+1 oy
276 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (111 puan) tarafından

Selamünaleyküm hanımlar çarşaflıyım Bi yere giderken çarşaf altına giymek için böyle Bi kıyafet almak istiyorum İnşâAllah bu modele hayran kaldım gördüğüm den beri aklımda suflesi elbise si bide ayrı peçesi hangi renk alsam acaba arkada da renkleri var? 

image

image

image

7 Cevaplar

+2 oy
önce (9,901 puan) tarafından
Yani yanlış anlama ama çarşafın altına böyle bir elbise gerek Yok ki bu zaten dış kıyafeti. Benim annem yengelerim kuzenlerim çarşaflı çarşafın altına robalı elbise giyiyolar. Normal dolama yapiyolar.

Sordun diye cevap vereyim pembesi çok tatlisi
önce (899 puan) tarafından
Hmmm hızlı gıden atın b*ku seyrek düşer misali olmasa bari geri bırakmasında tek sıkı sıkı sarılsın diyelim
Ama bakın ben çarşaflıyım tam tesettürlüyüm havası vermeye çalışıyor gibi hayırlısı
önce (2,761 puan) tarafından
Yazdım yazdım sildim:D baktım zaten yazılmış kendiside anlamak istemiyor
önce (111 puan) tarafından
Hanımlar söyledik leriniz o kadar kırıcı ki ben demek istediklerinizi anladım... Kalın olur üst üste diosunuz bu elbise ince kumaş.. Evet yeni girdim çarşafı şerife rabbim herkese nasip etsin İnşâAllah.. Benim kimseye gösteriş yapma gibi bi derdim yok sözleriniz o kadar incittiki beni.. Eğer sözlerim fevri geldi ise kusura bakmayın.. Ağzınıza pelesenk ettiğiniz şeyin hesabını Allah sorar unutmayın ama daha da Bi şey demiyorum
önce (9,901 puan) tarafından
Kirilacaksan kıracak sözler söylemeyeceksin kusura bakma. Biz kırmadan fikir verdik sen fevri sert cevap verirsen karşılığını aynı şekilde alirsin ki konu çarşafi şerif olmasa ben Esra'nın yazdıklarından daha sert sözler de söylerdim emin ol.
Ne diyerek kırıcı söz söyledim söylediğim kelime yi söylerimsin şunu dedin die
-Reklam-
+2 oy
Pembesi hoş ama bu zaten dış giyim kıyafetı yanı çarsafı da bayanlar arasında çıkaracağını düşünürsek çok hoş güzel elbıseler var buna gerek var mı bilemedim 
Ben şunu anlamıyorum dış kıyafeti olduğu kanaatine nerden vardınız Bi arkadaşta yazmış dış kıyafeti benim için her zaman çarşafı şerif tir ben dışarı bu kıyafet le çıkamam bayanlar arası da olsa usturuplu giymek gerek normal bol elbise de giyilir giyiyorum da ben kayınbaba yanında da hizmet ediyorum köy yerinde yiz yeri gelince kayın yanında çarşaf lada oturuyorum
Tamam dısarda gıyme eyvallah sana dısarda gıy dıyen de olmadı zaten sadece şunu merak edıyorum çarsafın altına gıyeceksın ya bu elbiseyi çarsafı hangi ortamda çıkarıp bu elbıse ile kalmayı düşünüyorsun???
Eğer kı senın ıcın dıs kıyafet değilse bunu sadece bayanların yanında giyeceksin demektir bende dıyorum kı fazla kapalı çarsafın altına gıymek için  ıkı kaban bırden giymek gibi gereksız geldi anladın umarım
Demek istediğinizi anladım tercih meselesi demekki ben çok kapalı giymeyi seviyorum bu bayanlar yanında bile olsa... Bu kiyafet Medine ipeğinden ince yani kaban üstüne kaban giymek gibi olmuyor
+1 oy
önce (751 puan) tarafından
Pembe güzel bu zaten dis kiyafet diyenlere kulağını kapat Allah kabul etsin 
Çok teşekkür ederim çok kırıcı konuştular ama bişey demiyorum artık
önce (751 puan) tarafından
senin yolun doğru olan canım benim boşversene yapabilsinler kolaysa da göreyim insanlar hem yapamıyorlar hem yapana engel oluyorlar takma
0 oy
önce (3,981 puan) tarafından
Ten renginiz de önemli bence beyaz tenliysen yeşili daha iyi 
Evet beyaz ile kumralın ortası
0 oy
önce (1,247 puan) tarafından
Pembe rengi güzel ama kış için çarşafı şerifin üstüne panço almanızı öneririm bı yere giderken çarşafı çıkarmıyorum zaten çok soğuk çarşafı şerif elbise gibi çok kalın değil üstüne panço alıp gitseniz daha iyi olur✓bence✓
Tavsiye niz çok güzel soğuk olduğu zaman öyle yapacaktım bende araba ile gidip geliyorum zaten gerek kalmıyor şimdilik
önce (1,247 puan) tarafından
İçine elbiseye gerek yok çarşaf giyersemiz çarşaf elbise gibi düşünün
0 oy
önce (16 puan) tarafından
Ben de pembe olanı çok beğendim .
Teşekkür ederim
0 oy
önce (2,755 puan) tarafından
Kayın, kayınpedere hizmet ediyorum yeri geliyor demişsiniz. Çarşafı çıkaracaksanız böyle giymeniz güzel olur daha çok tesettüre uygun. Hatta ortamınızı bilmiyorum ama kaynının yanına çarşafla bile çıksan daha iyi olur. Robadan elbiseden ne farkı varki bu elbisenin zaten. Robalılar bana güzel gelmiyor bu daha sade hoş. 2 renkte güzel. Dediğim gibi rengi de ortamına göre ayarla. Erkek yanında giyerim dersen yine koyu al dikkat çekmesin. 
Kayınpeder yanında zaten çarşafsız durmak zorunlu değil elbise ile duruyorum kayın yanında zorda kaldığım için çarşaflı duruyorum yüzüm kapalı Bi şekilde... Teşekkür ederim bencede sizin dediğiniz gibi robalıdan Bi farkı yok tavsiye niz çok güzel koyu renk almak daha mantıklı

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 715 göst.
16 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
5 cevap 90 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,028 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 219 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Beren sezgin (238 puan) tarafından soruldu