazdan kahve içerim. 
(4,204 puan) tarafından
Gel ben yapayım kahveni

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
(2,854 puan) tarafından
Çok güzel olur canım bürünüp balkonda içeriz ☺️
(4,204 puan) tarafından
Ah keşke heveslendim bak
(2,854 puan) tarafından
Çok daha güzel arkadaşlar bulursun inşallah içecek canım. Valla ben de balkon çok severim ama benimki ilk kat herkesle dip dibe laf atanlardan sıkılıyorum akşam çıkıyorum sadece. Kış geldi gerçi o kadar insan olmaz arada çıkabilirim
+1 oy
(13,521 puan) tarafından

Maşallah canım.basin ağrımasın bunca şeyi ne güzel de halletmissin ben 8 de kalktım etraf toplu şimdi kahvaltıyı kaldırdım bi mutfak var inşallah  :)

(4,204 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun

Kolay gelsin
+1 oy
(1,126 puan) tarafından

Maşllah vallh ohh mis gibi bend yeni kalktım kızın islenri hal edip kahvaltı yapcam sonrası Allah kerim ne yapcam ne iş yapcam mutfak kesinde bide yemek :Dcnm sana ilaç verilmedi mi 1,buçuk gün boyunca çünkü bende olsutum çay çorba yasak sacde su verdikleri soda ilacı bide elma anans suyu ay 2 gün mide bulantısı da af edersin ishal olmakda öldüm :sick:hastene gününe bayılarak gitmişim dr. Demişti sağlığın daha önemli yapmiyalim yok dedim gene başa sarilmicak ben kendmi biliyorum gene aynı şeyler olcak aynı şeyi yaşiyacam bı daha o ilaç aç kalacam seron verdiler toparlandım işlem 10dk sürmedi benim yaşadığım haftalarca sanki yaşadım 

(4,204 puan) tarafından
Hamileyim diye vermedi cnm birde benim bağırsağım dışarda olduğu icin mideden hemen bağırsağa geçiyor yediklerim hemen tahliye oluyor diye ilaça gerek yok dediler
+1 oy
(3,188 puan) tarafından
Ya senin gibiyim Büşra. Eğer akşama misafirim varsa ya da yemeğe karar verdiysem sabahtan malzeme dograrjm bekarken de aynıydım şimdi de :D aklımdan çıkmıyor yoksa. Eline sağlık uyandım geri yatamadım hala 
(4,204 puan) tarafından
Benim misafirimde olmasa erkenden yaparım yemeklerimi olurda gelen olursa yemeğim olsun isterim
+1 oy
(103 puan) tarafından
Maşallah canım sana eline koluna sağlık afiyet olsun.. Minik savaşçım kelimesini okuyunca ben bile burdan heyecanlanıyorum sağlıcakla kucagına alırsın inşallah.. Bende akşam eve geçince bezelye pilav yapmayı düşünüyorum 
(4,204 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
0 oy
(14,756 puan) tarafından
Benim de çok işim var bugün kızın odasını topladım kahvaltı yaptırdım okula gidince evi süpürür sonra yemeği yaparım eşim işe gidecek saat 4 de ona koyacağım 
(4,204 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm
(14,756 puan) tarafından
Sağol canım yeni bitti işim Ütü kaldı bir tek
Sende valla yat dinlen bebiş olunca koşuşturmalı geçiyor günler
0 oy
(7,131 puan) tarafından
Bende carsfa nevresim ne varsa topladım yıkandı serilecek şuan havlular yıkanıyor kahvaltı yapıldı yemek ocağa koyacağım sonra oglusu okula bırakıp gelcen kaldığım yerden devam
(4,204 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm  dun havluları çamaşırları hallettim bugün nevresimleri yapacaktım ama yağmur var diye ellemedim hiç
(7,131 puan) tarafından
Bende hava durumuna baktım güneş var diye yıkadım daha güneş açacak daha açacak
0 oy
(2,842 puan) tarafından
Maşallah hangi ara kalktında yaptın bütün işleri afiyet olsun ağız tadıyla yiyin inşallah 
(4,204 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun erken kalkmayı severim
0 oy
(11,064 puan) tarafından
Hayirli sabahlar canimmmmm gunaydinnn

Amin amin amin ecmain ❤️❤️❤️

MasaAllah sana erkenden butirmissin isleri bende aksine gece uyuyamadim ben uyanmamisim cocukda uyanmamis 9 bucukta esim isten gelince zor uyandik o yatti bende biraz annemle konustuk sikintililar ya nolcak bilmiyorum cocuga kahvalti hazirladim kendime kahve yaptim oturuyorum oyle yemekde yapmicam aksama kaynanama gitcez 

Eline saglik seninde yarin kontrole gitcen dimi 
(4,204 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun

Evet canım bugün genel cerrahi kadın doğum ve beyin cerrahi toplantı yapacaklar

Yarın kolonoskopi yapılacak bağırsaklar kontrol edilecek ona göre günüm belli olacak
(11,064 puan) tarafından
Hadi hakkinizda hayirlisi guzeli oldun insalaah
(4,204 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
(516 puan) tarafından
gunaydin canm masaallah sana bende yeni kalktim cocuklara kahvalti hazirladim bende oturuyom oyle oruc borcumu tutuyom son 5 oruc kaldi ama 3 gundur tutuyom yarin birakcam kahvalti yapmayi ozledim 
(4,204 puan) tarafından
Allah kabul etsin inşallah cnm
(516 puan) tarafından
amin allah razi olsun canim sanada rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin
0 oy
(418 puan) tarafından
Büşra ya sen ne kadar hayata karsı pozitif bır ınsansın Allah sana ne büyük nımet vermıs
(4,204 puan) tarafından
Yeminle özel olarak yaptığım birşey yok arada bende karamsara bağlıyorum sonra diyorum benden beterleri var evet rabbim birşeyler le imtihan ediyor ama kimseye muhtaç değilim onca yatalak insan var benden beterleri var onları düşünüyorum

Birde benim en büyük destekcim eşim canim az bi modum düşük olsun canını ortaya koyuyor oynar şakalaşir cay kahve yapar kafamı dagitayim ister
(418 puan) tarafından
Eşin karadenizli mi siz severek mi evlendınız
(4,204 puan) tarafından
Evet cnm eşimde bende Karadenizliyiz severek evlendik
(418 puan) tarafından
Eşin senı cok seviyor dımı ne güzel bı duygu  nasıl basardın bunu
(4,204 puan) tarafından
Çok şükür sevgisinden şüphem yok canim sevdiğine eminim

Beni sevmesi için özel bir şey yapmadım canim
0 oy
(1,291 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bende annemlerdeyim. Çay içiyoruz öğleden sonra misafirliğe gitcez hava buzzzz
(4,204 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm bol sohbetleriniz olsun

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 356 göst.
5 gün önce Aile kategorisinde BUSRA& (4,204 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 493 göst.
19 Aralık 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (4,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 550 göst.
10 Aralık 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (4,204 puan) tarafından soruldu