+3 oy
535 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,295 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi bebeler uyandımi neler yapıyorsunuz :angel: MUHTEŞEM BİR HAFTA GEÇİRMENİZ DİLEĞİ İLE BOL BEREKETLİ BOL HUZURLU KÜSLERİN BARIŞTIĞI HASTALARIN ŞİFA BULDUĞU ÖĞRENCİLERİN BAŞARILI OLDUĞU BİL HAFTA OLSUN DAİM OLSUN ♥️AMİN♥️

Çok şükür işlerim bitti yemeklerimi yaptım oğlum uyuyor koca işe gitti kahvaltı yapamıyorum canim çorbada istemedi bi demlik çay yaptım gidip gelip içiyorum bir an önce öğlen olsunda Goncam yemeğe gelsin diye dakika sayıyorum 

Bugün bol dikişli gün olacak eşimin iş kıyafetlerini elden gecicem 

Minik savaşçımin yan korumalıklarinda sökülen yerler var onları dikip kurdele dikicem  akşam 6 dan sonra hastaye gidicem karnımdan lavman yapılacak ordan bi avm yaparız gezer geliriz 

Aygazim batık görmeyin lütfen yemekler pişince silicem :devil:

image

25 Cevaplar

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Maşallah hızlısın yine Büşra:) ben kaçırdım galiba neden sıvı beslenmeye geçtin canım? Lavman falan da diyorsun. Bi aksilik mi var yoksa doğum zamanı yaklaştı diye mi☺️

(4,295 puan) tarafından
Yarın kolonoskopi yapılacak canim bağırsaklarım kontrol edilecek iyilestimi yaralar ne durumda diye kontrol edecekler
(3,456 puan) tarafından
Yaa inşallah sorun yoktur ve her şey çok yolundadır canım
(4,295 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Rabbimin izniyle güzel sonuçlar Alicam gibi
-Reklam-
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Maşallah size ya. biz dun ailecek gec yattık yenı uyandık normalde en gec 8 de ayaktayız cok iyi geldi. 

Bı de acaba aygaz tüp markası değil mi neden ocaga aygaz diyorsunuz. Yanlıs anlamyın meraktan yani öyle dıyen bi kesım mı var merak ettim. 
(4,295 puan) tarafından
Biz Aygaz deriz canım herkesin konusmasi hitabı farklı dir
0 oy
(16,446 puan) tarafından
Bugün doğum günüsüm :( eşim unutmuş gibi 
(4,295 puan) tarafından
İyiki doğdun cnm ailenle güzel yillara inşallah Çarşamba da benim

Unutmaz kiz unutmuş gibi yapıyordur
(16,446 puan) tarafından
Takilmam öyle şeylere ama unuttuysada kızarım :D
Teşekkür ederim ❤️ seninde kutlu olsun şimdiden
0 oy
(2,330 puan) tarafından

Maşallah sanaa :) ❤️

Biz de bugün 8 buçukta kalktık kahvaltı çay şu bu. Hiiic bi iş yapmadım eşim gececiydi sabah geldi yattı ses yapamıyoruz o yüzden :)

Poğaça yaptım bir tepsi. Yemicez ama buzluğa koycam yine. 

Akşama sadece makarna yapcam bugün ve başka hiç bişey yapmayı düşünmüyorum günlerdir yoruldum valla. 

Şimdi kızımı uyuttum tekrar. Öyle işte :)

(4,295 puan) tarafından
Bol bereketli olsun inşallah cnm tatlis uykulari olsun inşallah
(2,330 puan) tarafından
Amiin sağolasın :)
0 oy
(720 puan) tarafından
Canım sağlık durumun nasıl iyi misin 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 375 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 501 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 555 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 446 göst.
18 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu

408,337 soru

12,267,547 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...