0 oy
127 göst.
önce Diğer kategorisinde (80 puan) tarafından

Ohh kızlar çok şükür Rabbime, 6 bucukda suni sancı verdiler 3 cm açıklık vardı saat 22.20 de kızımı aldım çok şükür. Ebeler çok iyidi stajyer kızlar çok yardımcı oldu. Şunu  söyleyeyim ki suni sancidan deli gibi korkuyordum ama korkmaya gerek yokmuş. Kendi sancimiz gibi aynı zaten ilk başlar normal son dakikalar doğmadan önce 2 dakikada bir gelen sancilards çok canım yandı ama bitti çok şükür. Dua eden herkesyen Allah razı olsun, rabbim hamile olan kardeşlerime de bir avazda kurtulmayı nasip etsin ❤️ 

Ama şunu ekleyeyim doğumdan çıktım oğlum 3 yaşında o geldi servise elimi tuttu bebeğe bakmadan hadi anne gidelim dedi, ben yarın kardesinle gelicem şimdi babanla gidip dinlenin falan diyip gönlünü yapmaya çalıştım öptüm kokladım ama sanki üzüldü, morali bozuldu sanki oğlumun içime dert oldu, ya onu sevmedigimizi, ona gitmeyecegimi dusunurse 

6 Cevaplar

0 oy
önce (13 puan) tarafından
Benim oğlumda tramvaya neden oldu. Babasıyla eve giderken çok ağlamış, anneme gidelim, annem orda kaldı vs diye. 2 gün hastanede kaldım,her ne kadar anlatmaya çalışsam da oğlumda şu an gideceğim korkusu oluştu ve bana çok bağlandı. Kimseye gitmiyor,gitse anneme gidelim diye ağlıyor. Geceleri anne diye uyanıyor. Çok zorlu sürek Allah yardım etsin. Benimkide 3 yaşında canım.
önce (80 puan) tarafından
Yok bu o kadar aglamaei babasıyla durdu aradm sütünü içmiş uyumuş uzun kalsam ağlar mı bilmiylrum ama bebeği görünce üzüldü sanki benden uzaklasmaz değil mi?
-Reklam-
0 oy
önce (467 puan) tarafından
Yok canım sonuçta eve gidiyorsun bir süre sonra alışıyor çocuk emin ol hiçbir sorun da olmuyor yani aksine kardeş deyince daha çok seviyorlar mesela benim oğlum hırçındır falan ama kardeşine aşırı derecede düşkün ağlamasına falan hiç kıyamıyor yani 
İnşallah ne bileyim çok üzüldüm burnumda tutuyor şuan zaten
0 oy
önce (914 puan) tarafından
5 buçuk 6 gibi suni sancı vermeye başladılar, gece bire yirmi kala doğurdum çok şükür bende. Zordu, hatta ıkınmaktan yüzüme boynuma omuzlarıma kan oturdu, her tarafı çil gibi çatlak gibi kırmızı duruyo hala ama çok şükür sağ salim tamamladık doğumu. 
Yaa çok şükür elhamdülillah hepsi bitti
0 oy
önce (5,485 puan) tarafından
Çok şükür rabime zoru brcermişsin gerisini düşünme Allah büyük 

Babada çok az kaldı çok korkuyorum ya 37+5 im
Hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyor, hemde bir anda. Dilinden duayı düşürme ben hep Ayetel Kürsi, ihlas nas Felak okudum. Rabbi yessir duasını okuyup salavat getirdim. Summessebile yesserahu zikrini de bol bol çek rabbim yardimciniz olsun ♥️
önce (5,485 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim inan çok korkuyorum ya
0 oy
önce (2,932 puan) tarafından
Eve gidince mutlu olucak merak etme oda alışcak o düzene . Sadece çok fazla ilgisiz yalnız bırakma herşeyi beraber yapmaya çalışın bebekle ilgilenirken benimsesin
İnşallah canm
0 oy
önce (18,716 puan) tarafından
Bol bol ilgilenin. Kardeşi hediye getirmiş gibi istediği sevdiği biseyle.gidin eve. Kardeşi oğluma hediye getirmişti mesela. Oğlum da kardeşine dogmadan hediyesini alıp koymustu. Benim çocuklarım arasında da 3 yaş var. Benim de 2. Doğum senin gibi suni sancıyla 6.5 saat sürdü. Ortak çok noktamız varmış. Küçüğü severken büyüğü de dahil et mesela ay sen ne tatlısın. Tıpkı abin gibi. Oğlum sen de aynı böyle tatliydin hala çok tatlısın gibi gibi. O zaman kendini dışlanmış hissetmiyor. 
İnşallah canım inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 52 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde yigitmira (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.
0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
9 cevap 98 göst.