0 oy
90 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar normalde internet alışverişi yapmayı kendim için hiç sevmem ama iki küçük çocuklu anne olarak çarşıya çıkmaya fırsatım olmuyor geçen sene birinin önerisi ile modaselvimden baya bir günlük tunik getirttim ama boyun kısmı çok genişti aşağı doğru geniş iniyordu ayrıca kumaşı berbattı bir de 24 yaşındayım kendime uygun çok şey bulamadım o sayfa da instagramds bakıyorum güzel spor tarzda tunik takım vs var ama hem güvenemiyorum hemde geneli çok kısa oluyor çok uzun tunikte giymiyorum zaten ama dizkapağımda ya da azıcık üstünde olan tarzda arıyorum boyum 1.68 böyle bildiğiniz güvenilir yaşıma uygun siteler var mı 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sultan butik var oraya bak canim 
-Reklam-
0 oy
(1,534 puan) tarafından
LCW Waikiki modest, trendyol , Armine trend 
0 oy
(2,407 puan) tarafından
Potikare orya bak cnm;)
0 oy
(10,668 puan) tarafından
Pazarium a bak canım uyguna da ürün var pahalı da kalitesini de ona göre düşün.. ama Uygun olan takımlar Da günlük kullanım için çok.ideal ben gebekde ordan alıyorum sweatshirt takım hırka falan memnunum bennimdd boyum kısa kalıpları öyle çok büyük değil 
0 oy
(20,939 puan) tarafından
Heqa dan alıyorum ben hep yillaridr.ama bu sezon kıyafetlerini pek beğenmedim. Çizgisini bozdu. Bı bak sen yine de beğendiğin bişey çıkar belki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
+2 oy
4 cevap 102 göst.
+1 oy
2 cevap 46 göst.

Kategoriler

1,442,040 soru

23,701,512 cevap

311,694 kullanıcı

...