Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Soru kapandi dbbxbsbs
+1
oy
789
göst.
1 gün
önce
Aile
kategorisinde
Sargunes
(
62
puan)
tarafından
soruldu
23 saat
önce
Sargunes
tarafından
düzenlendi
Sjsjdjjsjsnsjdndjdnsnndnd
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
24
Cevaplar
+15
oy
1 gün
önce
Tazeanne1
(
41
puan)
tarafından
cevaplandı
Normalde genel olarak post sahibini anlamaya çalışırım hak veririm abarttın diyenlere kızarım ama kardeşim gerçekten abartmışsın ya.. yüzüne kapatma kaynanana laf söyleme felan bana çocukça geldi. Hadi iyi demişsin Tokatlıların nesi var diye susmaman iyi olmuş ama bence tepkilerin biraz abartı üç kağıtçı dedi diye öyle mi olacaksınız hemen
3 önceki yorum göster
1 gün
önce
Esma&
(
9,046
puan)
tarafından
yorumlandı
Bir gün tokat zile arasi otobus yolculuğunda yaparken muavin şaka yapıyor işte zileliler hileliler diye demekki tokatlilarda Bir hilebazlik var adam genel konuşmuş espri yapmış sen abartmışsin
1 gün
önce
Eylulervam03
(
318
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende yazsam boyle yorum yapardım biraz abarti olmus sende lafini soyliyip sussaydin keske
1 gün
önce
Hayalperestt
(
2,962
puan)
tarafından
yorumlandı
Geçen bu abartmalarla alakalı bir post açmıştım haklıymışım
1 gün
önce
Elizan nur
(
2,527
puan)
tarafından
yorumlandı
Size abartı gelmeyen şey belki kadına çok abartı geliyordur, herkes aynı düşüncede olmak zorunda değilki, siz abartı değil diyorsunuz ama kadın tam tersini düşünüyor
21 saat
önce
Eylulervam03
(
318
puan)
tarafından
yorumlandı
Herkez fikrini soylemekte özgür herkez kendi dusuncesini yaziyo duzgun bi üslupla yazildigi surece kimse kimseye karismasin benim abarti buldum yer heryerden engellemis soylediklerinde abarti yok sadece engellemesi biraz abarti geldi
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+5
oy
1 gün
önce
Sweatmom
(
6,484
puan)
tarafından
cevaplandı
Abartmanında böylesi adam şahsına yada direkt ailene mi laf etmiş ki böyle deme diyebilirsinde heryerden engellemek saçma olmuş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+4
oy
1 gün
önce
Nur343746
(
8,573
puan)
tarafından
cevaplandı
Öyle olmaz haritadan sileydin bacı
1 gün
önce
Omurmete
(
2,753
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızzz nerelere kayboldun sen :D postlarını arar oldum
1 gün
önce
Alya23
(
4,845
puan)
tarafından
yorumlandı
Yoğun nurıs. Onun yüzünden bende giremiyorum buraya :))
1 gün
önce
Nur343746
(
8,573
puan)
tarafından
yorumlandı
Diyetteyük bacım su ❤️ diyet grubuyla ilgileniyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
1 gün
önce
Seri
(
1,927
puan)
tarafından
cevaplandı
Iyi yapmışsın kız çat çat cevaplarını vermişsin. Soğuk davranan hem kaynanan hem dayı senden özür dileyene kadar. Konuşma bile gereksiz insanlar.
1 gün
önce
Sargunes
(
62
puan)
tarafından
yorumlandı
Dayi esimi aradj az once beni degill. Onus evdgimizi biliyo espiri yaptimm filan dedi. Madem oyle dayiniz yok dedii. Nasil kendilerini akliyolar. Kaynanam aramadi ama onunda aramasi gerekmezmii
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
1 gün
önce
Kitapseveranne
(
216
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşine sarma boşu boşuna aranız açılır hiç bir şey dememekten iyidir ağız ucuyla bile olsa sormuş. Dayiya tepkiyi göstermişsin tamam ama daha fazla bir şey deme canım en fazla iyi bir zamanında tatlı dille kaynanna söylersin o gün sizden bir tepki beklerdim ama sessiz kaldınız kalbim çok kirildi diye..
1 gün
önce
Sargunes
(
62
puan)
tarafından
yorumlandı
Dayi esimi aradj az once beni degill. Onus evdgimizi biliyo espiri yaptimm filan dedi. Madem oyle dayiniz yok dedii. Nasil kendilerini akliyolar. Kaynanam aramadi ama onunda aramasi gerekmezmii
1 gün
önce
Kitapseveranne
(
216
puan)
tarafından
yorumlandı
Bence dayı da kötü niyetli değilmiş öyle olsaydı hiç aramaz sormazdi olayı tatlıya bağlayın geçin bir daha aynısı olursa o zaman sert tepki gösterin derim. Buradakilerin gazına gelme
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
1 gün
önce
seymacakir06
(
129
puan)
tarafından
cevaplandı
Gülerek okudum ya ajajaj dayının dengesizligi belki şaka yapmasini seven bir tiptir size nazi gecerdir size çekmemiş falan de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
Sedaaa
(
2,412
puan)
tarafından
cevaplandı
Haklısın ama eşine laf deme boşuna tartışma zaten oda lafını söylemiş
1 gün
önce
Sargunes
(
62
puan)
tarafından
yorumlandı
Dayi esimi aradj az once beni degill. Onus evdgimizi biliyo espiri yaptimm filan dedi. Madem oyle dayiniz yok dedii. Nasil kendilerini akliyolar. Kaynanam aramadi ama onunda aramasi gerekme zmii
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
Gozdeh
(
11,271
puan)
tarafından
cevaplandı
valla tam patavatsızların hak ettiği bir davranış göstermişsin. boşver sıkma canını. ağızlarının payını almaya alışkın olmadıklarından bir mal zannediyorlar kendilerini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
Mirosss
(
451
puan)
tarafından
cevaplandı
Engeller silerim yetmez o laf ne ki ağzına ......
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
nur0709
(
164
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaç yaşındasın canım benim el kapısı ignenin deliğinden iplik gibi geçirir adamı sabrını sınar sinir uclarinla oynarlar böyle fevri olursan çabuk hasta olur cokersin he diyip gecivermek lazım bazilarina zaten cevabini vermişsin uzatmadan sakince kapatıp mesafe koysan seni sinirlendirrmediklerini anlar üzerine gelmezlerdi artık.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
Merve1112
(
10,678
puan)
tarafından
cevaplandı
Olmazsa olmasim bi de trip atiyo dengesiz sen soyleyecegini soylemissin esim soyleyecegini soylemis zaten o ds ozur dileyecegine uste cokyosa bosver kafana takmaya bile degmez bunun icin de kaynanlarla gorusmeyi kesmek olmaz haklisin ama bi sure tavir koy o da anlasin hatasini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
seymacakir06
(
129
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben böyle şakaci insanları daha çok seviyorum hiçte alinmam ne güzel aileye neşe katiyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
Tahirbebek
(
295
puan)
tarafından
cevaplandı
Olayı zaten abartmışsın üstüne bir de eşini işin içine katıp kavga edesim var diyorsun yayaş kaç? 15-16 gıbı de tavırlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
M_A_E
(
406
puan)
tarafından
cevaplandı
İyi yapmışsın canım. Abartmışsın diyenlere diyorum : Sustukça, alttan aldıkça ilerde daha kötü şeyler de söylerler. Şimdiden sınırını belirlemesi iyi olmuş. Ayrıca belli ki bu yaptıkları ilk değil. Öncesinden de böyle sinir bozucu şeyler yapmışlardır.
1 gün
önce
Sargunes
(
62
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya devamli yapiyorlar kaypaklar. Diger dayidaoglumu her gordugunde kel bu saci yok der. Bu bana espiri yapan ogluma cirkin der kizin gzl der. Yani hep bi hakaret. Esime cok zayiflamissin cocuk gbisin der
1 gün
önce
M_A_E
(
406
puan)
tarafından
yorumlandı
Bence onlardan uzak durmak en iyisi. Size sürekli küçümseyici şeyler söyleyen, hatta çocuklarınıza kadar dil uzatan birinin sizin hakkınızda iyi şeyler düşündüğünü hiç sanmıyorum. Toksit insanlardan uzak durmak lazım.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
Semyigit
(
500
puan)
tarafından
cevaplandı
Tepki vermekte haklısın ama silip engellemek olmamıs bence sana laf atmamıs genel olarak tokatlılara öyle bi laf söyleniyorsa oda tokatlı oldugu icin espiri yapmıstır her şehrin insanına bi tabir koyarlar ya öyle düsün bazen insan yanlıslıkla pot kırabiliyor bi kere görümcemle konsuruken bi olayı konusurken yozgatlılar cok fena uzak durmak lazım filan dedi eltim yozgatlı hatta oda vardı sonradan dank etti onada pot kırdıgını anladı ama laf ona degildi yani bence cok uzatma konuyu bazı insanlar cok patavatısız olabiliyor lafın nereye gittigini bilmiyor ama aslında sanada laf cakmıyor gaf yapıyor işte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
Bibercik.
(
298
puan)
tarafından
cevaplandı
İyi yapmışsın haddini bilseydi. Agzından çıkan lafın nereye gideceğini muhakeme edemiyorsa konuşmasın bir zahmet.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
H.m.
(
25
puan)
tarafından
cevaplandı
Bacım yanlış anlama ama bizde de öyle derler. Ha öyle mı tanıdığım asla yok tokatlı ama genel bi algı var sankı. Öyle dedıler dıye tabı kı öyleler dıyemeyız yanı. Diğerine gelınce biraz abarttın gibi geldı bana
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
Ankakusuu
(
605
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence abartmissin sanki adamla zaten görüşmek istemiyordun bu da bahane olmuş gibi geldi espiri yapmış adam bu kadar kafana takarsan yarın etrafında kimse kalmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
Biranneikibebek
(
110
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne var ki bunda biraz abartmışsın bizde deriz bazen görümcem Kayseriliyle evli kaynanamlar falan bende dahil olmak üzere hepimiz sivaslıyız bazen takılırız görümcemin çocuklara sende tam Kayserilsin üçkağıtcı bağırtlak diye bunun nesi garip ki yani Kayseri’nin de böyle tanınmışlığı var sonuçta doğdum doğalı Kayseri de yaşarım büyükler böyle şaka yapıyorlar ne var yani eşimin kuzeninin ksrısı da Yozgatlı ne yozgatlı mı yandın sen oğlum dedik kızcağız güldü geçti dediğim gibi büyükler böyle şaka yapıyorlar işte bence adam çok haklı ben asla böyle bişey yapmazdım kaynanan da şaka olduğunu bilip gülmüş ne var öyle dedi diye kardeşiyle mi küsecekti bazen çok saçma şeyleri takıntı yapıyorusunuz bir de eşin bu tavrın için sessiz kaldıysa bravo yani ona da
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
Karkuresi
(
733
puan)
tarafından
cevaplandı
Yerinde tepki bugün ona susarsan hadi yarın daha fazlasını derler.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy