0 oy
586 göst.
önce Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar eşimde diyor 25 ona vereceğimize kendimize harcarız çocuklara harcarız bende kabul etmiyorum araştırma da çok uzak anem gelicek iki çocuğum var bakacak benle eşim tek gidicez e anem eltilerimde gelicek hepsi özelde olursam yakın çocuklarım gelir aklım çok karışık bide araştırma bebekler çabuk enfeksiyon kapiyormus ne blim

44 Cevaplar

0 oy
önce (110 puan) tarafından
Sezeryan için o parayı vermem canım ya ilk doğumum sezeryan smdi olsa devlete giderim sezeryanin 2. Gününde 5 saatlik yol gittim arka koltukta yastık koyduk yan şekilde uzandım migdem bulandiginda durduk hava aldım yola devam ettik o parayla çocuğuna biseyler alırsın en fazla kusarsin evine ne kadar uzaklıktaki hastane kaç saat suruyor
önce (41 puan) tarafından
Kız araştırma 1 saat belki geciyoda bir saati o yolu çekemem kimse gelmiycek eşim tek olcak orda kaç gün yatiryolar
-Reklam-
0 oy
önce (268 puan) tarafından
Canım kanuni bir saat demişsin nerden gidiyorsun ki ambulans çağırsan o bile götürür daha hızlı. Özelde yenidogan çetesi olayı yüzünden güvenmiyorum açıkçası kanunu otobüsle gitsem bizede 1 2 saat eşimle arabayla 20 30 dk 2.ye gebeyim kanuni çok iyi
Kandi hastaneme ve doktoruna güveniyorum hayırlısı ya
0 oy
önce (729 puan) tarafından
Bizm bura 34 bin yine iyi :)
0 oy
önce (3,762 puan) tarafından

O kadar vermem eşin haklı kulaktan duyma sözlere inanma özeller de çocukları öldürüyor 

0 oy
önce (6,498 puan) tarafından
Kendi Dr un varmış bu ayrı bir güven veriyor insana ben olsam özelde yapardım ki yaptımda hergün doğum yapmıyoruz neticede 
0 oy
önce (2,389 puan) tarafından
Ne ben ne eşim vermeyiz hayat memet meselesi değil sonuçta şehir hastanelerinde bile tek odalar var artı esinin bile kalmasina izin veriyolar artık 
0 oy
önce (4,768 puan) tarafından
2 gunlugune kımse olmasa nolur kı zaten agrın olacak. Aracınız vaesa gelırken de bıner gelırsın ne olacak 25 bın zaten sezeryanmıs bence de fuzuuli masraf
0 oy
önce (1,753 puan) tarafından
Bana fiyat iyi geldi malesef bulundugum sehirde 33 bin dediler anlsmak istedik yilbasindan sonraya kalacağı icin anlasmadılar fiyatlar ayni kalmaz dediler ocakta gelin oyle konusalim dediler 
0 oy
önce (7,634 puan) tarafından
Valla bizim burda özel hastane promosyon yapmıştı ücretsiz muayene ve doğum olduğu halde gittim tanıdığım hastaneye ücretini verip oldum . Ben değerliyim ve her gün doğum yapmıyorum özellikle ki sezaryen olacağımı bilsem güvendiğim dikislerini güzel atan bir doktorda olurdum . Para her zaman kazanılır , para harcanmak için vardır . Hiç bir para birimi de benden değerli değildir .

He ama bak şu var muayeneleri devlette oldum çünkü ha özel ha devlet işlem aynı ona para verecek kadar da enayi değilim ama doğum çok başka bir şey insanin hiç unutmadığı şeylerin başında gelir 
0 oy
önce (1,583 puan) tarafından
Ben 2 ay önce 29 a sezaryen  yaptım. O kadar güzel geçti ki. İlk dogumu travmalı biri olarak söylüyorum şuan 50 deseler yine özelde doğum yaparım hiç pişman değilim.
0 oy
önce (6,282 puan) tarafından

2 dogumumu devlette yaptım sezeryanla 

Bir tarafım eksilmedi çok şükür. Durumumuz da vardı gerek duymadık. 

0 oy
önce (663 puan) tarafından
Param varsa yakın olan özelde doğururum öyle de yaptım ben doğururken 13 bindi 2 sene oluyor şimdiki fiyatlar şaka gibi bizim burda 55 bin olmuş özelde  . O halde arabaya binip eve gelmek sıkıntı bide bebek olacak yanında ağlayıp duruyor hiç çekilmez yol insan direk eve gitmek istiyor evdeki çocuklarda da aklı kalıyor insanın . Varsa özelde doğur bacım hiçte rahatından ödün verme  
0 oy
önce (1,570 puan) tarafından
İlk doğumların nerede oldu? 
Aynı doktorumda oldu
önce (1,570 puan) tarafından
O zaman bu da aynı olursa hiçbirine haksızlık olmamış olur çocukların
0 oy
önce (16 puan) tarafından
Doğum anı bir kadının en savunmasız anlarından biri.Ben verirdim.Şehir hastanesinde mahvettiler beni kendimi özele zor attim da isteye bağlı sezeryan oldum.Çok da güzel oldu.Doğum sonrası, doğum öncesi çok güzeldi.
0 oy
önce (1,253 puan) tarafından
4 ay önce o yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum ben bağıra bağıra devletde doğurdum yarım saat sonra 25 bin vardiya ayırdığımız doğum için dedim onla bana gidde bilezik getir mutlu olayım baridedim  bilezigimi aldım  kim bilir başımıza bi is gelirseparamiz olsun tek derdim bu...2 bebeğim var nolur nolmaz  para lazım olur diye böyle yaptım..2 bebeğim var büyüğüm 15 aylık ailem farklı ilcede ...suyum gelirken bebeğimin park beşiğini oyuncaklarını toplayıp arabamiza hazır eddim.1 gece sonra oğlumun yanına geldim hiç yatmadım iki bebegeme dogum yaptığım andan beri ben baktım..

Söyleyeceklerim bu kadar ✓tercih sizin✓
0 oy
önce (947 puan) tarafından
Eşin haklı.25 bin çok fazla yazık. Yapılan işlem de ayni. Sonuçta hastanede bir ömür kalmayacaksın taş çatlasa 2 3 gün  kalırsan o da
0 oy
önce (3,870 puan) tarafından

Öyle bir durumum olsa o parayı Ehliyete alırım zorla da olsa doğururum :woot:

0 oy
önce (25 puan) tarafından
Her türlü sezeryan olacaksan o kadar para boşuna verme ben sancıya dayanamadim o yüzden sezeryan oldum özele gitmiştim 2 sene önce 11 vermiştim 
0 oy
önce (92 puan) tarafından
Kesinlikle özelde yap.bana da geçen sene 25 bin dediler.ozele gittim tüm kontrollere.somra tansiyon vardı bende.devletin aciline gittim.acil sezeryan dediler.ama öldüm öldüm bildiğin.hayata küstüm öyle bir yarık açtılar ki karnıma .40 gün yuruyemedim.cocugumu emziremedim .annem kucağıma veriyordu.ve asla duzelemeyecegimi düşündüm.karnimi gören kesiği gören bana açıyordu.kasap kesmiş seni diye.hatta eski postlarimda var fotosu hala.simdiki aklım olsa asla devlette dogurmazdim.asiri hor kullandilar beni.insan değilmişim gibi.cok sefillik çektim.aklima geldi .bacım özelde doğur.
0 oy
önce (11,576 puan) tarafından
Ben 3 doğumu da özelde yaptım.ha o zaman zaten babaları kabul etmedi devleti orasi bir gerçek.bizimkimde karısını özelde dogurtamadi korkusu vardı.arkadasim da şehir hastanesinde doğum yaptı o da çok memenun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
3 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nazileee (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
25 Eylül 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (148 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 169 göst.
0 oy
26 cevap 841 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,897 soru

12,129,334 cevap

36,496 kullanıcı

...