+3 oy
1,464 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (807 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar 2 yaşındaki istismara uğrayan kız çocuğu için tedbir kararı alındı ve çocuğa herhangi bir tecavüz bulgusu rastlanmadı

Sanırım buda yalandı . 

image

Bu Cimerden aldığım sonuç kızlar , birde telefondan arandık 

30 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Yok muymus oyle bisey ay cok sukur 
(1,484 puan) tarafından
Şikayet edilirse yanar dedi avukatım buraya girdiği isimleri sordu söyledim bakalım sanırım davalık olucaz yalan ihbar yaptı sonuçta devlet polisini karaladı bir avukatın mesleğini icra etmediğini söyledi bunlar hafif şeyler değil
(6,055 puan) tarafından
soyleyen kis nasi bir fantazi dunyasiyla yazdi acaba
(1,484 puan) tarafından
Pedofili büyük ihtimalle bir çocuk için bunu düşünen anca pedofili olabilir akıl sağlığı yerinde olan biri böyle bişey uydurmaz yada ilgi çekmek istemiştir
(807 puan) tarafından
Bilmiyorum valla çok kafam karıştı ama yazık günah yani onca insanın vebalini aldı
(1,484 puan) tarafından
Aynen öyle benim de kafam o kadar karıştı ki o gün bir öyle diyor bir böyle bide ben en iyi niyetle olay şokuyla eksik anlatmıştır diyordum ama nerdeeee
-Reklam-
+2 oy
(333 puan) tarafından
Konu nedir.    
(807 puan) tarafından
Burada post açılmıştı. 2 yaşında ki kız çocuğuna 15 yaşında ki abisi tecavüz ediyor diyerek. Bunun için baya uğraştık ama çocukta herhangi bir tecavüz bulgusu rastlanmadı
(443 puan) tarafından
Siz nasıl ugrasdınız ben konuyu bılmıyorum  sizin lafınızla mı devlet kızı inceledi
(807 puan) tarafından
Benim lafımla hatta şefimin lafıyla incelemedi devlet canım , çok şikayet olunca mecbur incelendi
tarafından
Burdan nasol buldunuz kadını peki
+2 oy
tarafından
Daha aciklayici yazarmisin canim..adres bulundu ve cocugu mu yokladilar ??

Peki aile ne dedi bu duruma ..olmusmu yani böyle bir sey .
tarafından
Anladım canim.. çok şükür ya.. iyiki temiz çıkmış.
Bu yalani soyleyip bizleri uzen o kadin neden boyle yaptı anlamis degilim ..ne gecti acaba eline
(807 puan) tarafından
Bilmiyorum ki emine hesap sildirip gitti.  Hiç bir zaman gerçeği öğrenemeyeceğiz
(19,658 puan) tarafından
DP hesap sildirse Dr ip den bulunur. Devletin birimlerini meşgul etmekten ceza yemesi lazım. Eğer gerçekten böyle bir durum yoksa 6 ay çocuk kontrol edildikten sonra kesinlikle o kadın ceza almalı.
(807 puan) tarafından
Ona ben müdahale edemem ki canım keşke imkanım olsa ama :(
(19,658 puan) tarafından
İnşallah yalandır da bu iftirayı atan yakalanır. Yalan değilse yapan cezalandirilir
+2 oy
(12,866 puan) tarafından
böyle bir konuda nasıl yalan söylenebilir. çocuğun başına bir şey gelmemiş olması çok güzel tabi ama bu konunun buraya atılması, yazanın kaçması çok iğrenç 
(807 puan) tarafından
Of Gözde bilmiyorum valla sonuçtan çok mutlu oldum ama burada herkes seferber oldu o çocuğu kurtarabilmek için
+2 oy
(2,436 puan) tarafından
Yuh... Vicdanı kurumuş insanların... 
(2,436 puan) tarafından
Eslem sanırım o dediğin, o gerçek maalesef...
(807 puan) tarafından
Eslemde gitti hesap sildirip
(4,966 puan) tarafından
Eslem Adanalı olan değil mi canım o burda sanki yaa
(807 puan) tarafından
Evet abla Eslem01 ben hesabını göremedim bulamadım yani sildi sandım
(4,966 puan) tarafından
Yok kuzum bir geçen kurani kerim yollayacak oldu ama post açmıştı hatta hülya ben yollayim demişti
+2 oy
(131,892 puan) tarafından
sen nasi ogrendin
sefim derken kiz polismi aradi
(807 puan) tarafından
Kız yok sosyal hizmetlerde çalışıyorum ben İstanbul'dayım
haaa tm anladim burda aetik hersey fake oldu bak manyagin biri fake acip kendi kendine hakaret etmis
(807 puan) tarafından
:D gerçekten mi ya Sevda yeni geldim senin gözler çok şey görmüştürde daha bu gözler ne görecek
neler gorduk neler☺️
+2 oy
(4,406 puan) tarafından
Bişey diycem adresi nasıl bulmuşlar verilen adres yanlıştı çünkü 
(4,406 puan) tarafından
Fato adres cikmiyor ama kadın başka bir hesap açmıştı ordan tekrar istedim özellikle ama adresi vermedi
(16,481 puan) tarafından
Adı neydi duruyor mu hala hesabı.
Korktu çünkü ailesi ve karşı taraftan

Burda bu kadar şikayet edileceği ve üzerinde durulacagini bence tahmin etmedi
(4,406 puan) tarafından
Adı misfit gibi birşeydi. Ama kapatmış şimdi hesabını. Dalga geçer gibi cevaplar verdi Fatoş.
(16,481 puan) tarafından
Ya umarım değildir gerçek çok istedim zira düşündükçe kötü oluyorum
(4,406 puan) tarafından
Bende öyle ama bak sinemle de konusmustu o da hiç ikna olmamıştı hatta ondan şikayetçi olucak
+1 oy
tarafından
Ya çok şükür yeter ki yalan olsun yeter ki çocuğa böyle iğrenç birşey yapılmamış olsun sabah sabah oh çektim 
(807 puan) tarafından
Evet canım evet sorun şu ki benim açımdan kötü oldu çünkü işime aşırı yansıyor bu durumlar
tarafından
Doğrudur asılsız ihbar olunca tahmin edebiliyorum
+1 oy
(10,259 puan) tarafından
Çok şükur. Ben zaten o konularla ilgili açılan hiç bir posta yorum yapmamıştım çünku inandırıcı gelmemisti, dediğim gibi de çıktı şükur. 

Burda dikkat çekmek için açılan postların %90ı yalan :) ben burda 5 senelik uyeyim neler neler gördu bu gözler. O yuzden hiç bişeye inanmıyorum..
(807 puan) tarafından
Bu saatten sonra kesinlikle bende inanmam inan bana işime kötü anlamda yansıyor . Çok sinir bozucu bir durum :(
(443 puan) tarafından
Sen ne iş yapıyon polis misin bacım  işime yansıyor yazmıssın da hep
(807 puan) tarafından
Sosyal hizmetlerde çalışıyorum canım, bu olaya direk şahıslar olarak girdik
+1 oy
(2,834 puan) tarafından
Fotoğrafı çeken karşı binadan bir insandi fotoğraf açısından vs hangi daire olduğu araştırılarak bulunabilir aslında böyle bir haber yayıp ortalığı karistirdiysa cezasını da çeksin 
(807 puan) tarafından
Konu çocuk canım , olay şuan onun dışına çıktı , birşey yapacaklarını sanmıyorum yada yapabilirler bilmiyorum bizi kapsayan kısım sadece çocuk kısmı
+1 oy
(717 puan) tarafından
Post sahibi o çocugun 15 yasındaki abisi tarafından tecavüze uğradığını nerden bilip görmüş sormadınız mı o Allah'ın cezasına
(807 puan) tarafından
Çatıda gözüyle görmüş sözde canım
(717 puan) tarafından
Gözü çıksın inşallah
+1 oy
(601 puan) tarafından
Allah razı olsun çaban için canım. Tedbir kararı çıkınca ne oluyor peki. 
(807 puan) tarafından
Allah cümlemizden razı olsun inşallah canım ❤️ Tedbir kararınca 6 ay boyunca hem sağlık hem eğitim hemde danışmanlık tedbiri koyuldu buda demek oluyor ki 6 ay içerisinde ansızın kapıya gelip çocuğu muayenede götürebilirler. Pedagoga götürebilirler ve evine oturmaya gidebilirler anlamına geliyor canım
(601 puan) tarafından
Çok iyi bence. Şöyle ki böyle bir ihbar oldu bunun doğru mu yalan mı olduğu kararı zaten bize değil devletin ilgili kurumuna düşerdi. Onlar da en doğru kararı vermişler. Rabbım bebeğin hakkında hayırlısını yazsın inşallah.
(807 puan) tarafından
Amin canım amin inşallahhhhh ❤️ umarım yalan habersiz şuanlık çocuk temiz çıktı da bakalım bundan sonra ki süreç ne olacak
(601 puan) tarafından
Keşke her istismar direk fiziksel muayene ile belli olsa :( ama maalesef olmuyor biliyorsun. Devletimizin takipte olması çok daha faydalı olmuş
+1 oy
(7,773 puan) tarafından
2 yaşındaki bebek tecavüze dayanamaz zaten ben buna ihtimal vermedim. Ama taciz ediyor olabilir. Zarar vermeden tatmin oluyor olabilir. Çok var böyle. Allah belalarını versin. 
(807 puan) tarafından
Aynısını demişlerdi bize, bundan sonraki 6 ay süreçte hepsi yapılacak , pedagog dahil her süreçten geçecek çocuk
+1 oy
(13,124 puan) tarafından
Sonuçtan mutlu ama insanların malzeme ettiği şeyin ahvalinden dolayı mutsuzum. Rezillik bu yaptığı herkesi tedirgin etti 
(807 puan) tarafından
Bende aynı şekilde o kadar üzüldüm ki canım, bundan dolayı hesabımı sildirmiştim bir daha tövbe karışmam
0 oy
(397 puan) tarafından
Temiz çıkmasına sevindim fakat o daha çok küçük bebek o yüzden tecavüz yapmaya korkmuslardir çıkar diye istismar edilmiş bence sürekli muayene kontrol edilmesi iyi oldu en azından 
(807 puan) tarafından
Canım bundan sonra ki süreçte de sürekli kontrol edilecek pedagog desteği verilecek
(397 puan) tarafından
İyi canım çok şükür
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Ya madem böyle bir şey yoksa kadın ya da artık bu postu açan kimse neden çocuğa tecavüz ediliyor falan filan diye böyle konuştu ki benim kanım donmuştu o zaman helal olsun gerçekten ya
(807 puan) tarafından
Hiç bir fikrim yok canım hesap sildirip kaçtı gitti
(1,435 puan) tarafından
Peki sen nerden biliyorsun canım
(807 puan) tarafından
Sosyal hizmetlerde çalışıyorum canım bugün haber geldi bize
(482 puan) tarafından
Ama taciz demişti yanı dokunarak tatmın oluyor diye bende okumuştum postu. Tecavüz olsa çocuk dayanamaz
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Ben yalan olduğunu biliyordum zaten kadın hem çelişkili konuşuyordu hemde hesabını falan sildi gitti ayrıca sonrasında özelden bana yazdı baktı olmuyor bana sorunlusun dedi onur duyarım sonuçta o kadın gibi pedofili de olabilirdim 
(807 puan) tarafından
Ben sa*lak gibi inandım canım :(
(1,484 puan) tarafından
Bende inandım ilk başta hatta sosyal hizmetleri polisi heryeri aradım sonra avukatla konuştum çünkü kadın avukatın aileden olmadığı için kaale alınmazsın dediğini söyledi bende bunun üzerine avukatımla konuştum sonra kadın bir kendi avukatımla konuştuğunu bir başka avukatlarla da konuştuğunu falan söyledi aşırı çelişkiliydi avukatım yalan söyleme ihtimali yüksek polis o evde o çocuğu bırakmaz dedi kadın bana ama nasıl yargı dağıtıyor görmen lazım özelden nasıl yardırıyor bana sonuç yalan çıkınca burda limonlukek nickli kız hesabını istedi yeni açtığı hesabı söyledim bir iki kişi bunu linç etti büyük ihtimal yeni açtığı hesabı da kapattı pedofili büyük ihtimalle
0 oy
(2,779 puan) tarafından
İşte böyle ruh hastası insanlarla aynı memlekette yaşıyoruz, hangi akılla böyle bir post açtı manyak karı, eline ne geçti yani ,eğer bu ruh hastasının çocuğu varsa Allah onların yardımcısı olsun böyle ruh hastası bir kadınla yaşıyorlar 
(807 puan) tarafından
Ay bilmiyorum valla :(( belkide şikayet ettiği kişi düşmanlarıdır
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Ben size bu konuyla ilgili atılan maili de burada paylaşmanızı beklerdim. Burada kimseye güvenimiz kalmadı malum 
(807 puan) tarafından
Atayım canım hemen
(3,618 puan) tarafından
Çok güzel olur
(807 puan) tarafından
Attım canım
(3,618 puan) tarafından
Teşekkürler şimdi daha net ve açıklayıcı oldu
(807 puan) tarafından
Aklıma gelmedi atmak canım başta bende teşekkür ederim ❤️
0 oy
(807 puan) tarafından
Post yukarı çıksın herkes görsün sonucu ...

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 638 göst.
13 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 388 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 486 göst.
26 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 511 göst.
29 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,039 soru

12,294,133 cevap

38,288 kullanıcı

Kategoriler

...