0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (630 puan) tarafından
Oğlum 5 yaşinda bebeklikten beri gece uyurken cok terliyor ince giydirsem bile terliyor kisin üstünü dahi örtmüyorum. Kan degerlerinde de bir sey cikmiyor ama bu kadar terleme normal mi bilemiyorum ? Sizin cocuklariniz da boyle bir durum var mi

5 Cevaplar

0 oy
(505 puan) tarafından
Benimki de genelde terler 15 aylık 
-Reklam-
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Alerjik reflü geniz etliler öyle ağzı acikmi uyuyor? Benim oğlum doğdu doğalı öyle artık tez yazabilirim bu konuda kışın artıyor bu terlemesi iyce alerjik olduğu için tahlil yapılmadı geniz etine bakilmadi reflüsu hafif var diyet yaptıriyorum yastığını yukarda başını dik uyutmaya çalışıyorum 
(630 puan) tarafından
Geniz eti buyktu tedaviye yahnit vermeyince ameliyat oldu gecen sene ama hala terleme devam ediyor kan degerleri de normal acaba bir deye alerjisi mi var diyirum okul donemi terlemeye ek butun akintisi var bizde bide alerji testi testi yaptircam
(2,106 puan) tarafından
geniz eti büyüklüğü ameliyat olmamalıymis Instagramda bir doktoru takip ediyorum 4 5 kez ameliyat olan çocuklar geliyormuş gene büyüyor sebebi alerjikmis keşke alerjik testlere girip sonra olsaydı ameliyat yavrunuz yonca tabak takip edin Instagram dan
0 oy
(595 puan) tarafından
Benim oğlumda 5 yaşında  çok terliyor geçenlerde doktora gittiğimde sormuştum hormonlarına filan baktı normaldi herşey genetik olabilir dedi ki benim ailem çok terler ben saldım artık üstünü değiştirmekte çare olmuyor çünkü beş dakika sonra yeni giydirdigim de su gibi oluyor. Bir hasta bir iyi öyle devam ediyorum 
(630 puan) tarafından
Genizneti buyuktu tedaviye yanit vermeyince ameliyat oldu kan tahlilleri de iyi doktor yapisal olabilir dedi ama iste anne yuregi hersey mukemmel olsun istiyor icimiz rahat etmiyor
(595 puan) tarafından
Bizimki de 4 yaşındaydı geniz eti alındı pek birşey farketmedi. İçim rahat değil ama yapacakta başka birşey yok maalesef :/
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Bizimki de aynı doktor alerji yapabilir dedi
0 oy
tarafından
3 yaş aynı durumda ara ara terlemesi az oluyor bazen çok sık oluyor dediğiniz gibi çokta örtmem üstünü ama yastığı falan ıslak olur değiştiririm hemen ben sırtına havlu koyuyorum artık sürekli atlet değiştirirken kendi içinde benim içinde zor oluyordu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 573 göst.
26 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 136 göst.
20 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 103 göst.

411,070 soru

12,373,419 cevap

42,611 kullanıcı

Kategoriler

...