Benim annem melekti okadar cokkkk coooj seviyordum(seviyorum) ben 14 yaşındaydım hasta oldu göz bebeğim gibi öptüm onu...... yemek yapmayı bilmiyordum o zamanlarda kahvaltı hazirlardim yiye bilseydi keşke yorgun baygindi :( okulumu çok geriye bıraktım hergün öpiyordum biliyordum annem güçlü oldugnu bı kere hastanede yatıyordu 1 hafta doktorlar dedi hazır olun annem sanki hem bu dünyadaydi hem öbür tarafdaydi Allah'a dua ediyordum daha erkendir (annemin annesi ve babası vefat etti aynı benim yaşındaydi ) bende onlara dua ettim kızınızı bırakmayın yanınıza gelsin daha zaman var ben daha küçüğüm anneme ihtiyaçim var bı kere size gelse hep yanınızda kalır ömür boyunca biliyorum kızınızı özlediniz ama o benim annem..kaç gün sonra uyandı kendine geldi dedi benim annem gel dedi ama benim babam kızdı niye geldin diye yavruların seni bekliyor:( duam kabul oldu geri geldi bize sonra 16 yaşındaydım vefat etti 29.11.16 insan alışmiyor ama acizi dinler mesela evden kaçtım babam çok kötü bı adam ..evlendim cocuklarimi dünyaya getirdim herzaman anneni ağrıyorsun Kötü gün olsa guzel gün olsa açımı göstermemek için kendime boş kitap aldım ve açımı onun içine yazdım biraz yardım etti ve annemle sanki konuşiyormus gibi yaptım kaynanam hergün namaz kilyior bana Fatiha suresini öğretti çok şükür Fatiha oku ve üzül niye öyle söylüyorum?? Hepsi içinde kalsa çok mahv olursun dua et ruyana gelsin belki gelir ziyaretine ah ah canım o yara çok taze :( çok zor ağlıyorum şuan Allah rahmet eylesin inshallah kendini hemen toparlanirsin yemekde ye suda iç!! Hasta olursun canim