0 oy
78 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,749 puan) tarafından

2 aydan beridir vucudumda kizarma yanma kabarma oluyordu doktora gittim alerji doktoru cildiyeye gitmemi soyledi kendiside kandan alerji tahlilleri yapıyor ve ben artık soğuğa alerjim olduğunu anladim basına gelen var mı acaba

Soğuk havada soğuk suda buzlu biseye dokunamiyorum gecen kar yağmıştı çıktım  kara dokundum heryerim kanlı kaşınarak kabardı

Mesela biraz önce banyoyu yikarken sıcak suyla yikadim ama su vucudumda soguyunca direk kaşındım 

Soğuk suya falan dokunamiyorum

Rüzgâr yüzüme degince direk yanmaya kızarmaya başlıyorum

Ve kesinlikle eminim soğuk alerjisi var bende alerji ilaci hafifletiyor ama tam gecmiyor ve ben hep hapla mı yaşayacam ilk kez duydum böyle biseyi başına gelen var mı

6 Cevaplar

0 oy
önce (753 puan) tarafından
Benim ablamında soğuğa alerjisi var maalesef hep ilaç kullanıyor o da soğuk su soğuk hava hemen kabartıyor onu da 
önce (1,749 puan) tarafından
Yaaa ilacın adı ne canim geçici bisey degil mi ablan kac yıldır öyle
önce (753 puan) tarafından
3 yıldır kullanıyor ilacının adını bilmiyorum çünkü aynı şehirde yaşamıyoruz
Anladim canım sağol
-Reklam-
0 oy
önce (11,527 puan) tarafından
Kız ilk kez duydum soğuk alarjisini vallahi.
Bende ilk kez duydum soguk biseye dokunamiyorum
0 oy
önce (9,892 puan) tarafından
İlk kez soğuk alerjisi diye bişey duydum. 
Sıcak alerjisi bile varmış
Başıma gelince anladim kara dokunmak bile lüks oldu bana
0 oy
Post yukarı çık 
0 oy
önce (297 puan) tarafından
Benim de sopuk havada yürürken bacaklarım kaşınıyor botun bilek kısmı sürtüyor kabarıyor mideme vuruyor galiba bende de böyle biley var 
Sudada oluyor yada eline buzlu et falan alamiyorsun elini yikayinca kurulamassan oluyor
önce (297 puan) tarafından
Bazen elimde de oluyor ama gözlemlemedim sebebini belki de soğuk suya dokununca oluyordur. Ama çok sinir bozucu bişey yolda kaşıntıdan yürüyemiyorum. Hani sopuğa temas edip birden elini sobaya tutarsın da yanma kaşınma karışık bir his. Ben de bir test yaptırırım bir ara
Benimde yüzüm oyle kıpkırmızı  yaniyo
0 oy
önce (2,327 puan) tarafından
Erkek kardeşimin de soğuk alerjisi var. Büyüdükçe baya azaldı ama çocukken kapının önünde servis bile bekleyemezdi, hemen vücudu kabarıp kaşınmaya başlardı. Tamamen geçmiyor diye biliyorum. Şuanda 23 yaşında olabildiğince azaldı ama hâlâ aşırı soğuklarda kaşınır. Devamlı termal giyinir, ılık su kullanır
Ilac falan kullaniyormu doktora gittimi ne dedi
önce (2,327 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla kullanmıyor. Zaten çocukken birkaç kez annem doktora götürdü ama doktorlar alerji varken getir falan dedikleri için sinirlenip götürmedi. Büyüdükçe de kendisi dikkat ediyor, zaten daha rahat diye biliyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 99 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 48 göst.
0 oy
3 cevap 53 göst.
0 oy
0 cevap 21 göst.

404,661 soru

12,122,204 cevap