0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (2,515 puan) tarafından
Kizlar gorumcemin iki tane kızı var küçük olan el ayak hastalığı geciriyor büyük olan kıza bulaşmamış ama benim oğluma bulaştı şuan hasta. Bir araya gelsek oğlumdan büyük kıza geçer mi acaba. Kendi kardeşinden geçmemiş ama?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyy Allah yardımcın olsun benimde eltimin oğlunda varmis biz gitmistik Kendide hastaneye götürdü mu götürmedi mi bilmiyorum gittiğimizde ağzı yüzü yara bere içindeydi eve geldik ertesi gün oğlum oldu onların diğerlerine olmamış benimkine bulaştı ve ben oğlumu hastaneye götürdüğünde öğrendim 
(2,515 puan) tarafından
Demek ki hepsine geçmiyor
tarafından
Evet maalesef ben sinir olmuştum madem hasta ne diye başka yere misafirlige gidiyorsun arkadaşım ve suratı yara bere içindeydi düşün
(2,515 puan) tarafından
Hoc sorma bende aynısını kaynanama söyledim.  Madem vücudunda bir şeyler vardı ve neden geldi bize diye. Bir şeyler söyledi ama haksız o da biliyor.  Zaten bir şeyi takmaz gorumcem çok dikkatsiz yaa. Nefret ediyorum bu huyundan
-Reklam-
0 oy
(4,915 puan) tarafından
Geçer canım illaki geçer büyüğe de sizden olmasa bile kardeşinden geçer ama 10 yaş üstü etkilenmiyor diye biliyorum 
(2,515 puan) tarafından
Valla canım küçüğü atlatti sayılır ama geçmemiş ablasına ablası 4 yaşında yani o da küçük
(4,915 puan) tarafından
Yeğenim oldu iylesti benim kızlara bulaştı canım
(2,515 puan) tarafından
İşte ablası ile aynı evin içinde ama ona bulaşmamış biz uzağız bize bulaştı bize gelmişlerdi oradan kaptık. Peki bulasicilik ne zaman bitiyor bilginiz var mı
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Bulaşıcı hastalıklar bir süre görüşmeyiverin kız nolcak 1 hafta bir araya gelmeseniz
(2,515 puan) tarafından
Yok canım gitmedim zaten ama kucugunden buyugune geçmemiş bize geçti bizim 4 gün oldu zaten daha
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Belli olmaz görüşmeyin yani 1 hafta. Benim oğlumda oldu çocuklar bir araya gelmedi bile ablam bana geldi başladığı gün bilmiyoduk ablam gitti 2 gün sonra onun kızındada çıktı dusun
(2,515 puan) tarafından
Ya zaten oğlumda olsa bu soruyu sormazdim da gorumcemin küçük kızından bize geçti ama ablasına hic bulasmadi onu anlamadım . Birde gitmedim zaten görüşmeye
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Gecebilir. Buluşmayin bence
(2,515 puan) tarafından
Gitmedim zaten ya göze alamadım
0 oy
(720 puan) tarafından
Canım ne zamandır bu halde çocuk ? Benim oğlanda oldu 1 hafta kimse ile görüştürmedik sonrasında bulaşıcılığının geçtiğini söyledi doktor 
(720 puan) tarafından
Bizimkilerin izi bile geçti canım 1 hafta kimse ile teması olmasın çocuğun
(2,515 puan) tarafından
Yok gitmiyoruz zaten . Diyelim 10 gün oldu ama halen iz var geçer mi ki o zaman başkasına.
(720 puan) tarafından
Yok canım 1 hafta sonra bulaşıcılığı geçiyor izler geç geçiyor
(2,515 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim yaa
(720 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️
0 oy
(5,777 puan) tarafından
Tabiki geçer çok zor bir hastalik ben yaşadım Allah'ım kimseye yaşatmasın çocuğumun ağzına vurdu 3 gün bir ay gibi geldi bana 
(2,515 puan) tarafından
Teşekkür ederim.  Oğlumun ağzında da var ya. Peki bulasicilik ne zaman bitiyor bilginiz var mı 4 gün oldu bizim
(5,777 puan) tarafından
Bizde ablamın kızından kaptik ki onunda bir hafta fazla olmuştu  bitmişti eli tek böyle bebekti yanyana geldiler  sadece iki saat oysa onur gün hemen oğlum önce alt sonra ağza vurdu
(2,515 puan) tarafından
Hiç sormayın ya gerçekten hemen kapıyor insan

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 634 göst.
0 oy
1 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 88 göst.
11 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (751 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.