0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (631 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oglum suan 5 yasinda esim yeniden cocuk istiyor ama ben kendimi hic hazir hissetmiyorum yasimda 32 bu saatten sonra hersey gozumde buyuyor ama bibtaraftan da bebek kokusunu ozledim diyorum. Bu kadar yas farki sorun yaratir mi sizce ve oglum kardesi oldugunda 1 . Sinifa baslamis olsa derslerine olumsuz yansir mi ?

10 Cevaplar

+1 oy
(18,181 puan) tarafından
Sadece alıştığınız sakinlik değiştiği için sizi zorlar ama sorun olmaz bence kardeş çok güzel bir şey varlıklarına bin şükür 
-Reklam-
0 oy
(65 puan) tarafından
Yaratacağını sanmıyorum hamilelik döneminden kardeşine alıştırmaya başlarsanız bir sorun yaşamazsınız 
0 oy
(12,746 puan) tarafından
Ay kız boşver rahata ermışsın baaak 
0 oy
(99 puan) tarafından
Benim kızım da 4 ay sonra 4 yaşında olacak. Biz de öyle düşünüyoruz. Bence ruh sağlığımız için 6-7 yas sart :)
0 oy
(3,269 puan) tarafından
Bence kardeşi olması güzel olur bir çocuğun. Yaş farkı 2, 3, 4, 6, 8 de olsa hepsinin farklı zorluğu ve kolaylığı vardır. Bence 2 yaş olan oynamaları iyi oluyor ama kıskançlık olabilir kimisinde de olmaz. Yada 6 7 yaş olur kolay yönleri vardır zor yönleri de vardır. O yüzden kendi haline ve çocuğun haline zorluğuna göre karar ver. Hayırlısı olsun hakkında 
(631 puan) tarafından
Oglumda uzun zamandir kardesi olsun istiyor  birde sorun su simdi yaosak o dogdugunda oglum 1. Sinif olacak zorlsr mi beni bilemedim
(3,269 puan) tarafından
Bence o kadar ince düşünme. Her an değişik zorluk olur çünkü. Şimdi ben bezden keseyim odasını ayırayım diye düşünüyorum sonrada okul çıkar vs bitmez ki :) eşin anlayışlı ve yardımcıysa daha kolay olur iş bölümü yaparsınız
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Benimkilerin arası yedi yaş.oglum bebekti kızım 1 e gidiyordu.ben bir zorluk görmedim ders vs de
0 oy
(11,497 puan) tarafından

Yengem yeni doğurdu 2 hafta oldu. Büyük kızı 8 yaşında. Allahım resmen ikinci anne kız uykusundan kalkıp annesine bebeği emzirdin mi,  altını değiştir pislemiş. Bebeğin gazı var bana ver. Kaptırmış kendini iyicene hevesini ne zaman alır bilmem :) onun dışında hiç zorluğu yok şuan

0 oy
tarafından

Sana bağlı bir karar canım ama benim büyük oğlum 22 aylıkken kardeşi doğdu biraz sıkıntı çektim ama çok şükür şu an iyiki diyorum biri 3 diğeri 1 yaşında zorluk olarak tek şey ikisinin hareketli olması sürekli arkalarını topluyorum artık ama asla şikayetçi değilim bu düzeni çok sevdim ben:)

0 oy
(1,618 puan) tarafından
Yani bence sadece uyku sorun olur alışkanlıkların değişir onun dışında çok bir sorun yaşamazsın bence oğlun da kardeşi olduğu için çok sevinir ve mutlu olur ama bence oğlunuza da bir kardeş isteyip istemediğini sorun çünkü onun da duygu ve düşünceleri önemli 
0 oy
(13,781 puan) tarafından
Etmez bence ilk tepkileri atlatınca belli düzen oturur 

18 ay benimkiler yemek arkadaşı oyun arkadaşı oldular şimdiden 

Hakkınızda hayırlısı olsun yaşımız aynı bu arada 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 200 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Perihan 42 (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 166 göst.
0 oy