0 oy
248 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,361 puan) tarafından
Bir kart verdiler üstünde yazıyor 7+6 haftalık kalp atışı saptanmadı kürtaj yazıyor bebek yoktu geçen hafta bu hafta bebek görünüyor 

15 Cevaplar

+2 oy
önce (76 puan) tarafından
9 haftaya kadar bekle canım geç döllenme olabilir veya özele git cihazları çok iyi alttan bir muayene etsin 

Bebek yeni oluşmuşsa kalp atışı da oluşur 
önce (3,361 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm yani silik bir fetüs var kalp atışı yok diye kağıt verdi beklemeyi düşünüyorum iki üç hafta daha sonra başka doktora gidecem sonrasında artık duruma bakacam
2-3 hafta geç bir zaman canım çocuk seni zehirleyebilir, 1 hafta kadar bekle hatta devlette de baktır
Tamam canım
önce (4,193 puan) tarafından
Burda biri baya dort beş doktor dolasmisti onun dq boyle bi durumdu sanirim ve en son gittigi doktor sağlıklı demisti. Hemen pes etme tek hastane tek doktorla kalma
Gidecem haftaya başka hastaneye gidecem
-Reklam-
+1 oy
önce (1,569 puan) tarafından
Aaa sakın olma kürtaj, 9'a kadar yolu var bekle sen. Ağrı sancı takip et ama olur mu
Ne ağrım var ne sancım var
0 oy
önce (2,919 puan) tarafından
Bende haziran ayında kalp atisi olmayan bebegimi kaybettim cok uzucu bir durum Rabbim yardımcın olsun canm üzülme RABBİM yerini doldurur 
Amin canım
0 oy
önce (706 puan) tarafından
Canım geç döllenme olabilir geçen hafta bebek görünmedi şimdi göründüyse kalp atışı için daha beklemen gerekiyor haftaya duyulabilir haftasından geride olduğu için hemen öyle yazıyolar aldırma durumun varsa iyi bi hastaneye git kürtaj deseler bile tek doktorla kalma sakın bebeğinin bu hafta göranmesi iyi bişey 10 gün sonra doktora git kalp atışını duyabilirsin
Özele gittim canım 7+6 haftalık kalp atışı yok yazıyor bide silik fetüs yazıyor geçen hafta yoktu bu hafta var bebek kürtaj dedi ama hemen  aldirmayacam bekleyecem
önce (706 puan) tarafından
Benimde ilk kürtajım öyleydi 7 haftalıktı kalp atışı yoktu silik bebek görünüyor dediler 1 hafta beklettiler ama büyüme olmadı bebekte kürtaj oldum benim bi tanıdığımada aynısını demişlerdi bebek yoktu 8 hagtalık duyuldu görüldü kürtaja seslemişlerdi herşey Allah'tan canım ömür verdiyse
Aynen öyle canım nasip ama çok üzüldüm yinede
0 oy
önce (2,388 puan) tarafından
Ozel disinda gittin mi devlete faln cnm 
Devlette kese boştu canım dah gitmedim gidecem haftaya
önce (2,388 puan) tarafından
Anladım cnm çok geçmiş olsun iyi düşünelim iyi olsun
Amin inşallah canım
0 oy
önce (2,336 puan) tarafından
Cnm normalde 8.9 haftaya kadar beklnilmesi lazim diyor doktorlar ama biraz daha bekle istesen 
Bekleyecem canım
önce (2,336 puan) tarafından
RABBİM korktuğuna uğratmasın cnm inşallah
İnşallah canım
0 oy
önce (3,965 puan) tarafından
Canım sakın sakın acele etme 10 haftaya kadar yolu var Ben bebeğimin kalp atışlarını 10. Haftada duymuştum sakın kürtaj falan olma
Olmayacak canım rabbimin vardir bir bildiği geçen hafta bebeğim bile gözükmüyordu
0 oy
önce (407 puan) tarafından
Ben de ilk gittiğimde kalp atışı yoktu. Sonraki hafta tekrar gittim kalp atışı duyuldu. Çok minik olunca duyulmuyor kalp atışı. 1 hafta beklemeni tavsiye ederim. 
Bekleyecem canım
önce (407 puan) tarafından
İnşallah tekrar doktora gittiğinde o minik kalp atışını duyarsın canım. :)
İnşallah canım
0 oy
önce (89 puan) tarafından
Aynısını dediler ağrım sancım yok beklerim kalbini duyana kadar dedim . Şu an 12 haftalık gayet sağlıklı. Sat tarihi ile ultrason arasında fark var . Belki de bebeğin 5 haftalık . 
Bekleyecem canım bebeğim görünüyor
0 oy
önce (1,574 puan) tarafından
Oğluma aynı şekilde söylediler . Büyüktü haftası ölmüş dediler. Geç içeri kürtaj ol zehirlemesin dediler. Işık hızıyla kaçtım hastaneden ağlayarak. Bebek öldü diye değil kürtaj olucam diye . 1 defa daha olmuştum. Canlı canlı. Uyuşma olmadan. 

Akşamına başka bir hastaneye gittim. Düşük riski vardı ama bebek duruyordu. Kalp atışları yok denecek kadar azdı. Doktor beklicez dedi bekledik bi süre gittim yine. Ama hep kontrol altındaydımm. Çok şükür şimdi 8 yaşında oğlum. 

Demem o ki hemen 1 doktorla kalma. Geç döllenme olabilir bende olduğu gibi. Rabbim yardımcın olsun bacım 
Allah'ım ne güzel bir mucize ❤️
İnşallah canım bekleyecem başka doktora da gidecem
önce (1,574 puan) tarafından
Öyle gerçekten kızlar. Rabbbim bağışlasın evladını şimdiden hakkında ne hayırlı ise o olsun bacım
Amin inşallah canım
0 oy
önce (718 puan) tarafından
Kalp atışını 9 haftada duydum ben 
Keske bende duysam geç olsada sıkıntı yok yeter ki duysam
0 oy
önce (8,618 puan) tarafından
Yine mi görünmedi canım 
Bebek göründü kalp atışı yok kürtaj dedi canim
önce (8,618 puan) tarafından
Ya beklesen zararı varmı peki biraz daha beklesen
Bilmiyorum ki canım
0 oy
önce (5,882 puan) tarafından
Braz bekle.valaha Allah hayrlısini nasip etsin nasip 
Amin insalalh canım bekleyecem bir hafta daha
0 oy
önce (5,486 puan) tarafından
Kuzum sen 2 hafta daha bekle bak geçen sefer daha bebek oluşmamıştı belki o zaman kadar kalp atışı olur
Amin inşallah canım biraz daha bekleyecem
Öyle yap bakalım Allah büyüktür
Aynencanim bol bolda dua ediyorum gerisini Allah'a bıraktım
İnşallah rabim dualarının karşılığını verir sen yeterki umudunu kaybetme
İnşallah canım
0 oy
önce (11,566 puan) tarafından
Bekle canım.ufak bebek hemen zehirlemiyor.
Yaparım canım Allah razı olsun kızımda çok hevsliydi nasıl soyleyecem
Canım bunu eğer ki olmazsa ki inşallah rabbim can verir bebeğine,annecim yanlis anlamisiz bebek değilmiş diye açıklamakta fayda goruyorum
Canım geçende düşük oldu ondanda öyle söyledik etkisinde kalıyor sürekli söylüyor şimdi bile kardeşimin canı acimasin anne uzan diyor
O zaman dini anlat canım.benim de başımdan geçti.gerci benimki 4.5 aylıktı kaybettigimde.guzellikle dini şekilde açıkladık.onun melek olduğunu .her meleğin bir görevi olduğunu ve görevi bitince yeniden yerine döndüğünü filan söyledik biz
Bir hafta daha bekleyecem onun sonunda anlayacaz duruma göre

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde ipek4161 (3,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
26 Mart 2022 Aile kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu