0 oy
640 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sizce bir erkek neden tedavi olmayı uzatabilir yani kasımdan aralığa aralıktan ocağa ocaktan şubat mart arasına uzadı neden niye ki siz eşlerinizi nasıl ikna ettiniz 

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne tedavisi canım 
tarafından
Bebek için canım
tarafından
Utanır belki canım etraftan arkdslr dan erkekler pek kabullenmiyor böyle durumu
tarafından
Kimden neden utanacak ki kimse bilmiyor biz gezmeye gidecez diyip çıkacaz gidecez hastaneye
tarafından
He öyleyse anlam veremdm istemiyormu acaba
-Reklam-
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Nasıl bi tedavi olacak canim utanıyor olabilir, gururuna dokunuyor olabilir, o arada bi ihtimal belki normal yollardan hamile olacaksindir diye düşünebilir 
tarafından
Nasıl bir tedavi olacağını bizde bilmiyoruz eşimin sperm ileri hareketlilik yok doktora gidelim ne yapmamız gerekiyor öğrenelim diyorum ama sürekli uzatıyor gününü
0 oy
(1,373 puan) tarafından
Biraz ara mı vermek istiyor acaba canım?
tarafından
Hiç başlamadık ki ara versin
0 oy
tarafından
Eşin istemiyor mu kuzum?

Benim ikna çabam falan olmadı zaten çocuğumuz olmayacak korkusunu yaşadıktan snra normal yolla çocuk sahibi olabileceğimizi öğrenince karar verdik
0 oy
tarafından
Çekiniyor olabilir mi doktordan falan bazı erkekler utangaç olabiliyor bu konuda 
tarafından
Çekinmesi yok üç tane üroloji doktoruna gitti hiç birinden çekinmedi
tarafından
Bilemedim ki :////
0 oy
(11,507 puan) tarafından
Kabullenemiyordur canim
0 oy
tarafından

Acaba üşeniyor olabilirmi.

Olabilir yani bence zamanimi yok
tarafından
Ben gidicem uzuluyorum de  bahane ettiginin farkindayim de eninde sonunda gidilcek bunu uzatmak istemiyorum pazartesi gunune alduysaniz ikna et gidin cok uzuldugunu soyle
tarafından
Söylüyorum görüyor da sorun onda olduğu içinde çok üstüne gitmek istemiyorum ya yanında ağladım bende anne olmak istiyorum diye oda benimle beraber ağladı ben de istiyorum ama diyor gerisi yok
tarafından
Ay bilemedim simdi ben umursamiyor sandim ama aglamis falanda valla anlamadim tekrar bir ciddi bir sekilde konuş sen konuş bak anca konusarak olur bu. Rabbim insallah güzel bir evlat verir size
tarafından
Aminn allah razı olsun o benden daha çok istiyor bir bebek görse gözleri doluyor hemen ağlamaklı olur ama işte
tarafından
Neden tüp bebek yada evlatlik düşünmüyorsunuz? Yada sperm bankasi fln? Burda bile 10 yoruk yapiyosan 9u senin cocuk isteyip olmamasiyla ilgili. Bi de kendini esinin yerine bi koy. Senin imkanin var ayrılıp baskasiyla olman yeterli ama o kendini sorunlu eksik görüyo. Bize burda o kadar dile getiriyosn eminim evde esine hergün söylüyorsundur. Yazık gitme bu kadar üstüne. Biraz ona da zaman ver. Kac yasindasin ki bu acelen bu karamsarligin neden. Insanlar 10 yil cabaliyo yine umutsuzluga kapilmiyo
0 oy
(1,963 puan) tarafından
CAnım benm kuzenimin eside gitmiyor 6 yillik evliler cok uğraştı kuzenim kendi herseyini yaptrdi sorun yok bide esini gorelim diyolar adam gitmiyo. Cok ugrasti tehdit etti doktora gtmzsen ayrilrm bile dems ama yok gitmiyo. Bikere gelcem tamam dems rAndevu alms kuzenim gtms onceden kocasini beklems beklems gelmems snra gelms kuzenimi alms eve gotrms muane olmams. Ya bi sorun varsa çözümüne bakilir kaçış niye
0 oy
tarafından
Çekiniyor olabilir kolay değil doktor doktor gezmek
0 oy
(12,278 puan) tarafından

Canım biraz bahsetmiştin bana 

Acaba  konuştun  mu detaylıca  neden böyle yaptığı  konusunda  birşey soyledimi  
Ager sana zorluk  çıkartırsa  
Beni seviyorsan benden  çocuğun  olsun istiyorsan  elinden geleni yapıcaksın  de resti ce k bazı erkek leri  dürtmeden  kendine gelmiyor  

0 oy
(798 puan) tarafından
Belki konduramiodr kendine cnm gucune gidiodr.belki olur diye umutlaniodr.Biraz moral ver bence. Mesela covuk olmazsa ondan dolayi seni kaybetmek istemez kendini kotu hissseder.Simdi herseyin cozumu var olmazsa tup bebek tedavisi görürüz de cnm ikna et.Herzaman yaninda olcagini soyle
0 oy
tarafından
Belki eşin şuan çocuk istemiyo olabilir canım sen çok üstüne gidersem çocuk yapmayı hiç istemez 

Bu yüzden ertleliyo olabilir 
0 oy
(5,913 puan) tarafından
Erkekler korkuor canim guclu dururlar ama bazi konularda bizden daha korkaklar bide gururlarina yediremiolar bu tarz seyleri yada gercegi uzman birinden duymaya korkuolar 
0 oy
tarafından

Kendine yakıştıramıyordur zoruna gidiyordur. Üzülüyordur kendince ama insanın kendisi dışında herkes mantıklı düşünür sadece o durumun içinde olunca anlarız . Umarım bir gün kendiliğinden ikna olur ve ilk denemede çocuğunuz olur canım<3

0 oy
tarafından
Korkuyodur belki olumsuz sonuc almaktan fln. Senin ne kadar cok istedigini artik biz bile öğrendik. Belkide onu birakmandan korkuyodur
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Erkek adam hastaneye gitmekten tetkiklerin yapılmasından çekinir canım sorunun onda olduğunu görüp sana karşı mahcup olmaktan çekinir 
0 oy
(21 puan) tarafından
Cnm benim esimde öyleydi. Sırf bu yuzden 1 yılımız bosa gitti.. hemde o kadar paramız. Ben sorun bendedir diye rahim filmleri cektirdim ilaclar muaneler derken birsuru para harcadim.  Eşim bi sperm testini vermedi. Enson kendi istegiyle verdi bi baktik ki eşim Azospermi yani spermi yok... Ameliyat oldu varikosel tedavisi gördü cok sukur 35 haftalik gebeyim.. Egerki esin gercekten kendini hazir hissedip bebek istiyorsa kendiliginden yaptiriyor. Bunda utanilacak birsey yok. Sıkıntı varsa tedavi olursun gecer gider. Bu surec uzadikca kendide sıkıntı çeker 
0 oy
(124,723 puan) tarafından
Kendini eksik hissedip utaniyodur yaa
0 oy
(1,251 puan) tarafından
Bence sıkılmış ve bunalmış olabilir.. Çünkü sen kafana acayip takıyorsun bi oluruna bıraksan belki herşey yoluna girecek tahmin edebiliyorum çok zor bir durum ama biraz başka şeylere yönelin ve akışına bırakın bence canım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 419 göst.
10 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Leyla343480 (77 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 167 göst.
8 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deryaengiin (389 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,140 cevap

36,811 kullanıcı

...