0 oy
46 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 17 günlük oldu ve gazı çok çıkartırken zorlanıyor ne yapmam lazım ilk anneligim şahsen bazı konularda tecrübesizliğim var

3 Cevaplar

0 oy
önce (470 puan) tarafından
Gaz damlaları var canım onun haricinde emziriyorsan kendin dikkat etmen gerekiyor birazcık gaz yapabilecek şeyler yememek gerekiyor geçenlerde Yeni doğum yapmış akrabam karnabahar yemiş ve aşırı derecede bebekte gaz olmuş mesela benim ikinci çocuğum ben bile bilmiyordum karnabaharın gaz yaptığını 

Biberonla mama ile besliyorsan benim gibi biberon tercihine biraz dikkat etmen gerekiyor canım mesela ben Philips avent kullanıyorum kesinlikle gaz problemi yaşamadım şu ana kadar
önce (9 puan) tarafından
Hem emziriyom hem biberon kullaniyom mama da veriyom takviye olarak sabah hep emziriyom geceye bu sefer sütüm yetmiyor mecburiyetten mama veriyorum aç kalmasin diye biberonun gaz yaptığını bak yeni öğrendim sizden olmazsa sizin kullandığınızda alayim sağlık ocağında gaz ilacı yazdılar hiç işe yaramıyor boş yani bildiginiz iyi gaz ilacı varmı
önce (66 puan) tarafından
Bebelac mamada az gaz yapiyo Aptamil pek tercih etmiyor bebekler ve yaramiyorda ben sevemedim onu bide sen bolca hurma muz kuruyemiş filan ye ağzın hiç boş durmasın gün içinde emzirme gibisi yok ya
önce (470 puan) tarafından
Valla vardı ama unuttum canım ilk oğlanda kullanmıştım gaz damlası kaac sene oldu :/ aslında ben Aptamil kullaniyorum canım ya 6 aylık 9 kg ama bebekten bebeğe değişiyor olabilir
önce (9 puan) tarafından
Ben bebeğimi hem emziriyom ek takviye olarak aptamilde veriyorum mama da sorunum yok çok şükür kendi sütüm çok gaz yapıyor ama ben gaz olmasın diye çok da dikkat ediyorum gene gazi var
-Reklam-
0 oy
Emer emmez kucagina alıp sırtına hafif vurup ağızdan gazını çıkartman lazım o zaman az gazlı oluyo kucagimda tutarken boynunu tut arkaya atmasın kafasıni ona dikkat et gazını çıkartırken 
önce (9 puan) tarafından
Yapıyorum işte gene gazi var
Olacak o kadarda
önce (9 puan) tarafından
Olacak ama işte rahatsız ağlıyor sabaha kadar kendini sıkıyor saniyom kakasını yapacak bekliyorum bekliyorum kendisi gevsetiyor sonra altına bakiyom sadece çiş yapmış kaka yapmamış yani gaz mahvediyor
0 oy
önce (30 puan) tarafından
Kesinlikle probiyotik damla kullanmanı tavsiye ederim çok rahatlık sağlıyor bağırsak düzenleyici olduğu içi bebekte gaz tuvalet sorunu kalmıyor tabi biraz pahalı ama hem anne için hem bebek için çok faydalı sen doktoruna sor sana bir tane tavsiye etsin
önce (9 puan) tarafından
Sağlık ocağında gittim yazdırdım metsil diye bı damla verdiler hiç işe yaramiyor
önce (30 puan) tarafından
Galiba devletin karşıladığı tek gaz damlası o yeşil olan meddi yani işe yaramıyor normalde de zaten çok uygun bir fiyata satılıyor yani başka gaz damlaları da var Onları da ben hiç kullanmadım doktora çocuğun gazından dolayı ilaç önermesini istediğimde bana Probiyotik Damla önerdi O yüzden çok rahattım gerçekten bağırsak düzenleyici olduğu için Ama dediğim gibi biraz pahalı devletle karşılamıyor maalesef

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
17 cevap 215 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pppppp (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 230 göst.
0 oy
7 cevap 197 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (549 puan) tarafından soruldu

404,900 soru