0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar bu çete sadece özellerde mi oluyodu çünkü benim bebeğim devlette doğdu 10 gün sonra hafif ateşlenmişti koronaymış başka hiç bişeyi yoktu ne solunum sıkıntısı ne ateş ama yinede 2 gün yoğun bakıma almışlardı içim acımıştı,  sağlığında bişey olmamıştı devlette para alıyo mu bu yatışlarda

5 Cevaplar

0 oy
(333 puan) tarafından
Bu çetenin sadece özel hastahanelerde olduğunu kim söyledi ki 
(333 puan) tarafından
Yenidoğan çetesi gibi olmasa da devlet hastaneleri de hiç güvenli değil artık. Bakın bir link bırakacağım okuyun araştırın sonra kendiniz karar verin.
(333 puan) tarafından
(119 puan) tarafından
Ay korkunç ya 2 gün inşallah bizimkiler iyi davranıştır :(
(333 puan) tarafından
Her bebeğe kötü davranılır diye bir şey yok canım bu olay bu ******** köpeklerin vicdansizligi tamamen.bu ülkede hergun binlerce çocuk doğuyor hepsi bunların elinden geçmedi ya. Sadece dikkat etmek çok araştırmak gerek
-Reklam-
0 oy
(411 puan) tarafından
Araştırma da bile varmış kanuni Sultan Süleyman hastanesinde önceden çalışmış ilker gönen var bu şahıs sonra basaksehir çam sakura hastanesine gitmiş 
(119 puan) tarafından
İnşallah iyi davranmışlardır çocuğuma :( gerçi eve geldiğinde asla ağlamıyo Du normalde çok huysuzdu çocuğum ağlaya ağlaya susmayı mı öğrenmişti acaba korona diye içeride girmemişlerdir tek odada o kalmıştı ve hemşire huysuzdu :(
0 oy
(454 puan) tarafından
İstanbulda ki Çam ve sakurada da var . O hastanede çalışan bazı doktorların adı geçiyor. Özellerle iletişim halindelermis. 
0 oy
(138,118 puan) tarafından
napicak gebeler yaa evdemi doguracaklar boyle guven yok aay korkunc
0 oy
(4,644 puan) tarafından
Ozeli yok bu isi, benim basima geliyodu az daha.

Benim ikinci oglumun ne atesi ne oksurugu vardi,27 gunluktu. Sadece hafif hiriltisi vardi. Dogum yaptigim hastanedeki doktorumuz yogun diye baska buyuk oglumu goturdugum hastaneye gittik. Orda doktor bakti. Film istedi dedi zaturre baslangici yatis olacak. 14 gun yatabilir. Dunyam yikildi. Cocugum uyuyor besleniyor hic skintisi yoktu. Sonra ben babam devlet uni hastanesinde calisiyo diye oraya goturdum. Cokta bilinen bi hastane. Durumu anlattik. Dedi cok bisey yok ama atesi var, ates dedigi de 37,3. Burnunu temizletti hirilti gitti ama yatis olsun ne olur ne olmaz dediler. O hastanede de yenidoganda yer yok kagithanede var dediler. Ben dedim gidemem uzak. Kendi dogum yaptigim hastaneye gidicem. Neyse dogum yaptigim hastanedeki yenidogan yogun bakim doktoruda sansa bizim doktorumuz, uni hastanesindeki doktorlar bizim doktorumuz konustu bizi oraya yolladilar. Ama o konusma sirasinda kagithanedeki hastane ambulansi geldi bile ki acillik bile degildi cocuk. Sonra biz kendi doktorumuza gittik yatis olacak kafasinda, doktor gel bakalim dedi. Sadece gogsunu dinledi. Cocugun cigerinde bisey duymuyorum ben. Burnu tikanmistir sık sık temizle dedi. Biz guvenemeyip ertesi gun yine goturduk ayni doktora. Cok daha iyi burnunda hirilti bile kalmamis dedi. Megersem cocugun sadece BURNU TIKANIYOMUS. Bosu bosuna cocugumu yatircakti iki hastane de. Ben o yuzden asla referanssiz hastaneye gitmiyorum artik. Dogum yaptigim hastane de istanbul ozel avrasya hastanesi gop. Ne dogumda ne cocuklarimin bakiminda asla hic sknti yasamadim ozel oldugu halde.
(119 puan) tarafından
İnşallah benimkine iyi davrananlar denk gelmiştir ne diyeyim ağlamamayı öğrenmişti elime aldığımda, ya çok ağladı kendi kendine susmayı öğrendi korona olduğu için tek odada kalıyordu birde

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 442 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 225 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 468 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 206 göst.

Kategoriler

1,434,844 soru

23,597,966 cevap

305,858 kullanıcı

...