0 oy
390 göst.
önce Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Anneler merhaba ben 3 yıllık evliyim 1 oğlum var ve 2.ye gebeyim ben eşimin 2.eşiyim eşim küçük aynı yaştayız 22 yaşındayız önceki evliliği amca kızıylaydı anlaşamdılar boşandılar eşime iftira attı önceki eşi erkek değil dedi tedavi görüyor dedi sorunlu dedi sonra biz evlendik ilk başlarda çok anlayışlıydı herşey çok iyi ilerledi evliliğimizin 6. Ayında ben hamile kaldım aslında hamilelik planlarımda toktu sırf ona atılan iftiradan dolayı hemen bi çocuğu olsun ki millet sussun dedim ve hemen hamile kaldım o da askere gitti askerdeykende iyiyiydik sıkıntı yoktu askerden geldi bambaşka biri olarak ilk hamileliğimde izne geldi komutanı hamile olduğumu biliyodu kaynanamla yaşıyordum ama gene de komutanı git eşinle ilgilen diye izin veriyodu izne geldi bi kere bende çok kilo almıştım göbeğim çıkmıştı 7 aylık gebeydim benim karnım çok şişer şimdi 4 aylık hamileyim sanırsın 9 aylığım gibi eşimin izne geldiği zanda çok çıkmıştı bide geniş giymiştim kabul ediyorum güzel kombin değildi bi gün eşim markete gidicem dedi bende geleyim bana da yürüyüş olsun dedim bana seni böyle götürmem sen yanıma yakışmıyorsun dedi o an alındım hamilelik psikolojisine bağlayıp ağladım çok kırılmıştım çünkü doğurdum bebeğim emmediği için daha çok kilo aldım 100 kiloya dayandım resmen bana gidip gelip göbeğin çirkin diyodu göğüslerin çirkin diyodu daha sonra da şaka yapıyorum alınma diyodu ortamda kilomla dalga geçiyordu ondan sonra da zayıfladım incecik oldum bütün kilolarımı verdim şimdi 2.ye gebeyim bi yere gidince bana haber vermez kendim öğrendim öğrendim yoksa söylemez arkadaşlarımız kuzenlerimiz eşleriyle plan yaparken o asla benimle plan yapmıyor asla benimle aynı ortama gelmez acaba gerçekten de utanıyormu benden benimle ortamlara girmek istemiyormu bugün de görümcelerim eşleriyle görümcemin evinde toplanıyorlar bana haber vermeden gitmiş şimdi kaynanamı aradı oğlumun adı sidar sidarı hazırlayın gelip alıcam dedi bem kafayı yiyorum napıcam soğuyorum böyle eşimden o böyle yaptıkça ondan uzaklaşıyorum bide ilişkiden ilişkiye asla bemle ilgilenmez ilişki bitince de arkasını dönüp yatar acaba gerçekten benden utanıyormu bana akıl verin bi çıkış yolu söyleyin

11 Cevaplar

+3 oy
önce (2,084 puan) tarafından

Can taşıdın doğum yaptin 

Sonrasında kilo da alabilirsin
Kiloda vermişsin 
Ne güzel 

Ama bu öküzden niye ikinci çocuğu yaparsın ki
Diyecem çenem durmayacak 

Allah sabır versin 
önce (7 puan) tarafından
Amcası ve babası az kalsın birbirini öldürecekti hiç kimse ona inanmazken ben ona inandım elinden tuttum bataklıktan çıkarttım ismini kurtardım Allah nasip ederse bu bebeğim de erkek dedi doktor ona nur topu gibi 2 erkek evlat vericem karşılığı buysa demekki hata bende bilmiyorum kimseye de anlatamıyorum anlattığım gibi babamlar beni vermez en iyisi buraya yazarak içimi rahatlatmak istedim
önce (2,084 puan) tarafından
Canım ben boşandım o yüzden bişey demiyorum

Tek diyecegim  ömrünü böyle geçirmek çok zor

İlk cocugunda çok çekmişsin
İkinciyi yapmasaydin keşke

Bende çok çektim bosandim oğlumla yaşıyorum duzelmiyorlar

Allah eşinin kalbine merhamet vicdan versin
önce (7 puan) tarafından
Çok zor değil boşanmam kaynanamla da yaşamam ayrı eve çıkarım o istediğini yapar
-Reklam-
+1 oy
önce (3,890 puan) tarafından
Gerçekten yorumlari anlamiyorum ..neden bir insani uzersiniz ki bu denli ..yorum sahibi normal cevaplar vermis ama eminim ki üzülmüştür nirde hamile.

Yani niye evlendin niye 2ci cocuk yaptın falan .. tamam hatasi olabilir ki zaten kendi de farkinda .

E siz söylediniz de ne değişti..yorum sahibini daha da üzmekten baska ne yaptınız

Kadının sorusu baska sizin cevaplar başka 
0 oy
önce (11,276 puan) tarafından
böylesi adama 2.çocuğu niye yaparsın ki. 
önce (7 puan) tarafından
Akıl işte o kadar pişmanım  ki hamile kaldığım için ona atılan iftiralardan kurtarmak içindi herşey ama ben onun için çabalarken onun bende uzaklaşması çok canımı acıtıyor
önce (364 puan) tarafından
Bu ilk çocuğun bahanesi değil miydi?
0 oy
önce (403 puan) tarafından
Sen onu aklamak için hamıle kal oda senı beğenmesin. Bırde oğlunu kaynanaya hazırla desın bır annesi var ya hani adam bence bılerek yaoıyor boşan dıye soğutuyorlar.. O degılde canım nasıl kılo verdın çabuk anlatsana 
önce (7 puan) tarafından
Kaynanam iyi Allah için kaynanam eşimin böyşe olduğunu bilse benim arkamda durur boianmak istiyorsa da boşansın hiç umurumda değil o kaybeder kilo vermeme gelirsek de sauna taytla zayıfladım cnm sauna tayt aldığım gün ztn 2 beden inceltti bide sıkımtıdan bişi yemeyince tayt da terletince olanda gitti ztn ama kesin kilo verdiren şey zencefil çayı eğer alerjin yoksa zencefil çayı içine 1 kaşık bal koy yemekten çnce iç hem süt yapıyor hemde tok tutuyor
önce (213 puan) tarafından
Zencefil çayını nasıl yapıyorsun peki
önce (7 puan) tarafından
Ben burdaki bir mağazan almıştım linki yok valla
Canım sauna tayt pekı faydası çok oldumu sana  başka bsıy yapmadın mk
0 oy
önce (1,571 puan) tarafından
İlk hamileliğinde de aynı şeyleri yasamissin yani neden tekrar aynı şeyleri yaşayacağını bile bile bunu kendine yaptın ki 
Ya ben bu korunarak hamile kalma işine pek inanmıyorum canım
önce (7 puan) tarafından
Demekki ben korunuyoruz sanıryordum demekki ben kendimi kandırıyprdum
Kız neyle korundun kı
önce (7 puan) tarafından
Geri çekilme
O bir korunma yöntemi değil ki ikimizde korunuyoruz demişsin bir de :)
0 oy
önce (467 puan) tarafından
Bende aşırı kiloluyum canım şu anda 110 kg yim eşim drgilde ben çok utanırım mesela ikimizi yan yana kimse görmesin istiyorum şu anda bu sevgiyle alakali birşey değil ki düzelir bosver takma kafana daha eşin yasinufak olgunlasir zaman geçtikçe sen hiç canını sıkma kilo değilmi ya verilir Allah can sağlığı versin hiç dert etme bunları 
önce (7 puan) tarafından
Bizbizeyken söylemesi anlarım inadıma giriyor derim ama beni üzen kıran şey ortamda rencide etmesi bana seni asla böyle yanımda götürmem demesi yoksa ben kilo alıp veriyorum ki
önce (467 puan) tarafından
Belkide bilinçli olarak yapiyodur canım ver diye dediğim gibi yasinizda ufak ya konuşurken kırıcı olmanız normal daha yaş aldıkça oturur merak etme sen
önce (7 puan) tarafından
İnşallah konuşman bana çok iyi geldi içimi ferahlattı
0 oy
önce (16,880 puan) tarafından
Gencecik yaşında evlenmişsin hadi sevdin evlendin gözüne gelmedi tamamda. O olaydan sonra insan hiç mi sorgulamaz dur ben napıyorum doğru insanla mıyım diye düşünmez gider bir de ödüllendirir gibi ikinci çocuğu yapar. Hiç anlamıyorum bazı hayatları 
önce (7 puan) tarafından
Bizimki aşk evliliği değildi görücü usulüydü çok değer verdiğim bi amcam aracı oldu kefil oldu bak beni dinle dedi eşi sıkımtılı dedi o çocuk çok iyi dedi bende dinledim evlendim ama gün geçtikçe tanıdım adam bambaşka birisi oluyor
önce (16,880 puan) tarafından
Belki kızında canını yakacak bir şey yaptı da kız öyle dedi savunmuyorum ama 19 yaşında gencecik kızken  evlenmiş boşanmış üstelik sevmediğin tanımadığın biriyle neden evlenirsin ki ah çok yazık bu olay dışında iyi davranıyor mu peki
önce (7 puan) tarafından
Yok kızın sevgilisi vardı izin vermemiş kocası karışsın ilişkileri fln hiç olmamış kendini eşine hariç herkese göstermiş
Nasıl yani gerdeğe girmemiş mi   o zmn ne dıye evlendı
önce (7 puan) tarafından
Hayır gerdek olmamış 6 ay evli kalmışlar aralarında hiç ilişki olmamış
0 oy
önce (7,632 puan) tarafından
Kocan adam değil ama kaynana da adam değilmis torununu isteyene kadar kızım hazırlan seni almaya gelcez demesi lazımdı ailece bozuk bunlar 
önce (7 puan) tarafından
İşte bana denk geldi napim
0 oy
önce (495 puan) tarafından
Öncelikle kuzeni ile evlenip birbirine iftira ile biten bir boşanma sürecinden çıkan onun ikinci evliliği olmasına rağmen onun yüzüne vurmaman ve onun için çocuk yapman ile hata yapmışsın ne kadar iyilik yaparsan o kadar kötü olursun derler ya aynen öyle olmuş keşke ikinci çocuğu yapmasaydın bu adam düzelmez demek ki kuzeninde değilmis i suç sadece belki de attığı iftiraların sebebi onun canını çok yakması onu çok rencide etmesi O da intikamını böyle aldı demek ki kendince.
önce (7 puan) tarafından
İyice seninle ilgilenmeyen bir eş sevgilisi olan bir neyin intikamını alıcak ki
önce (495 puan) tarafından
Şimdi kuzenine de sana yaptığı gibi psikolojik baskı sonradan ya da ilgisizlik göstermeye başladıysa bunlardan birbirinden ayrıldıktan sonra seninle birlikte oldu ve ilk zamanlarda sana elbise gösterdi ya bu diğer kızın zoruna gitmiştir büyük ihtimalle O yüzden öyle şeyler demiştir ama ayıp etmiş işin yani sen onu evlat veriyorsun Can veriyorsun
önce (7 puan) tarafından
Şimdi şöyle evlendiklerinde ne gerdek oluyor ne konuşma ztn kız evlendiklerinden sonraki gün demiş ben seni sevmiuorum sende gönlüm yok demiş eşimde bir umut sever düzelir diye beklemiş ama gün gtikçe sevgilisi olduüunu öğrenniyor sevgilisine uygunsız fotolar atıyo böyşe böyle boşanıyorlar
0 oy
önce (9,436 puan) tarafından
Çok şey yazmak isterdimde birşey yazmiyacam gece gece günaha girmiyim ama alınma Allah sanada akıl fikir versin böyle adamla evlndin 1 çocukta ne bjk olduğunu bildiğin halde ikinciyi yaptın. Üstüne birde utaniyor mu diyorsun bacım seni sevse öyle yapar mı açıkça konuşsana adamla
önce (7 puan) tarafından
Konuşuyorum sana da şaka yapmaya helmiyor diyor bana
önce (9,436 puan) tarafından
O zmn sende dalga geç konuşması hareketleri ile sonra sanada şaka yapmay gelmiyor de
önce (7 puan) tarafından
Yo ben hiç konuşmuyorum konuşmadığımda da bana soğuksun diyo sen böyle yapıyorsun diyorum senin yüzünden diyorum
0 oy
önce (364 puan) tarafından

Ben ne okudum yaa.... 

Çocuk yaşta, daha askerliğini bile yapmamış veledler ikinci evlilik yapıyor üzerine bir de çocuk yapıyor.  Hem de iki tane. Vah ki ne vah

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 246 göst.
21 saat önce Diğer kategorisinde ipek4161 (3,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
27 Ekim 2024 Aile kategorisinde Biriiii (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
0 oy
7 cevap 98 göst.
6 Ekim 2024 Aile kategorisinde Zeynepmutlu0606 (61 puan) tarafından soruldu