+1 oy
112 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (88 puan) tarafından
2 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum terim kokuyor eskiden kokmazdim hiç şimdi kokuyorum artık ve duş bile fayda etmiyor delircem varmı böyle yaşayan emzirmeyle bi alakası varmi

6 Cevaplar

+1 oy
(4,915 puan) tarafından
Canım karbonat kullan koltuk altına hiç koku vs olmaz
tarafından
Oy teşekkürler ablam
(4,915 puan) tarafından
Kız benim sezeryan dan sonra oldu ne yaptım ne ettiysem olmadi günde iki kere duşa girdigimi bilirim ama yok burdan biri yazmış karbonat ve limon ama ben limon yapmıyorum ohh mis gibi valla
tarafından
Ya bende oyleyim..ilk ay daha coktum ..2 defa giriyor dum dusa. .simdi azaldi ama yinede rahatsız ediyor beni
(4,915 puan) tarafından
Hayatımda hiç ter kokan biri olmamistim ama kendimden nefret ettim resmen
(1,970 puan) tarafından
Karbonat deodorantan bile iyi bende yazma gelmiştim ama yazilmiş dene çok iyi geliyor
-Reklam-
+1 oy
tarafından
3 ay yeni bitti kizima .. maalesef bende de durum ayni..

Halbuki hic terleyen biri olmadim ..kokan ozellikle 
+1 oy
(5,496 puan) tarafından
Ben dogumdan sonra asiri terledim. Yani gece su gibi olurdum 3-4 pijama degistiriyodum. 2-3 hafta boyle surdu. Sonra da cok terlemeye basladim. Ve terim kotu kokmaya basladi :(. 30 ay emzirdim biraktim hala cok terlerim maalesef.
+1 oy
(238 puan) tarafından
Bende de normalde ter kokmuyordu ama emzirme döneminde bende de kokmaya başladı yani ya beslendiklerimizle alakalı ya da emzirme dönemi ile alakalı bir şey bilmiyorum
+1 oy
(189 puan) tarafından
Çok normal canım hemen hemen hepimiz yaşadık ben yapmadım ama bı arkadaş lim şey demişti pudra iyi geliyormuş kokuya çocuk pudrası 
(567 puan) tarafından
Aman aman kansere davet... Evlerinize dahi sokmayın bebek pudrasını
(189 puan) tarafından
Neden canım ilkez duydum o kadar mı zararlı ben kızıma arada kullanıyorum 8 aylık
(567 puan) tarafından
Evet çok zararlı. Geçen Takip ettiğim Doktor da video çekti yanlış hatırlamıyorsam solunum yollarıyla çocuklar alıp işte akciğerlerine yapışıp Daha sonrası da işte kanser yaptığı kanıtlandı falan diyordu. , hiçbir pudra zararsız değil
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Ayy. bu ben  şuan aynı şeyi yasiykrum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 155 göst.
6 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 174 göst.
9 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
0 oy
4 cevap 73 göst.

408,336 soru

12,267,621 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...