Anneler merhaba ben 3 yıllık evliyim 1 oğlum var ve 2.ye gebeyim ben eşimin 2.eşiyim eşim küçük aynı yaştayız 22 yaşındayız önceki evliliği amca kızıylaydı anlaşamdılar boşandılar eşime iftira attı önceki eşi erkek değil dedi tedavi görüyor dedi sorunlu dedi sonra biz evlendik ilk başlarda çok anlayışlıydı herşey çok iyi ilerledi evliliğimizin 6. Ayında ben hamile kaldım aslında hamilelik planlarımda toktu sırf ona atılan iftiradan dolayı hemen bi çocuğu olsun ki millet sussun dedim ve hemen hamile kaldım o da askere gitti askerdeykende iyiyiydik sıkıntı yoktu askerden geldi bambaşka biri olarak ilk hamileliğimde izne geldi komutanı hamile olduğumu biliyodu kaynanamla yaşıyordum ama gene de komutanı git eşinle ilgilen diye izin veriyodu izne geldi bi kere bende çok kilo almıştım göbeğim çıkmıştı 7 aylık gebeydim benim karnım çok şişer şimdi 4 aylık hamileyim sanırsın 9 aylığım gibi eşimin izne geldiği zanda çok çıkmıştı bide geniş giymiştim kabul ediyorum güzel kombin değildi bi gün eşim markete gidicem dedi bende geleyim bana da yürüyüş olsun dedim bana seni böyle götürmem sen yanıma yakışmıyorsun dedi o an alındım hamilelik psikolojisine bağlayıp ağladım çok kırılmıştım çünkü doğurdum bebeğim emmediği için daha çok kilo aldım 100 kiloya dayandım resmen bana gidip gelip göbeğin çirkin diyodu göğüslerin çirkin diyodu daha sonra da şaka yapıyorum alınma diyodu ortamda kilomla dalga geçiyordu ondan sonra da zayıfladım incecik oldum bütün kilolarımı verdim şimdi 2.ye gebeyim bi yere gidince bana haber vermez kendim öğrendim öğrendim yoksa söylemez arkadaşlarımız kuzenlerimiz eşleriyle plan yaparken o asla benimle plan yapmıyor asla benimle aynı ortama gelmez acaba gerçekten de utanıyormu benden benimle ortamlara girmek istemiyormu bugün de görümcelerim eşleriyle görümcemin evinde toplanıyorlar bana haber vermeden gitmiş şimdi kaynanamı aradı oğlumun adı sidar sidarı hazırlayın gelip alıcam dedi bem kafayı yiyorum napıcam soğuyorum böyle eşimden o böyle yaptıkça ondan uzaklaşıyorum bide ilişkiden ilişkiye asla bemle ilgilenmez ilişki bitince de arkasını dönüp yatar acaba gerçekten benden utanıyormu bana akıl verin bi çıkış yolu söyleyin