+4 oy
597 göst.
önce Aile kategorisinde (382 puan) tarafından
Annemi kaybettim nasıl bir acı nasıl toplayacagımı bilmiyorum geciyormu gecermi 

26 Cevaplar

0 oy
önce (315 puan) tarafından
Benim annem melekti okadar cokkkk coooj seviyordum(seviyorum) ben 14 yaşındaydım hasta oldu göz bebeğim gibi öptüm onu...... yemek yapmayı bilmiyordum o zamanlarda kahvaltı hazirlardim yiye bilseydi keşke yorgun baygindi :( okulumu çok geriye bıraktım hergün öpiyordum biliyordum annem güçlü oldugnu bı kere hastanede yatıyordu 1 hafta doktorlar dedi hazır olun annem sanki hem bu dünyadaydi hem öbür tarafdaydi Allah'a dua ediyordum daha erkendir (annemin annesi ve babası vefat etti aynı benim yaşındaydi ) bende onlara dua ettim kızınızı bırakmayın yanınıza gelsin daha zaman var ben daha küçüğüm anneme ihtiyaçim var bı kere size gelse hep yanınızda kalır ömür boyunca biliyorum kızınızı özlediniz ama o benim annem..kaç gün sonra uyandı kendine geldi dedi benim annem gel dedi ama benim babam kızdı niye geldin diye yavruların seni bekliyor:( duam kabul oldu geri geldi bize sonra 16 yaşındaydım vefat etti 29.11.16 insan alışmiyor ama acizi dinler mesela evden kaçtım babam çok kötü bı adam ..evlendim cocuklarimi dünyaya getirdim herzaman anneni ağrıyorsun Kötü gün olsa guzel gün olsa açımı göstermemek için kendime  boş kitap aldım ve açımı onun içine yazdım biraz yardım etti ve annemle sanki konuşiyormus gibi yaptım  kaynanam hergün namaz kilyior bana Fatiha suresini öğretti çok şükür Fatiha oku ve üzül niye öyle söylüyorum?? Hepsi içinde kalsa çok mahv olursun dua et ruyana gelsin belki gelir ziyaretine ah ah canım o yara çok taze :( çok zor ağlıyorum şuan Allah rahmet eylesin inshallah kendini hemen toparlanirsin yemekde ye suda iç!! Hasta olursun canim
önce (1,402 puan) tarafından
İçim cız etti okurken.. gözümden yaş geldi... Bende hastalık ile mücadele ediyorm. Bana bisey olsa kizm beni hatirlamaz bile. 2.5 yaşında suan.. mekanı cennet olsun annenizin... Rabbım yavrularinizla size ömür versin inşallah
-Reklam-
0 oy
önce (6,470 puan) tarafından

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun Rabbım size sabır versin inşallah :(

0 oy
önce (2,964 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun. Acını hafifletsin inşallah 
0 oy
önce (2,318 puan) tarafından
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaAllah Rabbim gönlüne serinlik versin acını hafifletsin inşaAllah 
0 oy
önce (110 puan) tarafından
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah 

Bende 2 buçuk sene önce babamı 45 yaşında ani kalp krizi nedeniyle kaybettim 5 kardeşiz ek büyükleri benim o zaman 21 yaşındaydım en küçüğümüz 9 yaşındaydı babam inşaatcıydı iş yerinde fenalaşmış hastaneye giderken vefat etmiş bende evliyim oğlum 5 aylık annemi babamın arkadaşı hastalandı diyerek almaya gelmişti tsm o sıra görüntülü konuşuyorduk annem korktu ağlayarak gitti küçük kardeşim de peşine takılmış annem farketmeden sonra eşimi arayıp gelmesini söyledim geldi gittik ama hastalandı diye gittik biz bi gittim annem kendinden geçmiş küçük kardeşim kaldırıma oturmuş öylece duruyor ne ağlıyor ne tepkisi var noldu dedim baban gitti dedi annem ne gitmesi nereye başka hastaneye mi dedim bizi bıraktı gitti dedi başımdan kaynar sular aktı bağıra bağıra ağlamaya başladım dayım geldi sen evin en büyüğüsün kardeşlerini sen toplayacaksın güçlü dur kızım dedi bu arada 3 kız kardeşim evde bizden haber bekliyor eve gittik dayılarımın eşleri falan gelmişti eve girdik ama o kadar insan varken ev çok sessizdi biz eve girince kardeşlerim soru babam nasıl abla diye bişey diyemedim annem gitti babanız dedi kardeşlerim perme perişan oldular tabi ki kendimi unutup onlara koştum hiç ağlayamadım annem çok perişandı sanki annem değil gibiydi dağılmıştı en çok zoruma giden de küçük kardeşimin yanında ölüm haberini vermiş doktor ve kardeşim bir hemşireye benim babam öldü diye sarılıp ağlamış annem daha sonra anlattı çok kötü durumdaydık yemek yiyesim gelmedi su içesim gelmedi ama hep oğlumu ve kardeşlerimi düşündüm asla ağlamadım bir hafta geçtikten sonra eve geldim eşim biraz dinlen dedi getirdi eve babam can çekişirken biz oğlumla yatıp uyumuştuk tam o saatte baktım yatağımız öylece duruyor baba sen can çekilirken biz uyuyorduk diye ağlamaya başladım içimi anca dökebildim sabah kadar bağırarak ağladım komşularım geldi korkup hatta ama kimse ikna edemedi sabah kalktığımda gözlerim kanlanmış sesim hiç yoktu kafam bişeyleri algılamakta güçlük çekiyordu babam orda yatarken benim nefes almam bana ihanet gibi geliyordu o dönem bir süre günlerim hep ağlamayla geçti oğlum küçük olduğu için onu düşünüp onun bana ihtiyacı var babam görse çok kızar diyip kendimi topluyor ama sonra yine dağılıyordum iyiki oğlum vardı o dönem benim moral kaynağım olmuştu dediğim gibi bir süre ağlamakla geçti sürekli içimde bir sancı bi bıçak vardı sanki batıyordu boğazıma kadar 1 sene sürdü nerdeyse bu şey babam aklımdan hiç çıkmazdı mesela kıyafetlerini aldım gece yatarken giydiği eşofman tskımını hiç yıkamadım bi poşetin içinde duruyor kokusu gitmesin diye açmıyorum hiç 1 sene sonunda biraz daha alışır gibi oldum ama o cenaze günleri o hastaneye gittiğimiz gün hala daha aklımdan çıkmaz anlatırken yaşıyorum daha dün gibi geliyor gözüme 1 sene sonra azaldı sonra hayat telaşı ikinci çocuk derken kendime bile vaktim olmadı babamı hiç duâsız bırakmadım şükür hiç unutmadım ama hayat devam ediyordu işte 2 sene olunca 2. Oğlum doğdu bu sefer babam sadece 5 ay dede olabildi şimdi olsa nasıl oynardı çocuklarımla diye düşündüm acaba nasıl dede olurdu diye hala aklımdan gitmiyor babam nasıl bir dede olurdu acaba temmuzda 3.seneye girecek artık eskisi kadar değil içimdeki şey acısı hala var ama hafif işte buna alışmak diyoruz zamanla alışacaksın canım ilk öldğpğ zamanlar babam olsa şöyle yapardık diye anlatıp boğulurcasına ağlardım ama şu an tebessüm ederek anlatıyorum bazen eşimle otururken babamın yüzü şöyleydi gülüşü böyleydi diye dertleşiyorum dediğim gibi hala canım çok yanıyor ilk gün ki gibi ama alıştım artık gelmeyeceğini biliyorum elimden gelen tek şey ona layık evlat olmak ve duâsız sadakasız bırakmam zamanla geçecek inşallah hafifleye hafifleye birgün farkedeceksin artık alıştığını eskisi kadar canının yanmadığını rabbim sabırlar versin aileden biri eksik olunca herkesten birer parça eksik oluyor maalesef rabbim anne baba kardeş çocuk ve eşlerimize tüm sevdiklerimize uzun ömürler versin acısını yaşatmasın inşallah 
0 oy
önce (2,273 puan) tarafından
Babam 2 ay 3 gün önce öldü .Her an babamin kefenli hali ve yogun bakimdaki hali var gozumun onunde ve kafayi yemekden halliceyim . Rabbim rahmet eylesin babama annene  

İlgili sorular

+3 oy
21 cevap 663 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nurya (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 757 göst.
14 Ocak 2022 Aile kategorisinde Ne fark eder (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,013 göst.
9 Kasım 2021 Aile kategorisinde Zhlfrk (7,639 puan) tarafından soruldu
+1 oy
55 cevap 1,185 göst.