+1 oy
120 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (616 puan) tarafından
Süt genellikle 3 gün inmez diyorlar ya ilk hamileliğimde de öyle olmuştu sezeryan olup hemen sütü gelen var mı doğumdan sonra 

9 Cevaplar

+1 oy
(12,583 puan) tarafından
bebeğim kğvezde olmasına rağmen ertesi gün süt sağdım yanımda olsa belki hemen de gelirdi. aynı odada kaldığım diğer kadın sezaryendan 1 saat sonra emzirdi bebeğini 
(616 puan) tarafından
Maşallah ne güzel
-Reklam-
+1 oy
(12,533 puan) tarafından
İkisindede hemen geldi sütüm
(12,533 puan) tarafından
Kız ben ilkini ağustos 27de dogurdum. Dusun nasıl sıcaktı. Ama günde 4 5 lıtre su içiyodum valla. Öyle terlıyodumki
(616 puan) tarafından
Ben o kadar icemiyordum ya 2 2 buçuk litre anca belki diyarbakırda temmuzda doğurdum bende hamilelik herneyse de lohusalıkta mahvoldum terden gece kalkınca ağzım kuruyordu ama yine de yetmiyordu bu sefer kısa denk gelecek inşallah daha çok içmeye calısıcam
(12,533 puan) tarafından
Benimde kızım ocak sonu dogdu 2.hıc şu içmedim desem yeridir
(5,976 puan) tarafından
kuru meyvelerden karisim yapip kaynatip dogum oncesi on  15 gun biyunca yedim hergun bi tatlikasigi marmelat gibi. humana stell tea icmeye basladim . rezene kimyon anadon cay ictkm . sezeryan da spinal anestezi ile dogum anina sahitlik ederek yani ayik bir sekilde oldum sadece belden asagisi uyusuk. ameliyathaneden odaya cikana kadar geldi sutum. dogum anina sahitlik edince beyin uyariyor hormonlari cabuk aktif oluyormus. ilk sezeryanimda bilmiyordum genel anestezi arti 8 saat de suni sanci cekmistim ayik bayikdim zaten iki gun ayilamadim sutum 5. gun gelmisti.

ikinci doguma savasa girer gibi hazirlik yaparak girdim yani:)
(616 puan) tarafından
Hahahaha iste bende ilkinde tecrübesiz olunca şimdi tüm hazırlıkları yapmak istiyorum :) savaşa hazırlanayım bende teşekkür ederim:))
+1 oy
(1,497 puan) tarafından
İkisinde de doğumdan sonra sütüm geldi ilkinde sağdım ikinciyi emzirdim doğuma giderken bestlak damla al yanına ben ikisinde de kullandım
(616 puan) tarafından
İyi fikir alayım ismini çok duydum ama kullanmamıştım
(1,497 puan) tarafından
İkisinde de doktor tavsiye etmişti hemen geldi sütüm
(616 puan) tarafından
Kaçıncı haftada doğum yaptınız kaçıncı haftada başladınız damlaya birde günde kaç kere kullanılıyor
(1,497 puan) tarafından
2.yi 38+4 de doğurdum doğuma giderken kullandım ilk erken başlamadım
(616 puan) tarafından
Hee anladım tamam
0 oy
(1,276 puan) tarafından
İlkinde bı haftayı buldu ikinciye doğum yaptım. Bı ay oldu akşama geldi sütüm aynı gün içinde 
(616 puan) tarafından
Yaa ne güzel benimde öyle olur inşallah
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Ablamın da kardeşimin de hemen geldi emzirdiler. Bende de hemen geldi vajinaldı ama benim doğumum
(616 puan) tarafından
Anladım ne güzel maşallah
0 oy
(926 puan) tarafından
Bnim ilk aksam damla damla indi ama bebegim tam cekemiyodu 3.gun rahat indi sut arttirici damla ile lullaby kullandim ben uzerinede dus alinca rahatca geldi
(616 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(673 puan) tarafından
Doğurdum  odaya geldim sütüm vardı canım 
(616 puan) tarafından
Masallah darısı başıma
0 oy
(292 puan) tarafından
Nornal dogum yaptim hep 3 gun sonra geldi  yinede emzirdim mama vermedim
(616 puan) tarafından
Sarılık olmadı mı
(292 puan) tarafından
Hafif oldu gecti kendiliginden sarilik icin anne sütu daha onemli
Mama nin bir etkisi yok arkadas mama verdigi halde sarilik olmasin diye sarilik oldu ve hep hastanelerde kaldi 3 ay surdu sarilik
(616 puan) tarafından
Üç gün sonra gelince süt olmayınca insan mecbur veriyor mamayı. Hayırlısı olsun
0 oy
(435 puan) tarafından
3 sezaryan doğum yaptım maşallah hepsindede daha ameliyathanedeyken hemşireler kontrol etti geldi hemen çok şükür hiçbirine bir damla mama vermedim,sizde doğumdan sonra bol su içmeye çalışın ve ayağa kalktığınızda lavaboda sıcak suyla görüşlerinizi mutlaka yıkayın 
(616 puan) tarafından
Tavsiyeler için teşekkür ederim yapıcam inşallah
(435 puan) tarafından
Rica ederim canım sağlıkla gelsin bebişin ;) rezene çayı da aktarcıdan alıp sabah akşam iç onunda çok faydası var
(616 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederm ilk gebeliğimde içmiştim biraz ama iyi psikolojiyle içmemiştim. Denerim yine teşekkür ederim :)

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 124 göst.
0 oy
1 cevap 29 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
0 oy
5 cevap 214 göst.

408,338 soru

12,267,593 cevap

37,510 kullanıcı