0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (729 puan) tarafından
arkadaşımla kızlarımız aynı yaşta 1 ay benimki büyük kendi hayatta evde durmaz evindende misafir eksik olmaz çocukla ilgiside ona göre ben bütün ilgim kızımda konuşması falan çok güzel kilosu boyu yaşıtlarıyla normal ama onunki  ne laf anlıyo ne oyun biliyo ne yeme içme pis temiz algısı yok hem yüzüme hem arkamdan onun kızı akıllı onun kızı şöyle benimki otistik mi diye üzülüyodu bana da komşular dedi çok kıyaslıyo arkadan çocukları seninki yemesi iyi benimki değil seninki akıllı uslu benimkii deli divaneee ya seninkine bayılıyorum çok zeki böyle diye diyeeee şuan benim kızımın eski halinden eser yok araya bayağı mesafede koydum gidip gelmiyorum da ama kızımdaki bu hırçınlık huzursuzluk sürekli ağlamayı ona yoruyorum acaba gozünden mi bu hâle geldi

5 Cevaplar

+1 oy
(2,873 puan) tarafından
Her gün sabah akşam 

'' Euzu bikelimatillahittammeti min külli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh '' oku canım. Kesinlikle göz nazar değiyor. Yaşı küçükse bebek cevşeni al üstünde olsun hep 
-Reklam-
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Büyüdükçe birey olarak hareket etmeye sınırlarını öğrenmeye ve zorlamaya başlıyor özellikle 3 yaş sonrasi
0 oy
(1,039 puan) tarafından
Kaç yaşında buyukdukce huy herşey degisiyo illaki . Benim oğlumda normalde çok uyumludur bı haftadır kan kusturiyo aşırı sınır var 
(2,873 puan) tarafından
Kaç yaşında. Allah yardımcın olsun
(1,039 puan) tarafından
2 buçuk yaşında . Allah razı olsun valla biz 4 gün ayrı kaldık onada bağlıyorum bide yeni kardesi oldu evde ilgide onda . Bana bağlı olan ne desem yapan çocuk şuan beni tanimiyo ne desem bagiriyo saldiriuo aşırı uzuluyorum
(2,873 puan) tarafından
Benim oğlumda 2.5 yaşında evet huyları değişiyor sürekli. Bana çok düştü bi ameliyat geçirdi aldılar birden götürdüler o yüzden hep korku var içinde. İyi olurlar inşallah. Ama doğduğundan beri bence her ay her 2 ayda bir değişiyorlar sanki
(1,039 puan) tarafından
Allah tüm annelere güç kuvvet versin valla bundan sonra da zaten yaş ilerledikce yeni yeni seyelr keşfet ez
(2,873 puan) tarafından
Amin amin öyle canım
0 oy
(310 puan) tarafından
Acikcasi ben birinin gözünün baska birine bu kadar etki edecegine asla inanmiyorum bi kere Allah buna müsade etmez. Goz değmesi diye bisey evet var ama insanda boyle bi etki yapmaz. Agirlik gecici halsizlik gibi etki olabilir oda dua okuyunca uçar gider. Boyle şeylere inanmak üzerinize çeker oyle değilse bile oyle olur
0 oy
(463 puan) tarafından
Kadın kötü bişey dememiş ki 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 584 göst.
+1 oy
4 cevap 258 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 483 göst.
9 Mart 2020 Aile kategorisinde ElisaMina (39 puan) tarafından soruldu