0 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,283 puan) tarafından

Kizlar babam öldü :( 2 ay oldu ve sonra kalbimde sizlamalar basladi . İleri derecede anksiyete ve depresyon da cabası . İlac basladi psikiyatri . Kardiyolojiye gittim . Akciger tansiyonum varmis . Bana ertelemeden ihtisas hastanesje git hemen dedi . Birazdan oraya gidicem . Bu hastalik cok nadir gorunen bir hastlalikmis ve bir tedavisi yok . Kizim 3 yasinda ve bana inanilmaz bagimli , keza bende kna oyle . Bu akciger hastaliklari ve kalp hastaliklari babamda dedemde babannemde hepsinde var :( 15 yildir sigara iciyordum gunde bir paket bu hastaligi duyup arastirdigim andan itibaren gunde 2 en fazla ictim uc dort gundur oda yok . Evladim icin . Cocugum bensiz kalmasin onu buyutmek istiyorum universitelere gittigini gormek istiyorum . Annemde bile durmayan bir cocuk nolursunuz bana dua edin evladim kimseye muhtac kalmasin tedavim olsun kizimdan ayri kalmiyim :( bu arada hem mitral hem triskupid yani kalp kapakciklarimda yetmezlik baslamis   . Babamin gidisi yikti beni :( kizim yasamasin dua edin :( 

6 Cevaplar

0 oy
(10,221 puan) tarafından
Allahım şifa versin canım benim yavruna bağışlasın seni inşallah.. Başın sağolsun :(
(2,283 puan) tarafından
Allah razi olsun kuzum :(
-Reklam-
0 oy
(3,537 puan) tarafından
Rabbim şifasını versin inşallah ❤️:((
(2,283 puan) tarafından
Amiinnnn kuzum:(
0 oy
(587 puan) tarafından
Geçen okuduğumda da çok aklıma takıldın. Rabbim seni evladına, evladını size bağışlasın. Her hastalığın başı stres canım kendini sakinleştirmeye çalış. İyi haberler alırsın inşallah 
(2,283 puan) tarafından
Haklisin hemde çokk  , Allah razı olsun kuzum cok sagol
0 oy
(4,308 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun inşallah 

(2,283 puan) tarafından
Allah razi olsun kuzum
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Endişeni çok iyi anlıyorum bende yeni mitral kapak yetmezliği hastalığımı öğrendim aklıma ilk çocuklarım geliyor. Rabbim şifa versin inşallah seni çocuğunun başından eksik etmesin.
(2,283 puan) tarafından
Kuzum İnsan cok panikliyor birden gercekten . Ben gunlerdir agliyordum gunlerdirrr .Birde şu var bak kalo yetmezlikleri ilacla ciddi önleniyor , sikintilari aza indirgiyor , tedavisi mümkün epeyce , fakat bu akciger tansiyonunda o yok kuzum yok malesef birtane bu isin sanirim ciddi ehliymis o doktor var , onunda sadece muayene ucreti 5 bin küsür . Allahim sana bana hepimize sifa versin evlatlarimiza bagislasin rabbim bizleri .
(2,840 puan) tarafından
İlk öğrenince bende şok oldum çok kötü oldum dediğin gibi duygusallaştm ağladım çocuklarıma bakınca bensiz ne yaparlar diye ağlıyordum. Ama isyan yerine girer diye kendime hâkim oluyorum artık Rabbime şükrediyorum bu derdi vermişse bir bildiği vardır diyorum . Maddi durumun nasıl bilmiyorum ama 5 bin bu zamanda çok değil yani sağlık için değer senin sağlığın her şeyden çok önemli canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah şifa versin. Bol bol namaz kıl dua et şükret. Rabbim seni evlatlarına bağışlasın.
(226 puan) tarafından
Naptin canim
(2,283 puan) tarafından
Kuzum akcigee grafisi ve solunum testi yapildi . İkiside tertemiz ama bt anjiyografi istedi yani cigerlerimdeki damarlarin icine bakilacakmis , ilaçlı tomografiymis . Cuma gunu sabah 10 da . Dua edin insallah oda temiz cikar . Evet hersey evlat icin evlat olmasa boyle kafaya takilmaz . Allahim hepimize sifa versin cocuklarimiza bagislasin kizlar
(2,840 puan) tarafından
İnşallah o da temiz çıkar canım dualarım seninle ❤️
(2,283 puan) tarafından
Allah razi olsun kuzum insallahh ❤️
0 oy
(13 puan) tarafından
Oncelikle basin sagolsun.. 

Postunu gormustum merak ettim sonuclarin cikti mi :(
(2,283 puan) tarafından
Allah razi olsun kusum . Akciger grafim ve solunumum temiz cikti . Doktor ciger icindeki damarlarada bakalim grnis capli dedi . İlacli tomografi cekildi sonucu 10 gune cikacak . Dua et temiz ciksin insallah
(13 puan) tarafından
Insallahhh temiz cikar cnm dualarim seninle

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 332 göst.
14 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Berfin 2134 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 253 göst.
15 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 254 göst.

408,402 soru

12,269,988 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...