0 oy
236 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından
Promass Weight Gainer Trendyol dan aldım kullanmaya başladım acaba kullanan var mı nasıl bişi etkisi var mı yok mu 

10 Cevaplar

+4 oy
önce (3,748 puan) tarafından

Bu tarz şeyler le kendinizi zehirliyorsunuz farkında değilsiniz sağlığınız la oyun oynamayın lütfen 

önce (897 puan) tarafından
Bunu senın benım gıbı hastalım geçirenler bilir Büşra anlatamazsın ben anlatamadım çevremdekilere
önce (361 puan) tarafından
O kadar haklısınız ki kızlar. Her kilo almak istiyorum diyene reçetesini veriyorum. Sağlıklı ama yüksek kalorili beslenin. Spor yapın.   Yağlanmayın  kıvrım kazanın şekil kazanın diyorum. Ama yok. Böylesi kolaylarına geliyor
önce (403 puan) tarafından
Bende anlamıyorum bi insan nasıl kılo almaz   kılo almak =kalorili yemek degıl mi
-Reklam-
0 oy
önce (5,745 puan) tarafından
allah uzak etsin benden
önce (6 puan) tarafından
AA neden kötü bir  ürün mü
önce (5,745 puan) tarafından
yok kiz kilo almak icin binbir cesit nimet var yerim mis gibi. ben ac yasiyorum. kilo almak uzak etsin demek istedim:)
önce (403 puan) tarafından
Canan hanım seni bir ben anlarım birde esma  anlar hahahha kızcagz da bılmıyor tanımıyor galıba senin fitlik derdini ..
0 oy
önce (913 puan) tarafından
Bende zayiflamak istiyom baci yaa ben ne zaman kilo alayim diye ürün kullancam ayy ayy :))
0 oy
önce (318 puan) tarafından
Canim en iyi kiloyu bebe biskuvisi pekmez aldiriyo ilac gibi seylerde kullanmayi birakinca hemen geri veriyosun
önce (129 puan) tarafından
Evet tarif verdim ihtiyacı olan baksın
0 oy
önce (2,922 puan) tarafından

Homidi gırtlak yesen daha iyi değilmi canım:blink: gece 12 de sandviç yiyen ben şimdide zayıflamak isterim 

0 oy
önce (129 puan) tarafından
Ben kullandım aldım ama geri verdim bak bu tarifi dene o ne olduğu belirsiz şeyden daha güzel tadı 

Bir muz 

5 cicibebe 

1 yemek kaşığı fıstık ezmesi 

Biraz bal isteğe göre 

Kakao 

Blenderden geçir

Sabah akşam iç öğünlerden sonra ara öğünde bak ben 64 e 50 den geldim bana dua edersin 
önce (6 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
önce (2,753 puan) tarafından
Bu tarz takviye edici gıdalar geçicidir. Kullanmayı bıraktığınız an geri eski halinize dönersiniz ki aldığınız ürünün yorumlarını okudum öyle bir ürünü almaya iyi cesaret etmişsinşz
0 oy
önce (229 puan) tarafından
Kaç kilosunuz ki 
önce (6 puan) tarafından
50 kilo
0 oy
önce (131 puan) tarafından

Onu bilmiyorum ama benim arkadaşım İRON kahveleri çayları satıyor. Ben 2-3 ay önce 91 den düzenli kullanmadigim halde 83 e düştüm. 1 ayda. Daha da geri almadım. Yemem de güzel yanı. Ekmek yerim döner falan yerim. 

Bir de kilo alamayanlar için de bişe satıyor. Hatta bende durumu var before after yapmış kız gerçekten 1 ayda 12 kg almış. Şaşırdım. İnternetten alma derim. Sahteleri varmış onların. Benimki orijinal. 

0 oy
önce (4,564 puan) tarafından
Etkisi var ama icmesi biraz zor biraz mideni bulandirabilir ama pes etme yavas yavas ic birakma sakin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir5 (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde seymacakir06 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Rabia2 (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 305 göst.
4 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ruveydacacan (967 puan) tarafından soruldu

404,802 soru

12,126,311 cevap

36,488 kullanıcı

...