0 oy
656 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
Kızlar eşimde diyor 25 ona vereceğimize kendimize harcarız çocuklara harcarız bende kabul etmiyorum araştırma da çok uzak anem gelicek iki çocuğum var bakacak benle eşim tek gidicez e anem eltilerimde gelicek hepsi özelde olursam yakın çocuklarım gelir aklım çok karışık bide araştırma bebekler çabuk enfeksiyon kapiyormus ne blim

44 Cevaplar

+5 oy
(150 puan) tarafından
O 25 bin TL asla kendinize harcanmıyor. Git özelde konforlu bir şekilde doğumunu yap gitsin
(58 puan) tarafından
Aynen öyle düşünüyorum mesele herkesin yanında olmadida bı nebze motivasyon oluyor
(150 puan) tarafından
Tabi canım özelde çocuğunu yanına getirebiliyorsun, güzel muamele görüyorsun . Devlet tamamen şans işi ne denk gelirse
(58 puan) tarafından
Aynn öyle bide pis doktorlara ebelere denk gelirsem o masada kalkar giderim
-Reklam-
+4 oy
(9,131 puan) tarafından
Valla 25 bin veremem doguma 

Şehir hastanesinde doğurdum.normal di baya iyileri 

Birde.sezeryana hiç gitmem ozele
(11,201 puan) tarafından
Asıl sezeryansa gidilir hayatım özelde de devlette dayıyolar suni sancıyı doğuruyorsun bi şekilde Ama sezeryanda devlette tam bi yandan öbür yana kesiyorlar gereksiz uzun kesiyolar. Sorun etmeyenler tabiki gidebilir ama ben sorun ettiğim için özel tercih ettim ufacık bir kesik vardı izim de olmadı çok şükür. Burda devlete gidenlerin ddikişkeri çok uzun ve iz kalıyor
(455 puan) tarafından
Özelde oldum ilkini ikincide devlette kesilen yer ay i asla bir cm fazladan değil.  Hepsi de çok ilgiliydi ve dikiş yerinde belli olmuyor
(11,201 puan) tarafından
Canım  ben burdaki devletten bahsediyorum ki bazı devlet hastaneleri gerçekten özel gibi güzel ilgileniyor ama çoğu böyle yani
önce (221 puan) tarafından
Devlette acil apandisit ameliyatı oldum size yemin ediyorum en az 10 cmlik kocaman bir kesi var ve yorgan diker gibi dikmiş atmışlar kocaman kocaman zımbalar ile. 5 yıl oldu hala yeni gibi izi gram iyileşme yok. Üstelik 10 gün sonra hem  dikis aldırmak için hem de tuhaf bir şişlik vardı su gibi bir şeyler akmaya başlamıştı normal mi diye gittiğimde 1 Allah'ın kulu ilgilenmedi. hangi doktor ameliyat ettiyse oraya git dediler sorun şu ki beni ameliyat etmek için onkoloji Hastanesi'nden doktor getirmişler ameliyatı yapmış gitmiş ve o doktora da randevu alamadım.  Mecbur özele gittim daha önce doğum yaptığım hastahaneye. gittiğimde de şişliğin sebebi ortaya çıktı mecbur kenardan yeni bir kesi açtılar şırınga şırınga iltihap çıkardılar yeniden dren koydular yenidne dikiş vs meğerse ameliyat esnasinda iyi temizlenmemis iltahap kapmış neredeyse sarılığa çevirmek üzere imiş.  Allah'ım hiç kimseyi devletin eline düşürmesin kim ne derse desin ne  yaşadığımı ben biliyorum.
önce (11,201 puan) tarafından
Ben böyle olayları her zaman duyuyorum. Arada iyi çıkıyor mu çıkıyor evet ama devlete güvenmiyorum gerçi özele de güvenmiyorum fazla kırk tartarım giderken
+1 oy
(2,971 puan) tarafından
Zaten sezeryanmis git doğur gel 25 bin gercekten cok fazla tabi yine siz bilirsinizn
(58 puan) tarafından
Uzak ya yol tutuyor beni hemde öyle böyle değil gidiş gene giderim geliş o sezaryen halimle nasıl gelicem
+1 oy
tarafından
2022 şubatta 4500 2023 kasımda 13 bin verdim doğumlarıma yani ben yine olsa yine giderim özele ilk oğlumda önce özelle başladım çok iyi bir doktorum vardı ayrıca tanıdıktı zaten ama sonra benim aklımı çeldi çevremdeki insanlar boşa o kadar para verme şehir hastanesi daha iyi gibi gibi eşimin gönlü yoktu yalan söylemeyeyim hep özele gitmemi istedi sağlığınızdan önemli değil ya dedi hep ama bende onu düşündüm o yüzden gittim ama oğlum 41 haftalık oldu doğmadı gittiğim hiç bir doktor ilgilenmedi bu çocuk neden bugüne kadar doğmadı demedi nst de kalp atışları düşük çıkmış onu bile söyleme gereksiniminde bulunmadılar en son önceden gittiğim doktoruma gittim ve yatış yaptı 4 cm açıklık olduğunu söyledi o yüzden gözüm korktu benim devletten şehir hastanesinden ikinciye de hiç gitmedim biraz maddi güç meselesi durumunuz geliriniz orta halliyse iyiyse özele git bence 25 bin bugün için fazla bi para değil bence 
(58 puan) tarafından
Evet araştırma almıyor bide ben ikiside özelde getirdim bu zavalimin ne günahı var oda özelde gelsin sanki her sene çocukmi getiryoz
tarafından
Valla eşinin ödeyecek durumu varsa hiç düşünme bile canım dediğin gibi her sene gelmiyor ya bebek şehir hastanesi iyi olabilir ama özel kadar değil mesela şehir hastanesinde yapmış olsaydım o sancıları tek başıma çekecektim ve dayamadım bile annem kayınvalidem eşim olduğu için onlardan destek aldım duymuştum bi şehir hastanesinde sancı odasına kimse alınmıyor diye iyiki özelde yaptım ayrıca her şeye para veriyoruz zaten doğum için vermişiz çok mu sağlık sonuçta
(58 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum durumumuz olmasaydı hani ihtimal verirdim çok şükür herkezin kendince var neden olmasın neden o yolu tek başıma çekeyim çocuklarımı görmüyeyim bide devlet 2 uc gün kaliyorsun hastanedelerdw galiba
tarafından
Aynen canım durumun varsa hiç düşünme bile bir maaşı kadar zaten hem çocukların rahat gelip giderler Çünkğ çocuklar ister istemez heves edip merak edecekler zaten en azından onlarda gelir görürler kardeşlerini sanada iyi gelir
(58 puan) tarafından
Aynn öyle devlet gitsem kimse yok eşimle tek gidicez burda ailelim hepside gelir oda bı motivasyon
0 oy
(2,370 puan) tarafından
Bence 25 bin bu ekonomide aşırı çok değil. Erkekler olayı tamamen para olarak görüyor ama doğum bir kadın için en özel an. Bence annenin tercihi çok önemli
0 oy
(279 puan) tarafından
Bence gereksiz özelde doğurmak masrafını falan geçtim devlet her zaman daha sağlıklı 
(279 puan) tarafından
Kardeşimde özelde yaptı malamat ettiler orda riskli bir durum olunca hemen şehir hastanesine sevk ediyorlar özeller çok iyi olsa neden sevk etsinler
(1,694 puan) tarafından
Merdiven altı bir özele giderseniz sağlık ocağından hallice olur. 2021de full paket aldım 11 bine. Her kuruşu da helal olsun hem gebelik hem doğum şahaneydi. Hayatımda para verip de memnun kaldığım hizmetlerden biri de özelde doğum. Özellerin devlete sevk etmeleri de hastaneler cillop diye değil. Prosedürel.
(279 puan) tarafından
Özel üniversite hastanesiydi öyle merdiven altı ucuz bir yer değildi ama herkesin doğum hikayesi farklı olur olacak olan ordada olur burdada olur özel hastaneleri savunmak saçma prösüdelde değil yetersizlikten
(1,694 puan) tarafından
Özel hastaneleri savunmadım. Kötüsü de çok kötü maalesef. Ama devlet hastanelerini tercih etmem imkan varsa.
(279 puan) tarafından
Bilip bilmeden merdiven altı diyorsunuz ona şaşırdım doğrusu özel üniversite hastanesi ne kadar yetersiz olabilirde bu problemi yaşatabilir
0 oy
(4,619 puan) tarafından
25 bin çok değil ama şöyle de birşey var muayenelerini yapan doktor mu yoksa sadece fiyat aldığın rasgele bir doktor seçimi  demek istediğim devlete muayene olup özel doğum yapacaksan anlamsız ama gittiğin  Doktorsa gözün kapalı ver 
(58 puan) tarafından
Özele gidiyorum kendi doktorum var iki çocuğum da orda dogurdum
0 oy
(776 puan) tarafından

Ben özel de doğum yaptım 30 bin verdik hastane uzaktı özel arabamızla bağıra bağıra geldim:Dfinalde bağırıyorsun her türlü :D

(58 puan) tarafından
30 binmi niye okdr pahalli
(674 puan) tarafından
Ohaaa :) diyebilir miyim
(776 puan) tarafından
İndirimli haliydi hem de :(
(1,694 puan) tarafından
Bence fiyatlar aşırı değil. Benim doktorumda doğum paketi 55 bin lira. Ama her şey dahil.
0 oy
(635 puan) tarafından
Devlet beklentimi karşılamıyor genel anestezi istiyorum hayır ona hayır buna hayır bende 25 bine özelde olucam tavsiye üzeri hergün dogurmuyoruz sonuçta nasıl istiyosan onu yap kimseye sorma bile
(635 puan) tarafından
Memnunsan yap gitsin boşver sağlığından önemli değil rabbim olmayanlara versin bende istemiyorum artık çünkü ilk doğum gibi değil ikinci üçüncü kaygıların çok oluyor
(58 puan) tarafından
Aynen öyle vala sizin kaç tane var
(635 puan) tarafından
Bu ikinci olacak Allah'ın izniyle senin kaçıncı?
(58 puan) tarafından
Benimde 3 cü olucak
(635 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin rabbim ♥️
0 oy
(523 puan) tarafından
4 sezeryan 4 ü de araştırma hastanesi daha bı ilgililer ama sen kendin istiyorsun zaten özel i seçenek senin için önemli fikir gitmemen aile içi iyi kontrol lerde bi okadar gitmiştir doğumdan sonra da bı o kadar gidecegi için karar senin ben o yolu hasreti çeker ailemi de sonrasını da dara düşürmezdim.
(58 puan) tarafından
Evet haklısın ama durumumuz iyi çok şükür ha bu ay sıkışıriz biraz bidaha ki ay tekrar yaylar yerine oturur
(523 puan) tarafından
Rabbim darda komaz cnm merak etme bereket gelir kendin nasıl hissediyorsan onu iste rahat olmak seni bedenin için iyi
0 oy
tarafından
Özel veya devlet olarak değilde gerçekten iyi bir doktora git herşey para değil çünkü doğum çok önemli 
0 oy
(5,368 puan) tarafından
Iki dogum yaptim biri ozelde biri devlette maddi imkanim varsa elbette özel hastaneyi seçerdim 
(58 puan) tarafından
İnşallah ya
0 oy
(857 puan) tarafından
Bence şu devire göre gayet uygun arkadaşım sene başında 19700 liraya doğurdu ve yol uzaksa sezeryan halinizle yolu çekemezsiniz birde çocuklarımız da gelir görür istiyorsanız özelde olması çok daha mantıklı 
(58 puan) tarafından
Bnde öyle düşünüyorum uzak bide kimse almıyorlar gidiş gidilir o sezaryen halimle nasıl gelicem oda var eşim tek yanımda olcak özelde olsam herkez yanımda olur motivasyon olur bnada
(857 puan) tarafından
Aynen doğru düşünüyorsun canım
0 oy
(2,288 puan) tarafından
Ne kadar uzaklıkta 
(58 puan) tarafından
1 saat veya 1 buçuk saat arası
(2,288 puan) tarafından
Uzakmış. Giderken sorun olmazsa gidersin ama sezeryanla halinle dönüş zor olur herhalde. Ben yarım saatlik yolu normal doğumla zorlanmistim
(58 puan) tarafından
Aynn öyle sıkıntı biraz ya
0 oy
(470 puan) tarafından
Ben iki doğum yaptım ilki özel diğeri arastırma ikiside birbirinden farksızdı kanunıde yaptım aşırı memnun kaldım bende özele gidecektim gitmedim iyiki diyorm
(58 puan) tarafından
Kanuni uzak bana size yakinmi
(470 puan) tarafından
20 dakıka falan nerde oturuyorsun ki gerçekten asırı ilgililer ben çok memnun kaldım
(58 puan) tarafından
Beylikdüzünde
(470 puan) tarafından
Hmm Anldm beylikdüzü devlette iyiymiş yani zorunlu sezeryan zaten bence o kadar para verme tabi sen bilirsin yine
(5,368 puan) tarafından
Kanunide ne zaman dogum yaptın
(470 puan) tarafından
15 gün oldu
0 oy
(9,987 puan) tarafından
İki gebeliğim de de hep devlete gittim ilki pandemi zamanıydı acil sezeryanla doğum olacağı için devlet özele gönderdi ambulans ile özelde doğum yaptım ama devlet hastanesi kapsamında hiç para vermedim. 2. Yo de başakşehir çam sakura da yaptım zaten sezeryanla olacağı kesin özele o kadar para veremem. O oarayala çocuklarıma biseyler alırım
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Bir yorumunda kanuni hastanesi yazmişsini o hastane cok pis ya, gider 25 bin verir özelde olurum. Hangi özel hastane canim arastirdin mi 
0 oy
(578 puan) tarafından
Bence uygun ya ben bu amniyosenteze geçen sene 15 bin verdim bu sene daha da fazladır sezeryan için iyi fiyat
0 oy
(17 puan) tarafından
Özellikle sezeryan için giderim zaten çünkü normal doğumda benim ağrımı acımı doktorlar almayacak ki yine her Türlu ben doğurucam sanci ile o yüzden devlet olsa da olur ama sezeryan için özel bence
0 oy
(610 puan) tarafından
Durumunuz varsa olabilirsin sen bilirsin, 5 sene önce 800 TLdi tıp da oldum Dr prof'du şimdi ne kadar oldu acaba benimde 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
3 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nazileee (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
25 Eylül 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (151 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 171 göst.
0 oy
26 cevap 841 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,632 soru

12,153,588 cevap

36,580 kullanıcı

...