0 oy
86 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (188 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 10 aylık balgamı var hırıltılı nefes alıyor doktor hava verdi kullanıyoruz biraz azaldı gibi sanki çok fazla değişen bişey olmadı ama doğal yollarla nasıl iyi gelir ne yapabilirim lütfen yardımcı olurmusunuzb

6 Cevaplar

0 oy
(5,761 puan) tarafından
Kuzu havayı düzgün ver en iyi birtek o hava geçirir 
(5,761 puan) tarafından
Şuan eşek kadar oldu kendisi ama genellikle kusarak atardı
Haylada hava verecek duruma geldik mi kusarak atıyor yeni yeni başgamın naısp atığını öğretmeye çalışıyorum ama daha 1,5 ay öncede aynı durumdan kusrak atlatı
(188 puan) tarafından
Benin bebeğim kusmuyor tuttuğu için kakasında çıkıyor az az. Öksürüğü anda hemen sırtına vuruyorum pat pat gene yutuyor gene yutuyor nasıl yapıcam bilmiyorum ya
(5,761 puan) tarafından
Bebekken çok zor oluyor Malesef inşallah atlatırsınız ya
(188 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
(5,761 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(798 puan) tarafından
Havayı kullandıktan sonra dizine yüzükoyun yatır. Hani poposuna şaplak atmak için yatırırsın ya öyle. Elini kubbe yapıp ciğerin alt kısmından yukarı doğru pat pat vur. 
(188 puan) tarafından
Evet canım yapıyorum dediğin gibi aynı şekilde orda hemen kusmuyor bazen kakasında çıkıyor işte az bişey o kadar pat pat şeklinde vurmayı kusasıya kadar mı yapılmalı acaba ben onu sormayı unuttum doktora
0 oy
(78 puan) tarafından
Süpürür gibi hafif hareketler ile beline masaj yapın birkaç dakika buharı da saati saatine düzenli verin hemez geçmez ama yavaş yavaş geçirir 
(188 puan) tarafından
Evet saatlerini aksatmıuprım hergün aynı saatte yapıyorum canım. Senin dediğin süpürme hareketini duymadım pat pat şeklinde vuruyordum sırtına
(78 puan) tarafından
Yok süpürme şeklinde yavaş yavaş yapın mesela 10 süpürme arasına birkaç patpat vurma sonra tekrar süpürme hareketi
(188 puan) tarafından
Tamam canım netten bakıp deneyeyim yarın olmadı
(78 puan) tarafından
Tamam canım çok geçmiş olsun
0 oy
(336 puan) tarafından
Hava tek ve en masum.tedavi.
(188 puan) tarafından
En kısa zamanda atar inşallah öksürüyor balgamı ağzına geliyor yutuyor yıymasa kussa çıkacak hepsi de kusmuyor işte sorun orda
0 oy
(844 puan) tarafından
Avucunun orta si boş bırakılarak sırtına vur canım balgam atar 
(188 puan) tarafından
Evet yapıyorum canım kusmuyor, öksürüyor balgamı ağzına geliyor yutuyor bir kere kussa çıkıca hepsi de yutuyor işte sırtına hep o şekil vuruyorum
0 oy
(387 puan) tarafından
Balgam hemen gecmiyor canım havasını düzenli doktorun dediği saatler de vermen lazım bide elini kubbe şekli yapıp sırtına aşağıdan yukarıya doğru vur burnunu serum fizyolojik suyla temizl vurma işlemini de sık sık tekrarla bebekler tükürmeyi bilmedikleri için çıkartamıyorlar ama senin yaptığın vurma işlemi rahatlatır 
(188 puan) tarafından
Evet canım öyle yapıyorum bugün biraz daha rahatladı gibi sanki kusarak değil de kakasında çıkıyor az az
(387 puan) tarafından
Tamam canım kakasindan çıkması da iyi birşey kızım hastanede yatarken hiç çıkartamıyordu sen ara ara vur ne kadar çok yaparsan o kadar çok iyi oluyor aşağıdan yukarıya doğru bana hemşire o şekilde göstermişti

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 106 göst.
16 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BESelif (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 120 göst.

411,614 soru

12,391,351 cevap

43,813 kullanıcı

Kategoriler

...