0 oy
417 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (692 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hayırlı akşamlar kızlar şuan ayağımı incittim ve hamileyim doktor et ezilmesi dedi, üzerine basmamam gerekiyor aklimda da vardı zaten yılbaşından sonra fiyatta artabilir.

Robot süpürge bu nasıl sizce? 

Başka tavsiyesi olan varsa yazabilir mi ?

image

9 Cevaplar

0 oy
(4,950 puan) tarafından
Bir işe yaradığını yok   cnm 
(4,950 puan) tarafından
Temiz temizlemiyor
(5,879 puan) tarafından
yok kiz elim ayagim beni. . kirinti sac mac alio. tabi supurge gibi detay almaz . hergun uc dort kere aciyorum zirt birt dikuluyir cunku biseyler. ayni modelin sihayini kullaniyorum. annem bu beyazdan kullanil annem dikis dikiyor heryer iplik kumas  tuyu mesela.  robotu aldi alali rahat etti annem
(692 puan) tarafından
Fantom dik süpürge kullanıyorum ondan iyi temizliyordur herhalde sjssj
O evi süpürürken ben başka bişey yaparım ya
(1 puan) tarafından
Yok telefon interneti ile olmuyor bize satıcı öyle dedi. Ve memnun olmayanlar var markadan markaya değişiyor demek ki. Ama benimde elim kolum ben 2-3 günde bir çalıştırıyorum çok kirlenmiyo zaten ev iki kişiyiz ama mükemmel temizliyor. Bunu çöp hazinesinden anlıyoruz temiz duran evden bile öyle kır alıyor ki
(4,950 puan) tarafından
Annem  babam tek yaşıyor abimde annem rahat etsin diye aldı pek annem memnun değil her yere takılıyor diyir takıldığı yerde kalıyor koltuk altı filan dair gidip temizler abim programlı almış ona göre evi temizliyor
-Reklam-
0 oy
(847 puan) tarafından
Roborock s8 e bak derim
(692 puan) tarafından
Baya bı var fiyat farkı da
(847 puan) tarafından
Biraz pahalı evet
0 oy
(692 puan) tarafından
Robot Süpürge kullanan yokmu kizlar 
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Bunun modeli markası nedir
(692 puan) tarafından
Xiomi pro 2 canm
(1,073 puan) tarafından
Xiaomi arkadaşım kullanıyordu çok memnundu. Ben de roborock s5 var ondan de memnunum
0 oy
(4,985 puan) tarafından
Bizimki bundan canım,biz çoook memnunuz. Tavsiye ederim.
(692 puan) tarafından
Evde wife yok haritalandirmayi telefonun netiyle yapabilirmiyim
0 oy
(3,732 puan) tarafından
Ben Xiaomi kullanıyorum ama başka modeli, memnunum güzelde temizliyor elbet kendin temizledigin gibi olmaz cok aşırı bekletti içine girersen memnun kalmazsin. Yatağımın altını koltukların altını temizliyor ayrıca siliyor. Al canim hele bebek doğunca çok lazım olur 
(3,732 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum biz mağazadan aldık canım.
(692 puan) tarafından
Siz ne kadara almıştınız ? Hangisini kullaniyosunuz
(3,732 puan) tarafından
Ne kadar aldık hiç hatırlamıyorum 2 senedir bizde. Bakiyim link eklerim canim
(3,732 puan) tarafından
(692 puan) tarafından
Teşekkürler bu da favorilerimdeymis
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Roborox yada Philips al diğer markalar iyi değil
(692 puan) tarafından
Siz hangisini kullaniyosunuz
(2,860 puan) tarafından
Benim fakir marka bambi yatak kampanyası ile yarı ücret ödeyip almıştım ince tozları güzel alıyor ama istenilen seviyede değil yinede işime yarıyor kuzenlerimde roborox var çok güzel siliyor ve süpürüyor görümcem de Philips almış yeni oda harika bende bu markalardan birine bakıcam robot süpürge işe yarayan bir şey bence ben her gün açıyorum dolap içleri daha geç tozlanıyor
0 oy
(69 puan) tarafından
Söyleyeceğim tek şey bu supirgenin sadece tek bir yanında gözüken o fırçası var ondan dolayı iyi süpürme yapamıyor. Benimkinin markası tefal her iki yanında ve altında dönen rulo fırçası var daha iyi temizliyor. Annemlerin ablamlarin falan xiaomi kullanmiyorlar temizlemiyor diye. Demem o ki her iyi yanında fırçası olana bakın 
(692 puan) tarafından
Linkini alabilirmiyim
(69 puan) tarafından
Ben alalı 4 sene falan oluyor bi bakayım yine bulabilirsem
(69 puan) tarafından
https://ty.gl/82eoxqmsvfa7m buna benziyor benimkinde harita yok tek farki, rastgele her yeri süpürür, bu üst modeli galiba. Benim aldığım linke tıkladığımda ürün yok dedi.
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Roborock Q8 max 5 aydr kullanıyorm memnunum .elim ayağım oldu resmen 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 288 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
18 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde PrensimGeliyor (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 324 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,290 puan) tarafından soruldu

407,247 soru

12,224,181 cevap

36,825 kullanıcı

...