0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (3,781 puan) tarafından
Kızlar neler almak lazım oğlum için gecelerğ işlerse yataga gecerse oğlum gece yarısı bizim yataga geliyo yatmaya ya işlerse koca yataga nasıl önlemler ne malzemeler aldınız nasıl kulot aldınız beni gaza getirin cok korkuyom oglum 2 bucuk yaşında birer oğlumun bezi geceleri cok dolu kalkıyor 

6 Cevaplar

0 oy
(455 puan) tarafından
Ben bol bol kilot aldım. Alıştırma  kilodu almadım. Basamaklı klozet adaptörü aldım... kendi yatağında sıvı geçirmez alez vardı. Ekstra başka bişey almadım
-Reklam-
0 oy
(1,637 puan) tarafından
Öncelikle bütün yataklara sıvı geçirmez alez alacaksın ikincisi yatırmadan önce su içmesini azaltacaksın üçüncüsü yatırmadan önce çişini yaptıracaksın bu şekilde sürekli peşinde gezmen gerekiyor bir ay sonra alışmış oluyor zaten kaçaklar çok aza iniyor 
(3,781 puan) tarafından
Ne ladar süre önce vermemiz lazım sıvı
0 oy
(14,246 puan) tarafından
Zamanla alışır şuan bez olduğu için belkide yapıyor 2 alez al istersen öyle iyi olur kızım şuan 2.5 yaşında çok.sivi tuketmediyse veya usutmediyse sorun yaşamıyoruz yaparsa da sabah kısa programa atıyorum aksama kadar kuruyor
(3,781 puan) tarafından
Sen ne zaman ögrettğn canım acaba şimdi mi ögretsem 3 yaşına gircek mayısta Nisan gibi mi ögretsem
(14,246 puan) tarafından
25 aylikti canım ben ogrettigimde haziran gibi falandı yani kurutma makinen yoksa zor olabilir Kıyafet konusunda ama biraz yoklayabilirsin Wc ye oturuyor mu ne kadar sürede yapıyor gibi gece için korkma ilk zaman her gün yapıyorlar ama sonra alisiyorlar kızım çiş yaptığının farkına varmadı rahatsız olmazdı ama alıştı
(3,781 puan) tarafından
Canım kurutma sen yeme içmeyi ne kadar saat önce kesiyon yatmadan benim oğlum 9mda uyuyo ne kadar önce kesmem lazım yatana kadar hep bişeyler yer içer
(14,246 puan) tarafından
6 dan sonra pek içecek vermemeye çalışıyorum canım ama yemeği 7 gibi ancak yiyoruz biz 9.30 gibi de uyuyor
0 oy
(10,568 puan) tarafından
Herkesin yanlısı doğrusu kendine. Ben iki ohlumiyda gece bezledim çünkü nerde yattıkları belli değil :D bizim yatağa geliyolar koltuklarin üstüne gidiyolar falan filan. Bizim klozet değil normal alaturka tuvalet ben terlik aldım şort baksir aldım kendileri seçtiler arabali dinazorlu falan filan. Birde alıştırma kulodu aldım onu gebelde dışarı çıkınca kullandım 
(3,781 puan) tarafından
Suan kaç yaşındalar nasıl bıraktılar gece bezi alıştırma kiloduna mı yapıyolar du dışarıda
(10,568 puan) tarafından
Büyük 4 buçuk küçük Şubat'ta 3 olacak. Çiş tutmayı öğrenince zaten gece kaçırmamaya başladılar o şekilde bıraktık bezi. Söyle dışarda kiloda yapmadılar ama dışarda ha diyince tuvalet bulmak zor azıcık kacirsa bile elbisesi çiş olmuyor o yüzden dışarda giydirdim kulodu
(3,781 puan) tarafından
Kaka gelince nasıl olcak ona mı yapıyolar alıştırma kiloduna
(3,781 puan) tarafından
Gece bez bagkama yı 4 bucuk yaşında mı kestin canım uf cok korkuyom yaa su egitim den ne kadar önce sıvı vermeyi kesiyon oğlumda hiç tık yok söylemiyor soruyom hep belli de etmiyoiş kaka gelince gecede cok ısouo sabah dolu kalkıyo bez
(10,568 puan) tarafından
Yok kız ikisinede 27 aylıkken başladım büyük biraz zorladı ama 3 yaşını bir kaç ay geçiyordu gece bezi bıraktığında.
Bile isteye kiloda kaka yaptırmadım. Ama o alıştırma kulodu kakayi cisi tutuyo üstü başı çok batmiyo. Ben dışarda kullandım onu dışarda temizlemek zor çünkü ama alıştırma kulodu olunca kacirsa bile cokda sıkıntı değil  kolayca temizliyodum üstünü
0 oy
(6,325 puan) tarafından
Valla cnm ben hiç bişey almadım direk açtım :) maşallah ...yazın benide böyle bı post bekliyo şimdi kış yazın acacam bende oğlumu 
0 oy
(20,821 puan) tarafından
Sana ayrıntılı yazayım. Oğlum 26 aylıkken denedim. Lazimlikla. Korktu çok ağladı. Oturmak istemedi. Bıraktım. Unutturdum. Sonraki ilk baharda başlarım diye düşünüyordum. 3 yaş olduğu zaman. Kışın hamile kaldığım için Aralık ayında başladım. 30 aylık olmuştu o zaman. Şimdiki aklım olsa 3 yaşına kadar beklerdim. Yazın daha kolay oluyor. Hem de kuru kalkmiyodu sabahları. Bence onu beklemek gerekli yani.  Trendyoldan klozet aparatı seçtik beğendiğini. O gelince çişini kakani tuvalete yapacaksın dedim. Heveslendi. O şekilde pek korkmadi. Ben gündüz çişini soyleyene kadar gece bez bağladım. Ama o uyuduktan sonra gizli bağladım. Ve sabah farkettirmeden çıkardım hemen. Gece alt ıslatma sorunu 4.5 ay sürdü. Her gece en az 2 kez çoğu zaman 3 4 kez gotururdum. 4 kere yatağını islatmisligi var 1 kerede.  Tuvalete hiç yetisememisiz. 

Yatağının en alt katına sıvı geçirmez alez serdim. Onun üzerine 2 tane yan yana alt değiştirme örtüsü serdim. Yatağının heryerini kaplayacak şekilde. Üzerine carsaf. Bu şekilde Alex bile hiç kirkenmedi nerdeyse. Çarşaf ve alt değiştirme örtüsünu kaldırıp temizlerini seriveriyordum. . Sizin yatağa geldiğinde sıkıntı ama . Sizi bile islatabilir. 
(3,781 puan) tarafından
Bizim yataga gelince napcaz işte o sıkıntı gece bezlesem sabah cıkarır ken anlarkş
(3,781 puan) tarafından
3 yaşında mı ögrettğn canım
(20,821 puan) tarafından
2.5 ta ogrettim. Sen sabah kuru kalkmasini bekle bence
(3,781 puan) tarafından
Yatmadan ne kadar önce yeme içme kesiyon canım
(20,821 puan) tarafından
2 saat falan diyolar burda da benim oğlan çok su içerdi. Ondan kesemedim.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 100 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kevokimmm (1,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
0 oy
5 cevap 179 göst.
20 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 164 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Taze_anneee1 (418 puan) tarafından soruldu