+3 oy
1,511 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (807 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar 2 yaşındaki istismara uğrayan kız çocuğu için tedbir kararı alındı ve çocuğa herhangi bir tecavüz bulgusu rastlanmadı

Sanırım buda yalandı . 

image

Bu Cimerden aldığım sonuç kızlar , birde telefondan arandık 

30 Cevaplar

0 oy
(905 puan) tarafından
Bundan sonra burada ki o anlatılan kötü olaylara  inanırsam ne olayım artık . 
(807 puan) tarafından
Asla asla bir daha tövbe . Saçma sapan rezil olmamızla kalıyoruz
(905 puan) tarafından
Sen de hiç karışma bundan sonra burası çok iğrenç bir yer olmaya başladı insanlardan dolayı platformu kötü kullanmaya teşebbüs ediyorlar sonra gidiyorlar …
(807 puan) tarafından
1-1.5 ayda görmüş oldum maalesef. Kız kardeş taciz olayı da yalan çıktı . İnsanların çivisi çıkmış
(905 puan) tarafından
Ayy inanmıyorum . Edepsizler .
-Reklam-
0 oy
(35 puan) tarafından
Olaydan haberim yok konu nedir ne olmuş..
(807 puan) tarafından
2 yaşındaki kız çocuğu 15 yaşındaki öz abisi tarafından tecavüze uğradığı iddiaları atıldı ortaya. Şikayet ettik baya uğraştık ama yalan haber çıktı
(35 puan) tarafından
Ah Alahim çocuklara kuzulara biseyolmasin yureyimiz kaldırmıyor artık..peki nasıl şikayet ettiniz tanidiginizmiydi kimdi yalan haber olmasına sevindim valla kim niye uydurur ki böyle bı vahşeti cidden aklım almiyo
0 oy
(16,481 puan) tarafından

Bende bu yazıyor 

image

(16,481 puan) tarafından
Hayır aramadilar. Ve bilmiyorum ama sanki alisagekmis hazır cevap gibi geliyor bana konu doğruydu şahıs korkudan gitti çünkü
(807 puan) tarafından
Bizim kurumu aradılar , bilmiyorum ama çocukla istismar rastlanmadı denildi . İlk aradığımız zaman başımız yanabilir bu konuyla alakalı demişlerdi . Senin dediğin de olabilir . Resmi bir şikayet olduğu için mecbur ilgilenmiş gibi göstermiş olabilirler. Post sahibi demişti belalı aile kimse bulaşmak istemiyor diye
(16,481 puan) tarafından
Kıza arkadan yapıyor dedi önde bulgu yok arkadan sürtünme de olabilir. Tamamen hazır cevap umarım.yalandir çok isterim ama ya değilse o çocuk :((
(807 puan) tarafından
Offf düşünmek bile istemiyorum:( inşallah işlerini layıkıyla yaparlar
(16,481 puan) tarafından
insaAllah
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Postu açan şeref yoksunu kesinlikle o çocuğun annesinin canını yakmak istedi. Aklımdan geçen hep buydu. Ve şükürler olsun ki çocuk tertemiz.. 
(807 puan) tarafından
Bilmiyorum canım bilmiyorum kafam aşırı karıştı
0 oy
(870 puan) tarafından
Bana da aynısı geldi tedbir alınmış. Yani yalan olduğuna çok sevindim bir çocuğu böyle görünce kahrolmustum. Yazan kişi kimse de artık Allah akıl fikir versin
(807 puan) tarafından
Canım kafam karıştı, acaba ilgilenilmedi mi? Aradılar bizi de sizi aradılar mı?
(870 puan) tarafından
Hayır beni aramadilar ama cimerde sizin girseldekinin aynısı bende de. Detaylı bilgi vermiyorlarmis gizlilik doğrultusunda
0 oy
(336 puan) tarafından
Emeğine sağlık, postun yalan olduğuna çok sevindim yavrumuz sagsagkim çok şükür. Bumla ilgili yalan postu açan kadında kesin pedofli filan zevk aldı psottan Allah bin belasını versin.
(807 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah canım benim ❤️ bilmiyorum canım hiç bir fikrim yok iyice karıştı kafalar
0 oy
tarafından
Çocuğun adına çok sevindim bir şey çıkmamasına ama bu senaryoyu çeviren kişi nasıl bir psikolojide çok merak ediyorum günlerce kendimi yedim bitirdim üzüntüden Allah sorsun hesabını gerçekten 
(807 puan) tarafından
Aslında canım herşey olabilir, sadece tecavüz yok detay bilmiyoruz hiç birşey söylemiyorlar bundan sonrası Allah kerim inşallah yanlarına kalmaz
0 oy
(428 puan) tarafından
Bence olay doğru ama kadın korkmuş olabilir başına iş açmamak için tecavüz yoksa bile fiziksel hareketler de yapmış olabilir bu devirde herşey olur.
(807 puan) tarafından
Bilmiyorum canım bilmiyorum ama bundan sonrası Allah kerim inşallah
0 oy
(3,375 puan) tarafından
Allah kahretsin ya pislik insan, rezil 
0 oy
(9,994 puan) tarafından
Öncelikle yalan olmasına sevindim ama o postu açan karının hepimizin psikolojisini etkilemesine öfkelendim

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 638 göst.
13 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 389 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 486 göst.
26 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 512 göst.
29 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,064 soru

12,294,825 cevap

38,300 kullanıcı

Kategoriler

...