0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Kızım 2.5 yasında ablasıyla oyun oynuyordu normalde hiç yaptığı şey değildir bende yanlarında oturuyordum koşarak yanıma geldi kusmaya çalışıyor ama anlamadım hemen ters çevirip sırtına vurdum heimlich manevrası uyguladım ama bir yandan da aglıyorum saniyeler içinde oldu herşey boğazından 1lira para düştü sonra geğirmeye başladı hemen su verdim elim ayağım bosaldı eşimle ayrıyım aracımda yok ambülans aradım müdahale ettiyseniz çocukta iyiyise bekleyin dedi ama benim elim ayağım hala titriyor ALLAH'ım korudu ya ben mutfakta olsaydım ya uzanıyor olsaydım Allah'ım kafayı yiyecektim verilmiş sadakamız varmıs 

19 Cevaplar

0 oy
(3,627 puan) tarafından
Allah korumuş geçmiş olsun canım 
-Reklam-
0 oy
(19,879 puan) tarafından
Allah korumuş 
0 oy
tarafından
Gerçekten verilmiş sadakaniz varmış çok geçmiş olsun 
0 oy
(4,220 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun,Allah korumuş 
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ben bile hissettim o durumu şu an , çok dikkatli olmamız lazım kaşla göz arası herşeyi yapıyorlar 
0 oy
(4,387 puan) tarafından
Çok gecmis olsun. Buyuk diye dusunme ben artik kac yasindaysam agzima para attigim zamanlari hatirliyorum. Cocuk denilen varlik hep gozetlenmek istiyo ya :(
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun 
0 oy
(635 puan) tarafından
Allah korumuş bozuk paraları kumbara yapıp ona atın ortalıkda hiç olmasın. Küçükken benim kardeşimde öyle para yuttu babam çıkaramayınca parmağıyla ** tirip yutturdu ama kardeşim mosmor olmuştu çok korkarım o yüzden bozuk paradan
0 oy
(3,028 puan) tarafından
En korktuğum şey valla. Etrafta hiç para bırakmam o yüzden ama eşim bazen bırakıp gidiyor. Kızıyorum ortalıkta para bırakma diye ama aynı 
0 oy
(3,395 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım benim:(

0 oy
(10,070 puan) tarafından
Aynısını bende yaşadım kızım 2 buçuk yaşında dedesi 1 TL vermiş ağzına almış oda normalde asla yapmazdı benle kaynanam mutfaktaydik koştu öğürüyirdu ben birşey yok sandım kaynanam panik oldu aldı ters çevirip sırtına vurdu bagirdu baya panik oldu ben ise dondum bir lira ağzından ağzından fırladı şok oldum çok korktuk bizde sizede geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Cok sukur kurtulmus canim gecen haberlerde gorduk bizde aslinda benim cocugumun oyle huyu yok demememk lazim heran herseyi yapabiliyo bunlar esim sakladi butun bozuklari valla bizde 
0 oy
(452 puan) tarafından
Allah korumus kuzuyu benimde bi bucuk yasinda kizim var normalde agzina hic bisi koymaz para falan ama yinede ortalikta unutmamak lazim bundan sonra bende dikkat ediyim nolur nolmaz yapmaz diyoruz ama cocuk belli olmaz 
0 oy
(46 puan) tarafından

Allah korumuş meleği,siz evde mi çıkardınız ? Ay çok kötü oldum bende çocukken 50 Kr yutmuştum çok kötü bir durum :'(

0 oy
(3,533 puan) tarafından
Bende 5 yasindayken jeton yutmustum 

O koca jeton boğazımdan nasıl geçti hala anlamam
(8,372 puan) tarafından
Çıktımı sonra :)
(3,533 puan) tarafından
Yuttum ben kiz :))
Nasıl yuttum o yaşta nasıl takilmadi onu da anlamadim yani
0 oy
(419 puan) tarafından
Ay tüylerim diken diken oldu Allah'ım korumuş Rabb'im bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun 
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Eski otrudm dairede karşı komşumuzn kızı aynı sekil olmustu kadın balkona çıkıp çığlık atıyordu biz yangın oldu sandm eşim koştu hemen çocuga müdahale etti ama çıkmadı kadın kriz gecirdi beşik flan kırdı   eşim adağı götürdü o sıra çıkartmış  ağlarak anlatrmış Cok etkilenmiştim verilmiş sadakanız varmış  Rabbim cocuklarmzı korusun kaç gün sonra ailesi dedesi falan bir sürü köy malzemesi getirmişlerdi 
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Allah korumuş bir daha yaşatmasın inşallah çocukta çok korkmuştur kıyamam verilmiş sadakanız varmış
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah korumuş çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 286 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Lale5616 (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 291 göst.
0 oy
11 cevap 468 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gulsahh. (554 puan) tarafından soruldu