0 oy
266 göst.
Aile kategorisinde (52 puan) tarafından

Kızlarım 10 gün adetimin üstünden geçti spiralliyim test yaptım çift çizgi çıktı sabah kanamam var düşükse eğer spiral kaymış mıdır acaba 

image

8 Cevaplar

+2 oy
(3,056 puan) tarafından
Siz bu bebeği istemediğiniz için çok rahatsıniz kusura bakmayın ama bütün yorumlara gidemem uzak felan demişsiniz bi can var tabi okadar kanamaya okadar ağrıya can kaldıysa linç yapabilirsiniz sorun değil ama siz bu gebeliği istemediğiniz için umursamıyorsunuz şuan 
(52 puan) tarafından
Merkezle aramda üç saat var eşim burada yok götürebilecek kimse de yok kucağımda biri iki yaşında biri bir yaşında bebeğim var korunmuş olmama rağmen hamile kalmış bir ben varım sorun isteyip istememek değil önceki iki çocuğumu çok istiyordum ama yine hastaneye gitmem için eşimi beklemem gerekiyordu
-Reklam-
0 oy
(387 puan) tarafından
Spiral kaymışdir cnm yengemde böyle hamile kaldı  baya net çıkmış 
(52 puan) tarafından
Doğum sancısı çekiyor gibiyim kasıklarım patlayacak gibi
(387 puan) tarafından
Seni üzmek istemem ama düşük yapıyor olabilirsin ama inşallah yaniliyorumdur spirala alakalı birşey cikar
(52 puan) tarafından
Yok bende tahmin edebiliyorum. Ne hayırlısı ise o olsun zaten. Demek ki böylesi hayırlısı
(387 puan) tarafından
Nasıl oldunuz acaba
(52 puan) tarafından
Aynı hala ya sabah acile gittim hiçbir şey yapamayız kadın doğum bakması lazım dediler serum takip gönderdiler sadece
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı hamileliğin Hayırlı sağlıklı evladın olur
(52 puan) tarafından
Umarım ancak iki hamileliğim de sorunlu geçti hamile kalmam riskli olduğu için spiral taktım yine hamile kaldım ve şu anda kanamam var
(1,008 puan) tarafından
Nasip canım yarın kontrole git yada için rahat etmezse acile git baksınlar kese falan varmı progestan başlarlar en azından
(52 puan) tarafından
Burada bakmıyorlar ultrason dahi yok ancak merkeze gitmem gerekir
0 oy
(10,212 puan) tarafından
Cizgi çok net. İhmal etme eşin ne zaman gelir en yakın zamanda git acile bir muayene ol büyük ihtimalle düşük yapıyor olabilirsin 
(52 puan) tarafından
Ancak 1 hafta sonra
(10,212 puan) tarafından
Ohooooo bir haftaya kim öle kim kala götürecek kimse yok mu kardeşin bir akraban hiç olmadı bir taksi
(52 puan) tarafından
Ya ailem uzakta akraba da değil akbabalarim var dillerine düşmem mecbur beklemem gerekecektir ben de ne yapacağımı bilemiyorum kaldım öyle
(1,670 puan) tarafından
Nasıl dillerine düşmek gerçekten şuan normal bir olay değil düşük yaşıyorsun siz de o akrabalarına başka zaman yardım edersiniz
(1,670 puan) tarafından
Eşin onları arayıp rica edebilir bence kimse bunu geri çevirmez
0 oy
(11,799 puan) tarafından
Canım bu teste göre baya net gebesin.bu bebeği istiyorsan acil kadın doğuma git.spreal keseye zarar veriyor olabilir
0 oy
(866 puan) tarafından
Canım.kanaman çok fazla varsa düşük yapıyor olabilirsin doğum sancısı gibi oluyor genellikle düşükte çok kötü bacak bel karın bölgesi ne zamandır kanaman devam etti yeniimi başladı 
(52 puan) tarafından
Birkaç saat oldu sabah kahverengi lekelenme vardı pek umursamadım sonra birden kanama başladı saat beş gibi
(866 puan) tarafından
Canım dusuk yapıyorsun büyük ihtimalle ben hiç yapmadım ama geçen hafta teyzem 1 buçuk aylik hamileydi ilk önce dediğiniz gibi lekelenme olarak gördü yerleşme sandı ondan sonra kanama oldu doğum sancısı gibi ağrıları oldu ertesi gün sabahına düşük yaşadı kahve tüketti bebeği düştü yoksa düşük ağrısına dayanamadu sizin de çok ağrınız varmi
(52 puan) tarafından
Evet aşırı bir ağrı çekiyorum. Benim hamilelikler zaten sorunlu üç düşüğüm oldu ama bu çok fazla bir ağrı doğum sancısından beter. Önceki hamileliğimde iç kanama dekolman ve organ yapışması yaşadım ondan ekstradan ağrı çekiyor olabilirim
(866 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım düşük yapmışsın anlarsın şuan da zaten düşükmu yapıyorsun yoksa normal bı kanama mi diye çabuk hamile kalıyorsun galiba sende benim gibi benimde şuan üçüncü gebelik 4 senedir evliyim 35 haftalık hamileyim bende bundan sonra spiral takmayı düşünüyordum bilemiyorum bı kaç çeşiti oluyo siz hangisini taktirdiniz
0 oy
(5,375 puan) tarafından
Hamilelik var cnm da neden Dr gitmiyon 
(52 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
En yakın hastane 3 saat uzaklıkta hastaneye götürebilecek kimse de yok maalesef
0 oy
(691 puan) tarafından
Kanaman nasıl çok mu yoğun? 
(52 puan) tarafından
Sabah kahverengi lekelenme vardı pek umursamadım saat beş gibi kanama oldu durdu şu anda parçalı kanama var yüksek ihtimal ile düşük gibi duruyor
(691 puan) tarafından
Büyük ihtimalle düşük yapıyorsun geçmiş olsun, kimyasal gebelik de olabilir

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 510 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,201 göst.

407,221 soru